Wojtek Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 1 godzinę temu, karol_proamator napisał: Po miejskiej dżungli Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Ponoć dobre te klucze.
Gość Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 11 godzin temu, Wojtek napisał: No ja piszczelem z platformą spotkałem się dwa razy, pierwszy i ostatni. Po tym spotkaniu już wiedziałem jakie to przyjemne i że dziurę powstałą w taki sposób ciężko zatamować Ja się tak w drodze do pracy załatwiłam raz. O dziwo jeansy przetrwały, a w nodze 2 głębokie dziury.
MadOnion Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 15 godzin temu, suqub napisał: [mention=42]SpiderMAN[/mention] mam podobne papierki. Witam kolegę po fachu. U mnie nowa dostawa. U mnie dzisiaj było -2, ale ruszyłem do pracy. Tylko 4,5km. Tylko nie mów że tymi kluczami otwierasz drzwi do pracy ; )
suqub Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Coś ty. Do mnie wchodzi się jak do sejfu Wszystko tajne przez poufne. IT to IT
nonz Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 44 minuty temu, Patryś napisał: nauka jazdy na spd i 3x gleby Oby tak dalej! Nie zniechęcaj się!
Wojtek Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 46 minut temu, Patryś napisał: nauka jazdy na spd i 3x gleby Najzabawniej jest na skrzyżowaniu na przejściu pieszo-rowerowym. Zdarzało się takie gleby załatwiać ludzie gałują jak na głupiego bo niby nie jedziesz szybko a przewracasz się jak ścięty z nóg. Hehe.
pizzaq Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Moje próby z SPD były takie że jak już opanowałem przy pierwszej przejażdżce wpiąć, wypiąć, podczas jazdy, zwalniania, itp. Po czym podjechałem przed garaż, zatrzymałem się i rypnąłem na prawy bok I standardowo na maratonach jak gdzieś utknę w błocie. Poza maratonami też Edytowane 23 Listopada 2017 przez pizzaq
kris1978 Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) 4 godziny temu, Patryś napisał: nauka jazdy na spd i 3x gleby Polecam zastosować bloki wielokierunkowe zdecydowanie nie będzie gleb, zawsze zdążysz się wypiąć shimano sh 56 link z przykładowym sklepem poniżej: https://www.sbike.pl/czesci-mtb-trekkingowe-pedaly-bloki-akcesoria-bloki-shimano-sm-sh56-spd-mtb-wielokierunkowe-o_l_184_1192.html . Ja jak początkowo na zwykłych zaczynałem standardowych to były gleby z chwilą jak na te zmieniłem to znikły i gleby polecam:) Edytowane 23 Listopada 2017 przez kris1978
Pociag Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 9 godzin temu, kris1978 napisał: Polecam zastosować bloki wielokierunkowe zdecydowanie nie będzie gleb, zawsze zdążysz się wypiąć shimano sh 56 link z przykładowym sklepem poniżej: https://www.sbike.pl/czesci-mtb-trekkingowe-pedaly-bloki-akcesoria-bloki-shimano-sm-sh56-spd-mtb-wielokierunkowe-o_l_184_1192.html . Ja jak początkowo na zwykłych zaczynałem standardowych to były gleby z chwilą jak na te zmieniłem to znikły i gleby polecam:) Oj tam, nie warto! (żarcik) Gleby przy SPDach to cała frajda, jak tu wykombinować, żeby nie leżeć. Ja na szosie leżałem 3 razy, piękne przeżycie jak lecisz i jesteś już bezradny za pierwszym razem się zdenerwowałem,a le za drugim i trzecim upadałem już w uśmiechem na twarzy, śmiejąc się z samego siebie 2
nonz Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 35 minut temu, Pociag napisał: Oj tam, nie warto! (żarcik) Gleby przy SPDach to cała frajda, jak tu wykombinować, żeby nie leżeć. Ja na szosie leżałem 3 razy, piękne przeżycie jak lecisz i jesteś już bezradny za pierwszym razem się zdenerwowałem,a le za drugim i trzecim upadałem już w uśmiechem na twarzy, śmiejąc się z samego siebie Dokładnie Nic tak nie poprawia humoru jak lekka gleba z prozaicznej przyczyny o ile nic się nie uszkodziło. Zeszłej zimy podczas jednego wypadu do lasu leżałem 3 razy przez taflę nierównego lodu i wracając do domu liczyłem tylko na to, żebym następnym razem przeszlifował ten drugi bok.
de Villars Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 22 godziny temu, nonz napisał: Oby tak dalej! Więcej gleb mu życzysz?
nonz Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 Godzinę temu, de Villars napisał: Więcej gleb mu życzysz? O ile będzie czerpał z tego naukę i radochę to tak. Takiego zapału życzę.
Zalas Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Opublikowano 24 Listopada 2017 A ja dziś na pump-tracku się bawiłem
wasiliew Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 Super. Tez miałem ostatnio okazje. Nie wiedziałem ze to takie męczące Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
wasiliew Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Dwie godzinki i 30km po wrocławskich walach ♂️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Gość Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Nieudana wspinaczka w spdk-ach na górke przepraszam za jakość zdjęć, ale łapki mi się trzęsą od gleby
wasiliew Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Patyś, może za bardzoMasz skręcone te spd-ki? Stad trudno się wypiąć i tyle gleb?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Antyszprycha Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 To całkiem inny wymiar kolarstwa, coś czuje, że zakocham się w szosie
Gość Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Dziś najbardziej pechowy dzień na szosówce. Dwa kapcie (raz wymieniona dętka z przodu, drugi raz łatka z tyłu). Na końcu zapieczony wentyl w pompce = telefon po brata, koniec jazdy. A miało być tak pięknie. Jedyne co to zrobiłem fotkę pięknemu zjawisku, aż mnie z automatu wypięło z SPD
Gość Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 @m4rvell0us zdjęcie jak z katalogu
Rekomendowane odpowiedzi