Skocz do zawartości

Rocksy by Zibi (siostra Rockiego) - Custom na ramie RR 520 L /projekt 500+/

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, SpiderMAN napisał:

To teraz czas przemalować Rocky'ego...

Froga se pomaluj! ;)

Opublikowano
38 minut temu, zibi_j1 napisał:

Froga se pomaluj! ;)

Prędzej tego czarnego Trance'a kupie niż go przemaluję :P

Opublikowano
2 minuty temu, Puncu napisał:

Żona już widziała? 

Widziała wczoraj w nocy. Czekał na środku podwórka pod pokrowcem. Dzisiaj pewnie pierwsza przejażdżka. Oczy jej się błyszczały ;) 

Opublikowano

No bardzo fajnie wyszło. Ale efekt znacznie podciągnęły by zdjęcia dobrej jakości ! Daj znać jak jazda próbna

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Opublikowano
To teraz czas przemalować Rocky'ego...
Froga se pomaluj!
Ja Wam mogę pomalować i to gratis :) Chcecie?

Wzór podobny do kameleona?

Opublikowano

No powiem Ci, że zrobiłeś to naprawdę nieźle. Gratuluję samozaparcia i pracowitości, wyszło naprawdę zacnie a efekt przerósł moje oczekiwania. Ciężko mi sobie wyobrazić, że połowica mogłaby nie być zadowolona z takiego efektu, brawo! Naprawdę, duży szacun za wkład pracy i poświęcenie. Tylko patrzeć, kiedy żona pierwszych rysek narobi. :D

P.S.: Niebieskie gripy też się brudzą, wierz mi. ;) Zostaw te białe, jest ok.

Opublikowano (edytowane)

Nawet ładnie wygląda a co najważniejsze...błyszczy się. Największy szacun u mnie nie jednak za sam rower bo to dalej zwykły decathlon tyle, że z odmalowaną na fajny kolorek ramą. Samo składanie to też normalna rzecz, żaden wyczyn:)))) Ale to w jaki sposób Kolega potrafił to wykreować na forum to jest dopiero coś, żeby z poskładania budżetowego roweru zrobić historię na miarę budowania wyczynowej maszyny z częściami za grube pieniądze:)))

Edytowane przez SpiderMAN
Proszę bez tekich dyskusji
Opublikowano

@TOMALA72 Niewiele w tym było kreacji a więcej relacji z prac razem z wszystkimi trudnościami i wątpliwościami na jakie napotykałem. Rower bardzo cieszy żonę a ja jestem dumny że dałem rade samodzielnie go złożyć. Z czasem jak żona będzie łapać skilla i kręcić kilometry specyfikacja będzie się zmieniać i zmierzać zapewne w stronę mojego Rockiego. Nie ma pospiechu, a ja wiem i potrafię już na tyle dużo. Że mogę szukać okazji i powoli wymieniać części na lepsze. Tak jak pisałem, projekt zamknął się w kwocie 500 zł. To mniej niż koszt zakupu ramy Accenta którą mi proponowałeś. Geometria która nie zrazi żony do dłuższych wycieczek jest w tej chwili nie do przecenienia.

Opublikowano
6 minut temu, zibi_j1 napisał:

Rower bardzo cieszy żonę

I z zachwytu nie zrobiłeś zdjęci z pierwszych jazd? :P 

Opublikowano
2 minuty temu, Puncu napisał:

I z zachwytu nie zrobiłeś zdjęci z pierwszych jazd? :P 

Szczerze? Na razie rower ma przebieg około 200m. Kasia przejechała się do "słupa" na zakręcie. Nie było jeszcze czasu na jakąś wspólną jazdę testową. Kiedy taka nadejdzie, na pewno pochwalę się zdjęciami.

PawełZ-Biohazard
Opublikowano

Zibi zibi...  tak czytam i powiem.Ci że albo sobie zmienię rower albo Marcie zacznę coś składać ale coś z jajem.  :) zima dopiero idzie 😛

Opublikowano
Zibi zibi...  tak czytam i powiem.Ci że albo sobie zmienię rower albo Marcie zacznę coś składać ale coś z jajem.  zima dopiero idzie
Pewnie! Działaj!
Opublikowano
5 minut temu, zibi_j1 napisał:

Ktoś tu podkrada rower jak jestem w pracy ;)
b450bfdd3e9aa1a98943924efa1686d6.jpg

Nie podkrada tylko korzysta :D bo to rower Twojej lepszej połowy. Widać że zadowolona. Ciekawe tylko kto zdjęcie robił 😉

Opublikowano
Nie podkrada tylko korzysta bo to rower Twojej lepszej połowy. Widać że zadowolona. Ciekawe tylko kto zdjęcie robił
Szczegolnie ze byl w pracy hehe

Romki dwa i b'(o)twin(a)

Opublikowano

Zamowyzwalacz, zdjęcie robione z gruntu. Ten ktoś dobrze się kamufluje ;)

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dopiero teraz zobaczyłam, piękny efekt kolor super szkoda ze nie ma takich w regularnej sprzedaży.

Opublikowano

@zibi_j1 Projekt i wykonanie - miazga , efekt wyrywa z butow :) super naprawdę 👍 Pozytywnie zazdroszczę :D 😋