fokusek1 Opublikowano 26 Maja 2021 Opublikowano 26 Maja 2021 Ile masz wzrostu? Ja mam 182 cm i zastanawiam się nad L, niestety nie mam jak tego sprawdzić.
kevirek Opublikowano 26 Maja 2021 Opublikowano 26 Maja 2021 Mysle ze L bedzie spoko. Ta rozmiarowka to bardziej w tym gornym zakresie.
OKJP Opublikowano 26 Maja 2021 Opublikowano 26 Maja 2021 3 godziny temu, fokusek1 napisał: Ile masz wzrostu? Ja mam 182 cm i zastanawiam się nad L, niestety nie mam jak tego sprawdzić. Mam 177 i rama jest blisko cohones. 182 powinna byc spoko na L
kevirek Opublikowano 27 Maja 2021 Opublikowano 27 Maja 2021 To by sie zgadzalo moja dziewczyna w S jes w dolnym zakresie 155 i ledwo palcami dotyka podloza jak na rame zejdzie. Mysle ze spokojnie mozna do tych najnizszych wartosci 10cm dodac. Albo kola na 26/27,5 zmienic co chyba bede musial zrobic
Nogi Opublikowano 23 Czerwca 2021 Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) Wymieniał ktoś z Was manetkę z amora na jakąś "zwykłą" ? Planuję wymianę gripów i przez te obrotową manetkę lewy grip musi być krótszy niestety co rodzi problem. A może ktoś wymieniał gripy i znalazł jakiś patent ? P.s. Planuję jakieś gripy ze zintegrowanymi rogami, ewentuualnie osobne rogi - przyzwyczaiłem się do baranka i raz, że brakuje mi zmiany chwytu a dwa na oryginalnych gripach drętwieją dłonie. Edytowane 23 Czerwca 2021 przez Nogi
wqw Opublikowano 14 Września 2021 Autor Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) Siema siema trochę odświeża temat. Potrzebuje wywalić opony ponieważ z tymi krakenami od początku mam problem na mleku. Nie dość ze opony są całe dziurawe maja mikrodziurki na całej długości. To tylna muszę codziennie dopompowywac coś z nią jest nie tak. Chyba po prostu już z niej sito jest. i teraz tak potrzebuje opon na typowo leśne ścieżki z dość luźnym piaskiem. Przeważnie jeżdżę w suchym terenie. dla mnie ważnym jest aby opona trzymała mnie w zakrętach. I na luźnym piachu żwirku, nie znoszę jak opony się ślizgają. Te krakeny w tej kwestii były w miarę okej. Możecie coś polecić? Edytowane 14 Września 2021 przez wqw
Rekomendowane odpowiedzi