Murio Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Dnia 20.04.2017 o 12:04, revolta1 napisał: Zobaczymy wlasnie dzis doatarly I jak wrażenia?
revolta1 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zrobilem 25km sam las..... Hymmmm ciezko jeszcze cos powiedziec.jest dobrze ale 1 maja bedzie 80km to bede cos wiecej wiedzial
Jakub99 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Witam co powiecie na temat tych spodenek warto je kupić z tego sklepu ? https://www.odziezdlakolarzy.pl/trek/trek-2016-hobby-krotkie-spodnie-rowerowe/
Dreamer Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 W Decathlonie 50% przecenione są teraz 500setki z szelkami. Cos koło 59zl... za tą cenę są fajneWysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka 1
suqub Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Ooooooooo juz patrze! Portki juz kupione. Dostawa w następnym tyg. Jeszcze raz dziękuję za cynk.
Franz Mauer Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 @janullo789 popatrz tutaj: http://attiq.net/juga-power-series-spodenki-meskie.html ; http://attiq.net/spodenki-kolarskie-2.html osobiście używam te ostatnie wersja Basic i sprawdzają się wyśmienicie, a przy tym nie rujnują portfela
lary84 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Dnia 2017-06-01 o 17:40, Dreamer napisał: W Decathlonie 50% przecenione są teraz 500setki z szelkami. Cos koło 59zl... za tą cenę są fajne Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Byłem dziś w Decathlonie w Tarnowie i stwierdzam że obsługa jest tragiczna a wręcz chamska a mianowicie wiedząc że ww spodenki są przecenione poszedłem do sklepu i widzę że cena na metce wynosiła 119 zł, zabrałem towar do czytnika cen a ten wskazał błąd sieci, myślę ok znajdę sprzedawcę i zapytam, podchodzę pytam a koleś bierze spodenki odnajduje cenę na metce przystawia mi ją na ok 10 cm do twarzy i mówi że kosztują tyle, to mu pokazuję promocję on się na mnie patrzy wzrokiem mówiącym weź spier..... dopiero podeszła jakaś kobieta wzięła towar wczytała kod i mi mówi że faktycznie są na promocji, chłop blady i purpurowy za razem powiedziałem mu że mają burdel i poszedłem do kasy, drugi przypadek dotyczył zakupów pedałów spd pytam typa czy w zestawie są bloki a on mi mówi że nie wie, więc sklep mi się podoba ale obsługa pozostawia wiele do życzenia 1
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 22 minuty temu, lary84 napisał: sklep mi się podoba ale obsługa pozostawia wiele do życzenia Na fatalnego kolesia musiałeś trafić... Nie zrażaj się.
lary84 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 15 minut temu, Łabędź napisał: Na fatalnego kolesia musiałeś trafić... Nie zrażaj się. Nie zrażam się ale jak podchodzi do ciebie klient to ty jako sprzedawca masz obowiązek obsłużyć go z uśmiechem nawet jak jest upierliwy, to czegoś tam nie wiedział nie jest aż tak ważne bo wiadomo że nie można wszystkiego wiedzieć ale jak masz chęci to razem z klientem jesteś w stanie rozwiązać problem wystarczą chęci natomiast chamstwo nie powinno być akceptowane. Skąd to wiem ?? bo sam byłem kiedyś sprzedawcą. Ale robi się z tego mały off topic wracając do spodenek jutro mam nadzieje przetestować i podzielę się wrażeniami.
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 10 godzin temu, Franz Mauer napisał: osobiście używam te ostatnie wersja Basic i sprawdzają się wyśmienicie Hmmm. Tak na dłuższą metę warto zainwestować w spodenki od Attiq? Przymierzam się do zakupu i przymierzam, mają tam ciekawe wzory, ale jakoś tak nie mam przekonania do tej marki. Warto?
Franz Mauer Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 14 godzin temu, Łabędź napisał: Hmmm. Tak na dłuższą metę warto zainwestować w spodenki od Attiq? Przymierzam się do zakupu i przymierzam, mają tam ciekawe wzory, ale jakoś tak nie mam przekonania do tej marki. Warto? Ja kupiłem najprostszy model właśnie Basic za 99 zł. Dwie pary. Więc nie mogę tu mówić o żadnej inwestycji. Używam ich od dwóch sezonów i nie mogę złego słowa powiedzieć. Mają porządne szwy, które nie uwierają. Zawsze mam z tym problem,bo czasem zdarzało mi się, że przy naciąganiu spodenek na dupę w biegu rozdzierałem je na szwach lub w ich okolicach. Te jakoś wytrzymują. Mają dość wygodną wkładkę, choć zapewne nie jest to żaden to, ale swoją robotę robi. Mają nogawki podszyte silikonem, więc trzymają się ud. Szelki i plecy są z delikatnej siateczki, więc w miarę są przewiewne. Koledzy z teamu używają droższych tej firmy i ewidentnie czuć,że materiał jest jeszcze przyjemniejszy. Jednak nie należę do tych co inwestują duże pieniądze w odzież rowerową. No może robię wyjątki dla butów Kup sobie parę i wypróbuj,bo możesz je polubić lub znienawidzić. Tak czy inaczej uważam że w odzieży człowiek musi sam się czuć. W sumie jak na spodenki rowerowe z szelkami 99 zł nie jest jakimś finansowym dramatem, a przynajmniej są osądzisz, a jak będę czekał na Twoją opinie również.
lary84 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Kupiłem spodenki w Decathlonie o których była mowa i powiem że albo kupiłem za duże albo są po prostu kiepskie, mianowicie przesuwają się podczas jazdy co powoduje po jakimś czasie ścierpnięte krocze trzeba sobie je co jakiś czas poprawiać więc szału nie ma ale za cenę wyprzedażową mogą być
revolta1 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Deca. ma rozne rozmiary raczej trzeba mierzyc mam od nich pampersa 900ke i szorty b twin obie rzeczy w rozmiarze L Mam 188 cm i 109 kg w pasie 96 cm zawsze wszystko kupuje raczej w rozmiarze Xl a tu .....
suqub Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Ja podobnie z wzrostem i waga ale w pasie 110 i wziąłem 2XL. Najwyżej wymienię jak wrócą.
