Eldo Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Dnia 13.06.2017 o 00:26, Roman Wawa napisał: Świetna robota! Powiedz, czy w trakcie testu opon kiedy miąłeś szyszki na drodze nie było efektu "zabierania" przez bieżnik szyszek ze sobą? Nie bylo takiego efektu, ogólnie to zaskoczony byłem tym ze opony czyszcza sie szybko mimo dosyc gęsto rozmieszczonych klocków. To waska opona (40mm szerokość) patyki, szyszki i inne luzne, lesne przedmioty traktuje jak przecinak. Edytowane 22 Czerwca 2017 przez Eldo
Eldo Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Nowe oblicze Hacker-a! - Było 26" - Było 27,5" - Jest 29er od DT Swiss Spiline M1900 + opony zwijane Continental Speed Ride 1,6" Broń poscigowa sprawdzona na dystansie 240km! Wszystko spisalo sie rewelacyjnie. Tak jak widać na foto zostaje Edytowane 27 Czerwca 2017 przez Eldo 1
Gishin Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Wow, przyznam szczerze że gdy tak czytam opisy rowerów użytkowników tego forum, to z jednej strony nie mogę się doczekać aż na spokojnie siądę do opisu swojego, a z drugiej trochę wstyd bo nie jest on jakiś mega wybajerzony widziałem chyba tylko jeden rower marki GIANT tutaj więc mój będzie kolejnym o lata świetlne w tyle za większością z tych tu tylko muszę dobrze popracować nad tym opisem a Twój rower jest wspaniały! Edytowane 10 Lipca 2017 przez Gishin
Eldo Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Opublikowano 22 Lipca 2017 Dzięki kolego Na chwilę obecną sprawa wygląda tak że w garażu stoi 6 różnych rowerów "gotowców" a tytułowego Hacker-a ujeżdżam ja i żona ! Całość wyszła na tyle uniwersalnie że trzeba praktycznie rezerwować sobie termin a reszta stoi zakurzona no może poza bajkiem do którego mam przyczepiony fotelik dla syna więc automatycznie rowery są przydzielone tata z synem na 20kg opancerzonym MTB a mama na 8kg projekcie tatusia . Ale chyba o to chodzi żeby koła się kręciły a nie wyglądały ładnie na haku w garażu
Stryjek Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Bardzo fajny rower i super opisy, gratulacje!!!
Eldo Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Opublikowano 27 Lipca 2017 Dzieki Od dnia dzisiejszego Hacker będzie miał "kolege" w garażu Postanowiłem spróbować szosy ! Po kilku dniach intensywnych poszukiwań udało się zakupić Specialized Tarmac w carbonie z roku 2014. Zastanawiałem się czy brać nowy czy używany, mam już za sobą sporo km po asfalcie Hacker-em więc stwierdziłem że pasuje mieć coś dobrego pod tyłkiem i na pewno nie cięższego więc poniżej 8kg. Po oględzinach na żywo wróciłem do domu z rekordem średniej prędkości na odcinku 28km w adidasach i ubraniu "prawie roboczym" Aktualnie jestem na etapie czyszczenia i kompletowania zamówienia (nowy łańcuch, pancerze, linki i owijka). 1
Stryjek Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) oooooo będzie odchudzanie do 6kg Jak będziesz miał kiedyś okazję wypróbuj owijkę supacaz ( jeździ na niej Sagan ), rewelacja!!! Edytowane 27 Lipca 2017 przez Stryjek
michael rc viedos Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 Ciesze się, że coraz więcej osób kupuje kellysa sam ma vipera 10 (nie do porównana z tym cudeńkiem ), i nie mam z nim na razie problemów, oprócz pękniętej dętki przez moją głupotę ( napompowałem zbyt mocno, i gdzy położyłem rower na kołach, poszło ) 1
Eldo Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Nie no Kellys-a już bardziej odchudzić się chyba nie da z resztą mając szosę na pokładzie mysle że projekt Hackera jest już na wystarczającym poziomie jeżeli chodzi o kompromis asfalt/teren. Speca nie dotykam (póki co) dobrze mi z 7-demką przy masie całkowitej. Co do samej marki Kellys, w sumie to nie miałem doświadczenia przed nabyciem ramy jeżeli chodzi o MTB. Rowerów aluminiowych jeździ sporo po drogach z logo KLS, w carbonie spotkałem się pierwszy raz z ramą u siebie w garażu Nie mogę powiedzieć ani jednego złego słowa na temat KLS jeżeli chodzi o iCAD. Na prawdę ten projekt przejechał ze mną dużo kilometrów bez jakichkolwiek przygód. Rama używana wczesniej to też należy wziąć pod uwagę, co prawda na gwarancji ale jednak z przebiegiem jakimś tam (nie znam). Mam kilku znajomych co pomykają na Kellys-ach i sobie chwalą więc czemu by nie miała być to alternatywa np. dla wszechobecnego Krossa ? Edytowane 27 Lipca 2017 przez Eldo
Gość Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 Dnia 16.06.2017 o 20:31, Eldo napisał: Nowe oblicze Hacker-a! - Było 26" - Było 27,5" - Jest 29er od DT Swiss Spiline M1900 + opony zwijane Continental Speed Ride 1,6" Broń poscigowa sprawdzona na dystansie 240km! Wszystko spisalo sie rewelacyjnie. Tak jak widać na foto zostaje Foto nie widzę
Gość Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 4 godziny temu, Eldo napisał: w sumie to nowsze Jakim cudem do ramy 26" wlazły koła 29 Coś uciąłeś?
