digitus Opublikowano 14 Września 2018 Opublikowano 14 Września 2018 Od siebie polecę spodenki Spexcel z Aliexpress. Używam pół roku, jedyny ślad na nich do tej pory to lekko zadarte napisy. Bez problemu można na nich 100km zrobić bardzo komfortowo. Tylko dostawa trwa dość długo. Kosztują około 80 zł.
de Villars Opublikowano 14 Września 2018 Opublikowano 14 Września 2018 A jak sie sytuują na tle innych chińskich producentów (np. Phtxolue, Racmmer, X-Tiger), o ile masz takie porównanie?
piterrrxd Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 Radzicie wziąć komplet jesienny czy lepiej odrazu zimowy? Na dwa niestety brak funduszy
IOO Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 W dniu 14.09.2018 o 12:17, digitus napisał: Od siebie polecę spodenki Spexcel z Aliexpress. Używam pół roku, jedyny ślad na nich do tej pory to lekko zadarte napisy. Bez problemu można na nich 100km zrobić bardzo komfortowo. Tylko dostawa trwa dość długo. Kosztują około 80 zł. Cena szału nie robi, ostatnio kupiłem rogelli za 130 z żelową wkładką i w razie niemca mam normalna gwarancję.
GBike Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 2 godziny temu, piterrrxd napisał: Radzicie wziąć komplet jesienny czy lepiej odrazu zimowy? Na dwa niestety brak funduszy Na zimę stosuje na nogi ciepłe nogawki. Góra zimowa koszulka. Jesień tylko rękawki i nogawki takie cienkie.
digitus Opublikowano 21 Września 2018 Opublikowano 21 Września 2018 W dniu 14.09.2018 o 13:23, de Villars napisał: A jak sie sytuują na tle innych chińskich producentów (np. Phtxolue, Racmmer, X-Tiger), o ile masz takie porównanie? Lepsze od Racmmera i to zdecydowanie, do innych nie porównywałem. W dniu 19.09.2018 o 17:54, IOO napisał: Cena szału nie robi, ostatnio kupiłem rogelli za 130 z żelową wkładką i w razie niemca mam normalna gwarancję. Porównywałem te spodenki do Performance Ultra SL (katalogowa cena 130 dolców) i Spexcel wygrał. Ustępują tylko teamowym Pearl Izumi z tych co do tej pory testowałem. 1
Gość Opublikowano 26 Września 2018 Opublikowano 26 Września 2018 Dziś pierwsza jazda w długich ocieplanych x-tigerach. Pomimo rozmiaru 4xl spodenki są bardzo wąskie. Liczę że z czasem się rozciągną. Przez to pielucha nie układa się przy samym ciele tylko wisi troszkę poniżej kroku a w czasie jazdy przesuwa się do przodu szelki są za słabo naciągnięte żeby ją dociągnąć do góry... mam nadzieję że problem szybko ustąpi. Co do komfortu termicznego dzisiaj przy 5 stopniach było świetnie
Antyszprycha Opublikowano 26 Września 2018 Opublikowano 26 Września 2018 Czyli generalnie albo spodenki kicha albo zły rozmiar. Nie spełniają swoich funkcji w 100%. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Gość Opublikowano 26 Września 2018 Opublikowano 26 Września 2018 Czyli generalnie albo spodenki kicha albo zły rozmiar. Nie spełniają swoich funkcji w 100%. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProKrótkie są ok. Tutaj jest lekki problem. Zobaczymy hak się rozbiją. W drodze powrotnej było lepiej.
Fimala Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 Zakupiłem dzisiaj w promocji na 11 listopada spodenki krótkie i koszulkę Santica. Zobaczymy jak to będzie jak do mnie dotrą. Obawiam się jedynie czy trafiłem z rozmiarem. Nie jestem wysoki a ważę ponad 100kg więc spodenki wziąłem 3XL z rozmiarówki Azjatyckiej i koszulkę 2XL z niby rozmiarówki Amerykańskiej.
Rekomendowane odpowiedzi