Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, karol_proamator napisał:

Po miejskiej dżungli

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Ponoć dobre te klucze. 

Opublikowano
11 godzin temu, Wojtek napisał:

No ja piszczelem z platformą spotkałem się dwa razy, pierwszy i ostatni. Po tym spotkaniu już wiedziałem jakie to przyjemne i że dziurę powstałą w taki sposób ciężko zatamować :D 

Ja się tak w drodze do pracy załatwiłam raz. O dziwo jeansy przetrwały, a w nodze 2 głębokie dziury.

Opublikowano
15 godzin temu, suqub napisał:

[mention=42]SpiderMAN[/mention] mam podobne papierki. Witam kolegę po fachu.

U mnie nowa dostawa.

a4cfcfe93c50f616b7af224a4fead40e.jpg&key=acc9dd781343c078f1b2cdf2a49f7f5f7d763adc71caeb99b822e897485054e6

U mnie dzisiaj było -2, ale ruszyłem do pracy. Tylko 4,5km.

Tylko nie mów że tymi kluczami otwierasz drzwi do pracy ; ) :P

Opublikowano

Coś ty. Do mnie wchodzi się jak do sejfu Wszystko tajne przez poufne. IT to IT

Opublikowano
44 minuty temu, Patryś napisał:

nauka jazdy na spd i 3x gleby ;)

IMG_20171123_170022.jpg

Oby tak dalej! Nie zniechęcaj się! :) 

Opublikowano
46 minut temu, Patryś napisał:

IMG_20171123_170022.jpg

Najzabawniej jest na skrzyżowaniu na przejściu pieszo-rowerowym. Zdarzało się takie gleby załatwiać :D ludzie gałują jak na głupiego bo niby nie jedziesz szybko a przewracasz się jak ścięty z nóg. Hehe.

Opublikowano (edytowane)

Moje próby z SPD były takie że jak już opanowałem przy pierwszej przejażdżce wpiąć, wypiąć, podczas jazdy, zwalniania, itp. Po czym podjechałem przed garaż, zatrzymałem się i rypnąłem na prawy bok ;) I standardowo na maratonach jak gdzieś utknę w błocie. Poza maratonami też :D

Edytowane przez pizzaq
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Patryś napisał:

IMG_20171123_170022.jpg

Polecam zastosować bloki wielokierunkowe zdecydowanie nie będzie gleb, zawsze zdążysz się wypiąć shimano sh 56 link z przykładowym sklepem poniżej: https://www.sbike.pl/czesci-mtb-trekkingowe-pedaly-bloki-akcesoria-bloki-shimano-sm-sh56-spd-mtb-wielokierunkowe-o_l_184_1192.html . Ja jak początkowo na zwykłych zaczynałem standardowych to były gleby z chwilą jak na te zmieniłem to znikły i gleby polecam:)

Edytowane przez kris1978
Opublikowano
9 godzin temu, kris1978 napisał:

Polecam zastosować bloki wielokierunkowe zdecydowanie nie będzie gleb, zawsze zdążysz się wypiąć shimano sh 56 link z przykładowym sklepem poniżej: https://www.sbike.pl/czesci-mtb-trekkingowe-pedaly-bloki-akcesoria-bloki-shimano-sm-sh56-spd-mtb-wielokierunkowe-o_l_184_1192.html . Ja jak początkowo na zwykłych zaczynałem standardowych to były gleby z chwilą jak na te zmieniłem to znikły i gleby polecam:)

Oj tam, nie warto! (żarcik) :D

Gleby przy SPDach to cała frajda, jak tu wykombinować, żeby nie leżeć. Ja na szosie leżałem 3 razy, piękne przeżycie jak lecisz i jesteś już bezradny :D za pierwszym razem się zdenerwowałem,a le za drugim i trzecim upadałem już w uśmiechem na twarzy, śmiejąc się z samego siebie :D

• Lubię to! 2
Opublikowano
35 minut temu, Pociag napisał:

Oj tam, nie warto! (żarcik) :D

Gleby przy SPDach to cała frajda, jak tu wykombinować, żeby nie leżeć. Ja na szosie leżałem 3 razy, piękne przeżycie jak lecisz i jesteś już bezradny :D za pierwszym razem się zdenerwowałem,a le za drugim i trzecim upadałem już w uśmiechem na twarzy, śmiejąc się z samego siebie :D

Dokładnie :) Nic tak nie poprawia humoru jak lekka gleba z prozaicznej przyczyny o ile nic się nie uszkodziło. Zeszłej zimy podczas jednego wypadu do lasu leżałem 3 razy przez taflę nierównego lodu i wracając do domu liczyłem tylko na to, żebym następnym razem przeszlifował ten drugi bok.

Opublikowano
22 godziny temu, nonz napisał:

Oby tak dalej!

Więcej gleb mu życzysz? :D

Opublikowano
Godzinę temu, de Villars napisał:

Więcej gleb mu życzysz? :D

O ile będzie czerpał z tego naukę i radochę to tak. ;) Takiego zapału życzę.

Opublikowano

Super. Tez miałem ostatnio okazje. Nie wiedziałem ze to takie męczące

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dwie godzinki i 30km po wrocławskich walach ‍♂️b8ed3c113447f0fa7276f4f397a70bda.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nieudana wspinaczka w spdk-ach na górke :) przepraszam za jakość zdjęć, ale łapki mi się trzęsą od gleby :)

IMG_20171123_160848.jpg
Opublikowano

Patyś, może za bardzo
Masz skręcone te spd-ki? Stad trudno się wypiąć i tyle gleb?

Opublikowano

To całkiem inny wymiar kolarstwa, coś czuje, że zakocham się w szosie :)

IMG_8916.thumb.JPG.1473cad4cabea4e6eb275cbeea8c5ef9.JPG

Opublikowano

Dziś najbardziej pechowy dzień na szosówce. Dwa kapcie (raz wymieniona dętka z przodu, drugi raz łatka z tyłu). Na końcu zapieczony wentyl w pompce = telefon po brata, koniec jazdy. A miało być tak pięknie. Jedyne co to zrobiłem fotkę pięknemu zjawisku, aż mnie z automatu wypięło z SPD :)

zdjecie-szajbajk.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...