Cichutki Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 30 minut temu, Kuboll napisał: Te naklejki "szajbajk" powinny być dostępne do kupienia dla forumowiczów. Dokładnie ! A rower świetny
SI2WY Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Bardzo fajnie Ci ten Btwin wyszedl. Powinien w takiej opcji byc w sklepie dostepny.
ahaja Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zbysio Chciałeś od początku recona czy rozważałeś inne opcje np coś z Suntoura? Co zaważyło?
Zbysio Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2017 11 godzin temu, ahaja napisał: Zbysio Chciałeś od początku recona czy rozważałeś inne opcje np coś z Suntoura? Co zaważyło? Od początku za Rock Shox się rozglądałem. Wybrałem ze zwględu na cene i dostępność amorów z prostą rurą sterową.
ahaja Opublikowano 1 Stycznia 2018 Opublikowano 1 Stycznia 2018 A - dzięki Zbysio. Powoli się rozglądam za jakimś zmiękczaczem do siebie ... ale dobór opcji to ból głowy ...
Zbysio Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2018 Hydrauliki? Mam i ja! I kółka od żony w prezencie.
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Woow! Idziesz z modami jak szalony Na jaki model tarcz się zdecydowałeś i co to za kółeczka ?
Zbysio Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2018 Tarcze to Deore SM-RT56 160mm 6śr. Na stronie sklepu jest napisane, że dedykowane pod m6000 i klocki żywiczne więc się na nie zdecydowałem. Natomiast koła od mojej lepszej połówki to Mavic Crossone.
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Koła wyglądają super. Tylko szprych trochę mało...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) del Edytowane 6 Stycznia 2021 przez Gość
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 @Tomek.G Ja mam te hamulce, ale dość krótko i jak na razie jeździły glownie po płaskim, (jutro test w świętokrzyskim). Mam tylko porównanie do hamulcow accent ice, m6000 w porownaniu do nich sa rewelacyjne.
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Ta szeroka kiera plus te rogi... Trochę nie bardzo. lepiej by jakieś cieńkie rogi wyglądały (boplight, kcnc i.t.p.)
Zbysio Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2018 Możesz zaproponować jakiś konkretny model? Rogi planowałem wymienić. Tylko nie wiem właśnie na jakie.
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Możesz zaproponować jakiś konkretny model? Rogi planowałem wymienić. Tylko nie wiem właśnie na jakie.Boplight race... https://goo.gl/images/pWVWWoWysłane z mojego Neffos X1 Max przy użyciu Tapatalka
Antyszprycha Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Ja nie jestem za rogami w ogóle...takie zdanie posiadłem o szczepieniu się na zawodach MTB ! oj ciężko był oderwać się od zawodnika a drzewo się zbliżało hehe...
Chimney13 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 A ja uważam ze rogi się przydają. Szczególnie przy dłuższej monotonnej jeździe chwyt za rogi jest bardziej ergonomiczny i daje odpocząć przedramionom. Zaglądnij na kanał szajbajka na film na którym tłumaczy dlaczego on sam ich używa. Pozdro. Ja używam takich dość krótkich o przekroju trapezu - tak ze górna cześć jest spłaszczona- dodatkowo daje podparcie na dłonie. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
egzo23 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Rogi fajna sprawa. Mam i chwalę kcnc.Uważam, że rogi najlepiej współpracują z krótką kierownicą Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Pedros Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Jutro montuje boplight race do siebie na kiere 600 zdam relacje. Teraz bez rogów często łapie kierownice jakby tam były także stwierdziłem konieczność założenia.
Zbysio Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2018 Mała aktualizacja. Hamulce zamontowane, przewody hydrauliczne skrócone, odpowietrzone. Czekamy na próby terenowe. Zobaczymy co z tego wyjdzie, jakoś nie byłem pozytywnie nastawiony na hydraulikę ale cóż wszyscy chwalą. Parę fotek, niestety w sztucznym oświetleniu.
lukster52 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Już niema co wymieniać P.s załóż koła
Rekomendowane odpowiedzi