Gość Opublikowano 31 Października 2018 Opublikowano 31 Października 2018 19 minut temu, SpiderMAN napisał: To teraz czas przemalować Rocky'ego... Froga se pomaluj!
Wojtek Opublikowano 31 Października 2018 Opublikowano 31 Października 2018 Wymiata. Czekam na wspólną jazdę z małżonkami
Gość Opublikowano 31 Października 2018 Opublikowano 31 Października 2018 38 minut temu, zibi_j1 napisał: Froga se pomaluj! Prędzej tego czarnego Trance'a kupie niż go przemaluję
Gość Opublikowano 31 Października 2018 Opublikowano 31 Października 2018 2 minuty temu, Puncu napisał: Żona już widziała? Widziała wczoraj w nocy. Czekał na środku podwórka pod pokrowcem. Dzisiaj pewnie pierwsza przejażdżka. Oczy jej się błyszczały
Gość Opublikowano 31 Października 2018 Opublikowano 31 Października 2018 Super wyszło, teraz jeszcze relacja ze wspólnej jazdy
Gość Opublikowano 31 Października 2018 Opublikowano 31 Października 2018 Cud, miód i malina! Świetnie to wyszło!
halasma Opublikowano 31 Października 2018 Opublikowano 31 Października 2018 Fajnie. Niby nic a fajne.Romki dwa i b'(o)twin(a)
Antyszprycha Opublikowano 31 Października 2018 Opublikowano 31 Października 2018 No bardzo fajnie wyszło. Ale efekt znacznie podciągnęły by zdjęcia dobrej jakości ! Daj znać jak jazda próbna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Bujak Opublikowano 31 Października 2018 Opublikowano 31 Października 2018 To teraz czas przemalować Rocky'ego... Froga se pomaluj! Ja Wam mogę pomalować i to gratis Chcecie? Wzór podobny do kameleona?
User56sz Opublikowano 1 Listopada 2018 Opublikowano 1 Listopada 2018 Gratuluję, bardzo pozytywna robota.
Gość Opublikowano 1 Listopada 2018 Opublikowano 1 Listopada 2018 No powiem Ci, że zrobiłeś to naprawdę nieźle. Gratuluję samozaparcia i pracowitości, wyszło naprawdę zacnie a efekt przerósł moje oczekiwania. Ciężko mi sobie wyobrazić, że połowica mogłaby nie być zadowolona z takiego efektu, brawo! Naprawdę, duży szacun za wkład pracy i poświęcenie. Tylko patrzeć, kiedy żona pierwszych rysek narobi. P.S.: Niebieskie gripy też się brudzą, wierz mi. Zostaw te białe, jest ok.
TOMALA72 Opublikowano 1 Listopada 2018 Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) Nawet ładnie wygląda a co najważniejsze...błyszczy się. Największy szacun u mnie nie jednak za sam rower bo to dalej zwykły decathlon tyle, że z odmalowaną na fajny kolorek ramą. Samo składanie to też normalna rzecz, żaden wyczyn:)))) Ale to w jaki sposób Kolega potrafił to wykreować na forum to jest dopiero coś, żeby z poskładania budżetowego roweru zrobić historię na miarę budowania wyczynowej maszyny z częściami za grube pieniądze:))) Edytowane 2 Listopada 2018 przez SpiderMAN Proszę bez tekich dyskusji
Gość Opublikowano 2 Listopada 2018 Opublikowano 2 Listopada 2018 @TOMALA72 Niewiele w tym było kreacji a więcej relacji z prac razem z wszystkimi trudnościami i wątpliwościami na jakie napotykałem. Rower bardzo cieszy żonę a ja jestem dumny że dałem rade samodzielnie go złożyć. Z czasem jak żona będzie łapać skilla i kręcić kilometry specyfikacja będzie się zmieniać i zmierzać zapewne w stronę mojego Rockiego. Nie ma pospiechu, a ja wiem i potrafię już na tyle dużo. Że mogę szukać okazji i powoli wymieniać części na lepsze. Tak jak pisałem, projekt zamknął się w kwocie 500 zł. To mniej niż koszt zakupu ramy Accenta którą mi proponowałeś. Geometria która nie zrazi żony do dłuższych wycieczek jest w tej chwili nie do przecenienia.
Puncu Opublikowano 2 Listopada 2018 Opublikowano 2 Listopada 2018 6 minut temu, zibi_j1 napisał: Rower bardzo cieszy żonę I z zachwytu nie zrobiłeś zdjęci z pierwszych jazd?
Gość Opublikowano 2 Listopada 2018 Opublikowano 2 Listopada 2018 2 minuty temu, Puncu napisał: I z zachwytu nie zrobiłeś zdjęci z pierwszych jazd? Szczerze? Na razie rower ma przebieg około 200m. Kasia przejechała się do "słupa" na zakręcie. Nie było jeszcze czasu na jakąś wspólną jazdę testową. Kiedy taka nadejdzie, na pewno pochwalę się zdjęciami.
PawełZ-Biohazard Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zibi zibi... tak czytam i powiem.Ci że albo sobie zmienię rower albo Marcie zacznę coś składać ale coś z jajem. zima dopiero idzie 😛
Gość Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zibi zibi... tak czytam i powiem.Ci że albo sobie zmienię rower albo Marcie zacznę coś składać ale coś z jajem. zima dopiero idzie Pewnie! Działaj!
Gość Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Ktoś tu podkrada rower jak jestem w pracy
Wojtek Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 5 minut temu, zibi_j1 napisał: Ktoś tu podkrada rower jak jestem w pracy Nie podkrada tylko korzysta bo to rower Twojej lepszej połowy. Widać że zadowolona. Ciekawe tylko kto zdjęcie robił 😉
halasma Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Nie podkrada tylko korzysta bo to rower Twojej lepszej połowy. Widać że zadowolona. Ciekawe tylko kto zdjęcie robił Szczegolnie ze byl w pracy heheRomki dwa i b'(o)twin(a)
Puncu Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zamowyzwalacz, zdjęcie robione z gruntu. Ten ktoś dobrze się kamufluje 1
Kasztanka Opublikowano 17 Listopada 2018 Opublikowano 17 Listopada 2018 Dopiero teraz zobaczyłam, piękny efekt kolor super szkoda ze nie ma takich w regularnej sprzedaży.
Andrew1985 Opublikowano 24 Listopada 2018 Opublikowano 24 Listopada 2018 @zibi_j1 Projekt i wykonanie - miazga , efekt wyrywa z butow super naprawdę 👍 Pozytywnie zazdroszczę 😋
Rekomendowane odpowiedzi