CoolBreeze Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 Kamyk, kamyczek a dokładnie Klickstein - znany jako Diabelski Kamień. 9
KrzysiekMTB Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 Idzie jesień i błoto, więc czas przygotować rower zimowy do jazdy 🙂 8
Gość Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 (edytowane) Zamek Bąkowiec Edytowane 4 Października 2020 przez Gość
komandosek Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 Moja pierwsza w życiu i jednocześnie ostatnia w sezonie Przełęcz Karkonoska. Niby ciepły dzień a na górze strasznie zimno 7
Grz_Bo Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 Srebrna Ścieżki Enduro.Pozdrawiam,GB 3
KrzysiekMTB Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 20 minut temu, Grz_Bo napisał: Srebrna Ścieżki Enduro. I jak nowy rower, jak wrażenia?
Gość Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 3 godziny temu, komandosek napisał: Moja pierwsza w życiu i jednocześnie ostatnia w sezonie Przełęcz Karkonoska. Niby ciepły dzień a na górze strasznie zimno Nie dawniej jak dwa tygodnie temu tam byłem. W dzień spodenki i koszulka a noce były tak zimne, że mimo ciepłego zdaje się ubioru musieliśmy się ratować forią NRC.
ct65 Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 10 godzin temu, Grz_Bo napisał: Srebrna Ścieżki Enduro. Pozdrawiam, GB Czym Ci biedak zawinił, że zawisnął? 😂 1
Grz_Bo Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Czym Ci biedak zawinił, że zawisnął? Słabo podjeżdżał. Nie ma lekko.Pozdrawiam,GB I jak nowy rower, jak wrażenia?Hej,Szukam teraz roweru, który będzie podjeżdżał jak Trance i zjeżdżał jak Regin, ale takie rzeczy to tylko w Erze, która już nie istnieje.Podjazdy cieżko, szczególnie jak nachylenie robi się bardziej strome. Czuć to w nogach. Trance radził sobie perfekcyjnie, lekko, zwabnie i powabnie. Regin jest ociężały - nie ważyłem go, ale tak na oko - rękę, która go podnosiła 3kg więcej. A to przekłada się na jazdę pod górę.Natomiast Regin odwdzięcza się podczas zjazdów w trudniejszym terenie, bo na trudny jeszcze nie mam umiejętnościq. Stabiny, mniejsze dropy to nie problem. Korzenie, dziury łyka jak dziecko kaszkę. Wniosek, do jazdy po trasach typu enduro Regin, natomiast single, których pełno w mojej okolicy najlepiej objeżdżać Transem.Pozdrawiam,GB
komandosek Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Nie dawniej jak dwa tygodnie temu tam byłem. W dzień spodenki i koszulka a noce były tak zimne, że mimo ciepłego zdaje się ubioru musieliśmy się ratować forią NRC.A jak wrażenia po Przejściu?
Grz_Bo Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Moja pierwsza w życiu i jednocześnie ostatnia w sezonie Przełęcz Karkonoska. Niby ciepły dzień a na górze strasznie zimnoTam mnie jeszcze nie było. Trzeba będzie się wybrać.Pozdrawiam,GB 1
ct65 Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Już widać światełko w tunelu... 2
KRL064 Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Jazda po południu o tej porze roku powoduje że fotki podobne ze słońcem w tle. 4
elmapeto Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 1 minutę temu, KRL064 napisał: Jazda po południu o tej porze roku powoduje że fotki podobne ze słońcem w tle. Wszystko spoko, ale Twój aparat robi robotę na piątkę z plusem.
KRL064 Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) Tak jak już napisałem sam jestem zaskoczony tym faktem bo we wszystkich testach Szajsungi wypadają lepiej w materii robienia zdjęć. Widać testom nie zawsze można ufać. Edytowane 5 Października 2020 przez KRL064 1
elmapeto Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) 3 minuty temu, KRL064 napisał: Tak jak już napisałem sam jestem zaskoczony tym faktem bo we wszystkich testach Szajsungi wypadają lepiej w materii robienia zdjęć. Widać testom nie zawsze można ufać. Jak namalowane. Pomyśl jak nowa maszyna będzie wyglądać 👍👍👍 Edytowane 5 Października 2020 przez elmapeto
maniekBB Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Niedzielna wycieczka po szlaku Beskidu Małego. 2
Accent_Szaj Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 5 godzin temu, ct65 napisał: światełko w tunelu... Nie idź w stronę światła
ct65 Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 1 minutę temu, Accent_Szaj napisał: Nie idź w stronę światła Powiedz to mojemu szaremu rumakowi, gnał jakby na końcu czekała na niego z prezentem jakaś młoda klacz 😉
Accent_Szaj Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 9 minut temu, ct65 napisał: gnał Haha szalone bydle
komandosek Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Tam mnie jeszcze nie było. Trzeba będzie się wybrać.Pozdrawiam,GBPolecam, podjazd jest na prawdę konkret, ponad 800m w pionie za jednym razem. Wybiorę się w następnym roku na pewno, ale ze zjazdem na czeską stronę i powrotem przez przełęcz Okraj
Accent_Szaj Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Mały rekonesans po Trupim Gaiku 5
Hehenryk Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 W dniu 2.10.2020 o 18:56, Wojtek O. napisał: Dobrze ze nie odplynal Ładny lekki rower, bidon utrzymał go na powierzchni. 1
Rekomendowane odpowiedzi