Eldo Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Opublikowano 29 Lipca 2017 Weszy na luzie z oponami 1,6" mysle ze 2,0 by jeszcze wlazly na upartego widelec jest pod kolo 28 wiec tutaj luz w temacie. Na tyle mialem w sumie kazde kolo czyli 26, 27,5 i 29 (28 z opona 1,6). Jest to najwygodniejsza opcja po przejechaniu ok 1k km w tej konfiguracji
Gość Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 Jedno odgapię od Ciebie na pewno. Zmieniłem teraz koła, stare po serwisie będę robił na szosowe, przypomnijmy proszę co to za opony tam masz?Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Eldo Opublikowano 14 Września 2017 Autor Opublikowano 14 Września 2017 (edytowane) Kolego aktualnie mam zalozone Continental Speed Ride 1,6 (zwijane). Polecam super opona ! Edytowane 14 Września 2017 przez Eldo
marekctr Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Sytuacja rozwiązała się sama szosa będzie miało 7 kg? Zakładaj temat.
Gość Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 @marekctr biada Ci... Spamerze P.S. a wątek już jest
marekctr Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 4 godziny temu, SpiderMAN napisał: P.S. a wątek już jest Ale gafa poprawie się na przyszłość 4 godziny temu, SpiderMAN napisał: @marekctr biada Ci... Spamerze Tylko nie spamerze
SI2WY Opublikowano 20 Października 2017 Opublikowano 20 Października 2017 Jak tam sprawuje sie widelec karbonowy ? Najezdzone troche km na nim?
Eldo Opublikowano 21 Października 2017 Autor Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) Mam teraz dwa rowery (szosa i mtb) wiec nie robie na mtb tyle km co wczesniej nie mniej jednak co dzien do pracy plus wypady do lasu znosi idealnie. Nie pomyslalem o uginaczu ani raz w tym czasie, co wiecej kupilem kierownice korbonowa do szosy tej samej firmy Widelec spisuje sie bardzo dobrze w miescie, w lesie na ubitych sciezkach i asfaltowych drogach. Jak tak patrze teraz na historie z przejechanych tras to bedzie miał ok 1,5...1,8k km przelotu w tym trase 210km „na raz” gdzie sprawdził sie szczegolnie dobrze bo było sporo gorek (nie ma ugiecia = nie ma utraty energii w czasie podjazdu). Edytowane 21 Października 2017 przez Eldo
SI2WY Opublikowano 22 Października 2017 Opublikowano 22 Października 2017 Mocno sie zastanawiam dla dziewczyny miedzy aluminiowym a carbonowym tylko nie chcialbym zeby go na krawezniku zostawila☺
Wojtek Opublikowano 22 Października 2017 Opublikowano 22 Października 2017 Widelec pierwsza klasa. Pewnie z czasem u mnie taki wyląduje.
Eldo Opublikowano 23 Października 2017 Autor Opublikowano 23 Października 2017 Polecam, szczególnie na sztywnej osi QR15
Eldo Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Do projektu wpadł pomiar mocy Stages Edytowane 10 Stycznia 2018 przez Eldo
Papynsky Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Z jednej strony ramię xt, a z drugiej 105?
Rekomendowane odpowiedzi