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Dnia 3.06.2017 o 13:10, Franz Mauer napisał: Kup sobie parę i wypróbuj,bo możesz je polubić lub znienawidzić. Właśnie dziś paczką przyszły do mnie te: http://attiq.net/spodenki-kompresyjne-na-szelkach-expert-series-niebieskie.html No i powiem Ci, że już na pierwszy rzut oka (i po wstępnym przymierzeniu) mogę śmiało powiedzieć, że o nienawiści nie będzie mowy. Oczywiście z zachwytami wstrzymam się do chociaż pierwszych lepszych testów, ale jak na razie jest lepiej niż dobrze. Spodenki są mega wygodne, przylegające tak jak trzeba, leżą idealnie, uciskają te strefy mięśni które powinny, materiały sprawiają wrażenie naprawdę solidnych, szwy też powinny dawać radę, a na dodatek całość wygląda naprawdę świetnie - nawet lepiej niż na zdjęciu. Na pewno nie żałuję, nie mogę się doczekać testów praktycznych.
Antyszprycha Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Też kypiłem ostatnio sobie spodenki na szelkach (z wkładką do której muszę się przyzwyczaić) i uważam, że dobre spodenki to przynajmniej +2km/h do średniej
Qane Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Właśnie dziś paczką przyszły do mnie te: http://attiq.net/spodenki-kompresyjne-na-szelkach-expert-series-niebieskie.html No i powiem Ci, że już na pierwszy rzut oka (i po wstępnym przymierzeniu) mogę śmiało powiedzieć, że o nienawiści nie będzie mowy. Oczywiście z zachwytami wstrzymam się do chociaż pierwszych lepszych testów, ale jak na razie jest lepiej niż dobrze. Spodenki są mega wygodne, przylegające tak jak trzeba, leżą idealnie, uciskają te strefy mięśni które powinny, materiały sprawiają wrażenie naprawdę solidnych, szwy też powinny dawać radę, a na dodatek całość wygląda naprawdę świetnie - nawet lepiej niż na zdjęciu. Na pewno nie żałuję, nie mogę się doczekać testów praktycznych.A jak z ich rozmiarem? Jest zgodny z opisem czy są rozbieżności? HTC & TT
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 7 godzin temu, Qane napisał: A jak z ich rozmiarem? Jest zgodny z opisem czy są rozbieżności? Jak założyłem i na mnie dobrze pasowały, to się nad tym nie zastanawiałem. Ale teraz siedzę z metrem krawieckim i obczajam: długości nogawek zewnętrzna i wewnętrzna - wyszło mi dokładnie tyle co w tabeli producenta, obwód w pasie - też dokładnie tyle samo co deklarują, obwód nogawki na dole - tak samo, obwód nogawki w udzie - tutaj mi wyszło 42, oni podają 43 cm. Więc w granicach błędu (informują w tabeli, że "wymiary mogą się różnić +/- 1 cm"). Ogólnie w przypadku mojej pary spodenek w rozmiarze S mogę powiedzieć, że rozmiar jest taki, jak podają.
Qane Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 To dobrze, bo często kupuję ciuchy online i zdarza się, że piszą jedno a jest inaczej, ale widzę, że w przypadku Attiq nie ma powodu do zmartwień
Franz Mauer Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 4 godziny temu, Qane napisał: To dobrze, bo często kupuję ciuchy online i zdarza się, że piszą jedno a jest inaczej, ale widzę, że w przypadku Attiq nie ma powodu do zmartwień Sami szyją, więc nie dziwię się Mieli też fajne koszuli, ale się skończyły
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 No to przyszedł czas na pierwszy test spodenek z Attiq'a: https://attiq.net/spodenki-kompresyjne-na-szelkach-expert-series-niebieskie.html Założyłem je na dzisiejszy wypad. Zaliczony dystans - 111 km. Wrażenia? Same pozytywne. Wkładka świetnie robi robotę, do której została stworzona. Mięciutko i wygodnie. Nic się nie przesuwa, nie gniecie, nie uwiera. Jest tam gdzie ma być i amortyzuje co ma amortyzować. Kompresyjność materiałów sprawdza się jak trzeba, mięśnie są miło trzymane w kupie, ale nie gniecione. Przewiewność jest jak trzeba, nie miałem żadnego wrażenia, że cokolwiek gdziekolwiek mi się gotuje. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i śmiało polecam.
Mienesz Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Hej, kupił ktoś i testował te spodenki na szelkach z decathlonu na przecenie? (500) Zastanawiam się czy nie kupować na przetestowanie tego tańego modelu żeby wiedzieć czym kierować się wybierając w przyszłości inny model Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
nctrns Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Ja je tylko mierzyłem I jakieś niewygodne były. Wkładka mi zupełnie nie leżała. Kupiłem 700 I z tych jestem zadowolony. Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
GBike Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Pragnę polecić spodenki z Ali.... solidnie wykonane szwy wkładka wygodna cena 10 USD. Edytowane 17 Czerwca 2017 przez GBike
Rekomendowane odpowiedzi