kaido2 Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 31 minut temu, piter614 napisał: No innego nie ma O, widzę, że Obiszów jednak daje rada. Przelatuję zawsze obok tego parku jak lece na Jerzmankę. Trzeba będzie skorzystać przy najbliższej okazji. A tymczasem, szosowolas. 4
Accent_Szaj Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 2 godziny temu, Bujak napisał: Pomiar bazowy Inżynier na rowerze 1
Gość Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 O, widzę, że Obiszów jednak daje rada. Przelatuję zawsze obok tego parku jak lece na Jerzmankę. Trzeba będzie skorzystać przy najbliższej okazji. A tymczasem, szosowolas. Obiszów fajna miejscówka na MTB
Bujak Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 21 godzin temu, ct65 napisał: Tylko nie bijcie, ale idzie zrobić taki pomiar samemu, czy tylko na profesjonalnym sprzęcie? Zdjęcie z wysokości ok 1m, aparat wypoziomowany, możliwie długa ogniskowa -> AutoCAD (lub darmowy odpowiednik) -> gotowe 1
elmapeto Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 (edytowane) 16 godzin temu, Utek napisał: Hmmm. Pewnie nie pochwalane, ale spotkanie po latach przypadkiem na trasie. (przy sklepie) Nie mam nic przeciwko takiemu zestawowi ,ale na rowerze?? Słabo. I jeszcze tu wrzucasz takie foto... Edytowane 1 Października 2020 przez elmapeto 1
Grz_Bo Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 Nie mam nic przeciwko takiemu zestawowi ,ale na rowerze?? Słabo. I jeszcze tu wrzucasz takie foto...Chyba, że po leżeli pod ławką. Wtedy wszystko ok.Pozdrawiam,GB
Strek Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 Na tej poczcie stempluje sam Lucyfer 2
Franz Mauer Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 21 godzin temu, piter614 napisał: No innego nie ma Wolałem się upewnić, bo pomykam tam na biku ale odcinka nie kojarzę 🤔😉
KRL064 Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 Dziś latanie późnym popołudniem. 9
Accent_Szaj Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 23 minuty temu, KRL064 napisał: Dziś latanie To grzyb atomowy za twoimi plecami? A tak na poważnie,tak ci siadła ta fota że mógłbym mieć taką fototapete. Szacun
KRL064 Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 Dziękuję, sam jestem zaskoczony jakością zdjęć jakie robi mój telefon. 😀
Bury Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 Zdjęcie dla policji, gdyby z piwnicy wyparował 2
P2501 Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 17 godzin temu, Strek napisał: Na tej poczcie stempluje sam Lucyfer We going to Hel and back
Gość Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 "Jak do tego doszło, nie wiem". Ale jak ktoś chce wiedzieć, to można poczytać tu: https://tatokolarz.home.blog/2020/10/02/cale-palce-w-farbie-czyli-jak-wlasnorecznie-pomalowac-okulary/
Hehenryk Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 W dniu 1.10.2020 o 13:36, elmapeto napisał: Nie mam nic przeciwko takiemu zestawowi ,ale na rowerze?? Słabo. I jeszcze tu wrzucasz takie foto... ...e, pewnie chłopaki posiedzieli od rana do wieczora, pogadali, zagryźli kiełbą ...i pojechali nie było tak źle 17 godzin temu, 365 napisał: PIK w akcji. Góry Orlickie. ...to jest to co tygrysy lubią najbardziej ...
Gość Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 Bo@Accent_Szaj by dostał zawałuMiało być ładne zdjęcie ale rower był brudny i chciał się umyć , ruszyła się korba i biedak wpadł na głowę Dodam że przy próbie ratunku sytuacja się pogorszyła bo się wysmykł i wpadł ponownie, tym razem cały, nie było czasu na foty bo ratowałem biedaka
CoolBreeze Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 @piter614, gdyby nie bidon i obręcze to na szybko i na małym zdjeciu powiedziałbym, że @Accent_Szaj postarał zmysły i został patostreamerem 😋
Strek Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) Widok z wieży zamku Volmarstein. Edytowane 2 Października 2020 przez Strek 6
Wojtek O. Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 4 godziny temu, piter614 napisał: Bo@Accent_Szaj by dostał zawału Miało być ładne zdjęcie ale rower był brudny i chciał się umyć , ruszyła się korba i biedak wpadł na głowę Dodam że przy próbie ratunku sytuacja się pogorszyła bo się wysmykł i wpadł ponownie, tym razem cały, nie było czasu na foty bo ratowałem biedaka Dobrze ze nie odplynal
Semtex Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 Wspominałem kiedyś, że u mnie jest największy młotek jaki, przynajmniej, ja widziałem, no to dziś na powrocie z gór podjechałem zrobić mu fotkę, jako ciekawostkę podam, że pod styliskiem jest skrzynka geocachingowa, ale po osadzeniu trzonka już chyba niedostępna... 7
P2501 Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 6 godzin temu, piter614 napisał: Bo@Accent_Szaj by dostał zawału Miało być ładne zdjęcie ale rower był brudny i chciał się umyć , ruszyła się korba i biedak wpadł na głowę Dodam że przy próbie ratunku sytuacja się pogorszyła bo się wysmykł i wpadł ponownie, tym razem cały, nie było czasu na foty bo ratowałem biedaka Nie, rower kąpie się tak: 4
Rekomendowane odpowiedzi