Antyszprycha Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 No ja właśnie też. Ale u mnie coś mocno chwyta brud...Na suche warunki najlepszy jak dla mnie jest P.T.F.E od expandaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Zalas Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Opublikowano 5 Lipca 2018 W dniu 4.07.2018 o 16:08, Zbyszek.K napisał: Poświęciłem się dzisiaj i pojechałem po drodze prowadzącej po wale przeciwpowodziowym J. Dąbie w Szczecinie (droga wciąż w budowie) jeżeli pozostawią taką nawierzchnię jaka jest obecnie (żwir, drobne kamienie i inne dziadostwo) to ja bardzo dziękuję za bardzo "kocham swój rower" żebym go tak katował. Szuter to najlepsze co z reguły spotyka mnie na wycieczce ❤️ W dniu 4.07.2018 o 16:31, Zbyszek.K napisał: gdyby to coś co leży na drodze było jeszcze jakoś "ubite" to można to przeżyć bo jadąc tą drogą widoki są piękne, a tak to kamienie strzelają po wszystkim tylko "nie po oczach" bo za wysoko Dzika plaża J. Dąbie Jak nie strzelają po oczach znaczy, że za wolno jedziesz W dniu 4.07.2018 o 19:44, Wojtek napisał: Po plaży też da się jeździć. Nie polecam, ze względu na napęd i inne komponenty, ale przyjemność z jazdy ogromniasta. Walić konsekwencje Nie żałował bym sobie tylko deptał 6 godzin temu, Wojtek napisał: Ja używam zielonego. Ja też 5 godzin temu, Łabędź napisał: No ja właśnie też. Ale u mnie coś mocno chwyta brud... Z minusów tego oleju jest to, że trzeba go cholernie dokładnie wytrzeć A i tak często docieram łańcuch jeszcze raz po pierwszej przejażdżce po smarowaniu bo lubi się trochę wycisnąć Jak ten temat ogarniesz to latasz w ciul km na jednym smarowaniu z czystym łańcuchem. A ja dziś mała wycieczka nad zbiornik wodny Zesławice. Bardzo bliziutko mnie a nigdy jakoś tam nie dotarłem
Wojtek Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 3 godziny temu, pizzaq napisał: Ja też używam zielonego, brudu jakoś specjalnie nie łapie. Może jakieś zaklęcia musisz rzucić.... Dokładnie wytrzeć po smarowania. Lancuch ma byc suchutki. To jest całe zaklęcie.
Wojtek Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 34 minuty temu, Puncu napisał: Pokój się zapełnia Ja chyba jeszcze zweryfikuje kolorystykę tego rowerku
nctrns Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 Nie można limitowana edycja dla OTR. Tapatalk'd
de Villars Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 Tak się domyślam, ale jakie są warunki załapania się na nią? Wystarczy jeździć z OTR czy jeszcze trzeba spełnić jakieś warunki? :)
nctrns Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 Wystarczyło jeździć i śledzić profil OTR, gdzie pojawiło się ogłoszenie. Na razie to była jednorazowa produkcja pod konkretne zamówienia.
Gość Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 W dniu 4.07.2018 o 19:44, Wojtek napisał: Po plaży też da się jeździć. Nie polecam, ze względu na napęd i inne komponenty, ale przyjemność z jazdy ogromniasta. WOOW! AAALE fotka! I kompozycyjnie to pięknie wygląda i klimat fantastyczny Uwielbiam morze i normalnie az poczułem jego zapach. Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę! PS. Jedź po powrocie na jakiś karcher bo nie dość że piach to jeszcze słona woda
Franz Mauer Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 Wreszcie pierwsze kilometry. Cóż tu dużo mówić... Wracam do żywych 😀 3
roland-peters1984 Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 Kocham GóryWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dodawana jest większośc na forum, a ty dodajesz przez tapatalka. Co więcej jest tylko miniatura, brak zdjęcia oryginalnego po kliknięciu... Myślę, że to stąd ten problem.Na innych forach, które mam na TapTalku, dodawane zdjęcia wyglądają normalnie tylko na Szajkach strasznej jakości wychodzą. Ogólnie to nie używam komputera do przeglądania forów. Przyzwyczaiłem się do taptalka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 Ja wrzucam z Tapatalka i mam miniaturki, a po kliknięciu pełny rozmiar fotki. Sprawdź może ustawienia tapatalka. EOT
revolta1 Opublikowano 7 Lipca 2018 Opublikowano 7 Lipca 2018 43 minuty temu, hanus napisał: Do Ameryki sobie pojechaliśmy, 93 km Tez bylem tam oatatnio. Za chwile jest skret na szpital w lewo ?
hanus Opublikowano 7 Lipca 2018 Opublikowano 7 Lipca 2018 Tez bylem tam oatatnio. Za chwile jest skret na szpital w lewo ? Zgadza się, ośrodek rehabilitacyjny dla dzieci
pizzaq Opublikowano 7 Lipca 2018 Opublikowano 7 Lipca 2018 (edytowane) I strzeliłem pierwszą stówkę w życiu. 😁 Dumny jestem jak mały Kazio. Edytowane 7 Lipca 2018 przez pizzaq 3
konop90 Opublikowano 7 Lipca 2018 Opublikowano 7 Lipca 2018 W końcu na urlopie więc i lekka jazda się należy. Wiem że tam zawsze było jezioro ale nigdy nie mogłem trafić a jak dzisiaj się zgubilem to i znalazłem. Żwirownia w ogrodniczkach, Podlaskie.Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka 1
TwardyBlaszak Opublikowano 7 Lipca 2018 Opublikowano 7 Lipca 2018 17 minut temu, konop90 napisał: a jak dzisiaj się zgubilem to i znalazłem. Czasem trzeba się zgubić by się odnaleźć.
Zalas Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Opublikowano 8 Lipca 2018 W dniu 6.07.2018 o 17:56, Zbyszek.K napisał: "Dzień bez zdjęcia, dniem straconym" dzisiaj zamiast wyprawy rowerowej chleb gryczany na zakwasie... mniam. A co to ma wspólnego z rowerem kolego? W dniu 6.07.2018 o 20:02, roland-peters1984 napisał: Kocham Góry Beskidy....? tylko które 19 godzin temu, hanus napisał: Do Ameryki sobie pojechaliśmy, 93 km Strasznie blisko mamy do tej Ameryki... a ludzi coś tam pitolą, że za ocean, że jakimś statkiem... Straszna niewiedza i dezinformacja panuje w narodzie
opablo1 Opublikowano 8 Lipca 2018 Opublikowano 8 Lipca 2018 BezdrożaWysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka 3
darth.proof Opublikowano 8 Lipca 2018 Opublikowano 8 Lipca 2018 27km za nami Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
CyclingChief Opublikowano 8 Lipca 2018 Opublikowano 8 Lipca 2018 W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie 😉 2
Rekomendowane odpowiedzi