Skocz do zawartości

B'Twin Rockrider 520 [2017] - Modyfikowany

Zbysio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fajny projekt też mam RR 520 od niedawna (jakieś pół roku), noszę się z zamiarem wymiany napędu bo ten mnie nie satysfakcjonuje i tu moje pytanie czy mufę suportu planowałeś przechodząc na zewnętrzne łożyska?
Pasuje wszystko p&p.
Opublikowano
2 minuty temu, zibi_j1 napisał:
37 minut temu, bartek80g napisał:
Fajny projekt emoji846.png też mam RR 520 od niedawna (jakieś pół roku), noszę się z zamiarem wymiany napędu bo ten mnie nie satysfakcjonuje i tu moje pytanie czy mufę suportu planowałeś przechodząc na zewnętrzne łożyska?

Pasuje wszystko p&p.

Dzięki za szybką odpowiedź. Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie, odnośnie suportu. Jaki dobry suport nie włożyć w mojego rockridera bez kombinacji rozwiercania itd itp

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
14 godzin temu, lubson napisał:

Mam jeszcze jedno pytanie, odnośnie suportu. Jaki dobry suport nie włożyć w mojego rockridera bez kombinacji rozwiercania itd itp

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Pasuje tam Shimano BB51. Polecam jego zamiennik z Accenta ze względu na możliwość łatwej wymiany łożysk w przyszłości.

Opublikowano

Tak, Accent pasuje i ma standardowe łożyska po kilka zł za sztukę.

Opublikowano

A możecie podać konkretny model tego suportu Accenta pasującego do RR520 z korbą Sram NX 1x11 lub jakiś inny w którym można wymienić łatwo łożyska. 

Opublikowano
1 godzinę temu, tol2di napisał:

A możecie podać konkretny model tego suportu Accenta pasującego do RR520 z korbą Sram NX 1x11 lub jakiś inny w którym można wymienić łatwo łożyska. 

Accent BSA GXP. 68-73mm

Opublikowano (edytowane)

Zbysio jak ci się sprawuje ten suport na dłuższą metę.

Edyta:

Czy ten suport ma z jednej strony zaślepkę pod korby sram z wieloklinem jak na zdjęciu poniżej.

luqhjr5a58cb6e81644.jpg

Edytowane przez tol2di
Opublikowano

To ten. Gxp to standard SRAM'a. Oś z lewej strony ma 22mm, co w stosunku do Shimano daje 2mm mniej. Jak narazie nic się nie dzieje. Jiz około 1500 km. 

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Wymiary suportu 68 na 115mm bedzie pasowac do tego roweru?