hanus Opublikowano 11 Lipca 2018 Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Bo już plecaka nie muszę nosić 👌 Edytowane 12 Lipca 2018 przez hanus
Wojtek Opublikowano 11 Lipca 2018 Opublikowano 11 Lipca 2018 2 godziny temu, Zalas napisał: Rower? Foto jak najbardziej w temacie, rower faktycznie ledwo widoczny ale jest, a sama sytuacja genialna, tylko pozazdrościć. Lotnisko Kołobrzeg-Bagicz zdobyte 3
Nemrod Opublikowano 11 Lipca 2018 Opublikowano 11 Lipca 2018 Dosłownie 10 min przed burzą i godziną spędzoną pod wiatą przystanku. 2
wasiliew Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 Z powodow nietrzymania plynow starego elite iceberg, wpadl nowy camelbak podium chill. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3
CyclingChief Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 Takimi drogami to ja mogę 'fruwać' na szosówce 😍 Przez jakiś czas nie wiedziałem dlaczego tylu kolarzy tam skręca, a ja zawsze jadę prosto hehe 1
Wojtek Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 1 godzinę temu, wasiliew napisał: Z powodow nietrzymania plynow starego elite iceberg, wpadl nowy camelbak podium chill. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dobry wybór.
wasiliew Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 58 minut temu, Wojtek napisał: Dobry wybór. Obawiam się troche o brak ochrony ustnika. W Iceberg-u była osłona i sprawdzała się w błotnistych przejazdach.
Wojtek Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 48 minut temu, wasiliew napisał: Obawiam się troche o brak ochrony ustnika. W Iceberg-u była osłona i sprawdzała się w błotnistych przejazdach. Masz racje, ale z pośród Boronów z odkrytym ustnikiem uważam że to jeden z lepszych wyborów. Bidon nie śmierdzi, ustnik jest rozbieranie dzięki czemu można go wyszorować. W martes sport są dostępne podobne bidony ciut tańsze i mają troszkę słabiej zrobiony ustnik ale za to mają podwójną ściankę dzięki temu lepiej trzymają/izolują temperaturę.
Zalas Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Opublikowano 12 Lipca 2018 17 godzin temu, zero napisał: Osiołek pobrykał i odpoczywa pod drzewem, po lewej, fakt ledwo widać tarbę ale jest. Foto mało rowerowe(?), sie poprawie faktycznie. Zakamuflował się
Kasztanka Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 Tylko ja i on... Dobra, w tle jacyś studenci piją browara . 1
Wojtek Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 Kupiłem sobie taki oto zestaw do szorowania roweru. To jest pędzelek i miseczka do farbowania włosów. Długie i sztywne włosy pędzelka sprawdzą się przy czyszczeniu łańcucha, szpikulec przyda się do wydobywania śmieci z kasety i korby. Do uzupełnienia ściereczki. Całość 7 zł u Chińczyka. 1
Zbysio Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 Taka niespodzianka! Pytanie jak jechać dalej? Odrazu zaznaczę, że ten twór istnieje od około 6 miesięcy.
w0jta5 Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 Zadzwoń lub napisz do zarządcy drogi. Jeśli to babol to poprawią, jeśli jest prawidłowo to wytłumaczą.
Zalas Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Opublikowano 13 Lipca 2018 Godzinę temu, Zbysio napisał: Taka niespodzianka! Pytanie jak jechać dalej? Odrazu zaznaczę, że ten twór istnieje od około 6 miesięcy. znak poziomy ma wyższość nad pionowym, a dalej widzę narysowany rowerek. Dwa znak oznacza koniec drogi rowerowej lecz nie oznacza zakazu poruszania się rowerem a pas do tego celu jest wyraźnie wyznaczony. JAZDA!
zero Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 3 godziny temu, Wojtek napisał: pędzelek Dobry pomysł 2 godziny temu, Zbysio napisał: Taka niespodzianka! Obstawiam pomyłkę... o 180'
Zbysio Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 2 godziny temu, Zalas napisał: znak poziomy ma wyższość nad pionowym, a dalej widzę narysowany rowerek. Dwa znak oznacza koniec drogi rowerowej lecz nie oznacza zakazu poruszania się rowerem a pas do tego celu jest wyraźnie wyznaczony. JAZDA! Ja wiem. Tylko po co za nasze podatki tam ten znak stoi?? Pomyłki nie ma z drugiej strony jest znak oznaczający ciąg pieszo rowerowy.
Wojtek Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 3 godziny temu, Zalas napisał: Takie tam nowości do Gravcia Miodnie.
mariuszm Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 6 godzin temu, Zalas napisał: znak poziomy ma wyższość nad pionowym, Mnie tam uczono odwrotnie - że pionowe mają priorytet na poziomymi, chociaż tak naprawdę w PoRD o jakiejkolwiek hierarchi między pionowymi i poziomymi nie ma słowa.
Puncu Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Godzinę temu, mariuszm napisał: Mnie tam uczono odwrotnie - że pionowe mają priorytet na poziomymi, chociaż tak naprawdę w PoRD o jakiejkolwiek hierarchi między pionowymi i poziomymi nie ma słowa. Mnie też. Przykładem są roboty drogowe, zwężenie pasa czy inne. Znak pionowy jest a pasy stare. Edit. Zdjęcia zapomniałem Nowe Deore XT i nowe klocki hamulcowe Edytowane 13 Lipca 2018 przez Puncu
Wojtek Opublikowano 14 Lipca 2018 Opublikowano 14 Lipca 2018 12 godzin temu, Puncu napisał: Mnie też. Przykładem są roboty drogowe, zwężenie pasa czy inne. Znak pionowy jest a pasy stare. Edit. Zdjęcia zapomniałem Nowe Deore XT i nowe klocki hamulcowe Sportowa maszyna. Dziś ostatni dzień nad możem, a od poniedziałku do nowej pracy. 1
Puncu Opublikowano 14 Lipca 2018 Opublikowano 14 Lipca 2018 Deszcz złapał, trochę błotka w lesie, ale pojeżdżono 2
wasiliew Opublikowano 15 Lipca 2018 Opublikowano 15 Lipca 2018 Nic dodac nic ujacWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3
maciej.gorny.9 Opublikowano 15 Lipca 2018 Opublikowano 15 Lipca 2018 Kaczmarek zaliczony. Trasa super, ale nie mam jeszcze takiej kondycji żeby spokojnie przejechać.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi