Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, Sziva napisał:

@m4rvell0us zdjęcie jak z katalogu :) 

Szkoda tylko, że jakość 'potato' :D No ale po wrzuceniu na forum rzeczywiście jest jakaś dodatkowa kompresja

Opublikowano
50 minut temu, m4rvell0us napisał:

Dziś najbardziej pechowy dzień na szosówce. Dwa kapcie (raz wymieniona dętka z przodu, drugi raz łatka z tyłu). Na końcu zapieczony wentyl w pompce = telefon po brata, koniec jazdy. A miało być tak pięknie. Jedyne co to zrobiłem fotkę pięknemu zjawisku, aż mnie z automatu wypięło z SPD :)

zdjecie-szajbajk.jpg

Jak by była większa rozdzielczość to na tapetę się nadaje :D

Opublikowano
3 minuty temu, Zalas napisał:

Jak by była większa rozdzielczość to na tapetę się nadaje :D

Hehe. Jak coś to jest 2048x1152px, ale po wrzuceniu jako załącznik na forum i tak zmniejsza do 1024. 

Opublikowano

Wspomnienie lata
afa74a7a032b3f9845744ec4f33efb2f.jpg

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Przy zerze, ale bez wiatru. Piękna trasa pomiędzy przełęczą Woliborską a Jugowską w Górach Sowich

tmp-cam-933207552.jpg
Opublikowano
11 godzin temu, Kruup napisał:

Peak-uś na spacerze :)

received_10212843813762636.jpeg

Nie masz tych klamek hamulcowych za bardzo w dół skierowanych?

Opublikowano
5 minut temu, Sziva napisał:

Nie masz tych klamek hamulcowych za bardzo w dół skierowanych?

Raczej nie. Tak jest mi wygodnie.

Ale fakt, dziwnie to wyglada na zdjęciu :) Przyjrze sie temu w domu uważniej.

Opublikowano
8 minut temu, Kruup napisał:

Raczej nie. Tak jest mi wygodnie.

Zwróć uwagę jak układa się dłoń na gripie i na klamce hamulca, gdy siedzisz na siodełku. Przyjmuje się, że grzbiet dłoni powinien być przedłużeniem ramienia, a palce powinny swobonie spoczywać na zacisku klamki.

Opublikowano
12 godzin temu, Kruup napisał:

Peak-uś na spacerze :)

received_10212843813762636.jpeg

W tle Rawka?

Opublikowano
49 minut temu, Franz Mauer napisał:

Zwróć uwagę jak układa się dłoń na gripie i na klamce hamulca, gdy siedzisz na siodełku. Przyjmuje się, że grzbiet dłoni powinien być przedłużeniem ramienia, a palce powinny swobonie spoczywać na zacisku klamki.

Wiem własnie o tym i raczej tak mam to ustawione. Ale z ciekawości jeszcze to sprawdze, bo akurat wczoraj zmieniałem kierownice i dokładałem rogi może cos przestawiłem.

Choć wątpię, bo bym sie raczej kapnął podczas jazdy :)

24 minuty temu, kris1978 napisał:

W tle Rawka?

W tle Pisia Gągolina w Korytowie. Bardzo fajny kawałek zjazdu w lesie.

Opublikowano

No nie mogę się powstrzymać aby nie brać szosy :)

IMG_8942.thumb.JPG.e5d390eefad54db087b685c82d45cb28.JPG

Opublikowano

Ja wrzucam sobotnie zdjęcie. Niby "gravel" ale błoto przecina :D1e3a887d3a19bef7002e6a0e5f400e02.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

O, zdjęcie mojej podpórki :D

IMG_20171125_152748.thumb.jpg.ff02c8d760b89b3a932ec316d3bc238b.jpg

Edytowane przez Wojtek
Opublikowano

No zawsze fajniej jak się jakieś kółeczka obok turlają :D czekam na następny wypad.

Opublikowano

Kola zostaly od treka . rama dzis przyszla . i co dalej .? 100 pomyslow w glowie 

20171128_173201.jpg
  • Lubię to! 1
Opublikowano

W sumie mam coś co kwalifikuje się do trzech wątków: jedno zdjęcie, co mnie wkrowiło i co mnie ucieszyło... Napiszę może tutaj.

Wczoraj zamówiłem elementy elektroniczne u dużego międzynarodowego dostawcy. Jednego z tranzystorów zamówiłem 600 szt. na stronie stało e mają tego w magazynie ze 2500 szt. Ku mojej radości otrzymałem 3 faktury i informację że będą łącznie 3 paczki. I mamy tak:

Paczka 1: 2 szt za kwotę 2,57 zł.

Paczka 2: 262+163 szt, czyli razem 425 szt.

Paczka 3: 173 szt oraz pozostałe zamówione elementy. 

Rozumiem że to firma globalna, rozumiem że dosyłali z innego magazynu, ale paczki 1 i 2 szły z tego samego, tyle że z różnych półek. Przesyłka kurierska lotnicza UPS, szczęśliwie nie płacę za transport bo zamówienie ponad 200 zł. Uwielbiam działanie korporacji...

dostawa farnell.jpg
Opublikowano
19 minut temu, pizzaq napisał:

W sumie mam coś co kwalifikuje się do trzech wątków: jedno zdjęcie, co mnie wkrowiło i co mnie ucieszyło... Napiszę może tutaj.

Wczoraj zamówiłem elementy elektroniczne u dużego międzynarodowego dostawcy. Jednego z tranzystorów zamówiłem 600 szt. na stronie stało e mają tego w magazynie ze 2500 szt. Ku mojej radości otrzymałem 3 faktury i informację że będą łącznie 3 paczki. I mamy tak:

Rozumiem że to firma globalna, rozumiem że dosyłali z innego magazynu, ale paczki 1 i 2 szły z tego samego, tyle że z różnych półek. Przesyłka kurierska lotnicza UPS, szczęśliwie nie płacę za transport bo zamówienie ponad 200 zł. Uwielbiam działanie korporacji...

dostawa farnell.jpg

Heh całe szczęście że tylko trzy paczki!

Opublikowano
2 godziny temu, pizzaq napisał:

dostawa farnell.jpg

Gdyby szło jedną paczką było by prawdopodobieństwo nałożenia cła dlatego wysyłają w kilku paczkach.

Opublikowano
Gdyby szło jedną paczką było by prawdopodobieństwo nałożenia cła dlatego wysyłają w kilku paczkach.
Nieee, wszystko z Unii Europejskiej. Kwestia systemu i magazynów. Kiedyś miałem lepszą akcję: TME dosłało mi 1 szt. tranzystora oddzielną paczką. Bo przy zamówieniu im zabrakło :-D

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Dzięki [mention=2170]zibi_j1[/mention] mam nowy fajny kalendarz 
IMG_20171129_174253.thumb.jpg.0576ba0d415c3ce67176a64062f31750.jpg
Jakość wykonania nie powala ale.i cena dobra :) też już mam ;)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...