Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś szary dzień, więc takie tło wykorzystalem🌞

20201006_151922.jpg
  • Lubię to! 6
Opublikowano

,,W tak pięknych okolicznościach przyrody i tego... i niepowtarzalnej  ":D

DSC00145.JPG
  • Lubię to! 9
Opublikowano

Wiele razy widziałem ten wiatrak z daleka, w końcu postanowiłem przyjrzeć mu się bliżej.

20201007_111042.jpg
  • Lubię to! 7
Opublikowano

,,...a tam wysokuśko, wysokuśko jest łokienecko, cołkim bez krat. No to nie wliziemy! Ano, nie wliziemy.... Waluuuś! " Zamek Landsberg Essen.

DSC00050.JPG
  • Lubię to! 7
Opublikowano
W dniu 3.10.2020 o 19:44, maniekBB napisał:

na jajecznice 😂 

Dorzucę coś na patelnię 😉

IMG_20201004_125836.thumb.jpg.969da1b206d9d5e2126688a3d9bfd824.jpg

• Lubię to! 7
Opublikowano
5 godzin temu, Yarooo napisał:

Wiele razy widziałem ten wiatrak z daleka, w końcu postanowiłem przyjrzeć mu się bliżej.

20201007_111042.jpg

Na Żuławach? 

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, piter614 napisał:

Mroczny klimat

Haha w pierwszej chwili pomyślałem,że znowu dostałeś ekstremalny amor na serwis xD 

20 godzin temu, PrzeLuka napisał:

Jestem zwycięzcą

No @zibi_j1, @PrzeLuka chyba ładuje Cię pozytywną energią.Jak sport pozwala na szbyki powrót do zdrowia

Edytowane przez Accent_Szaj
Opublikowano
2 godziny temu, Accent_Szaj napisał:

Jak sport pozwala na szyki powrót do zdrowia

Raczej "cecha narodowa", czyli "Co ja nie dam rady?!" 😉 Nic mnie tak nie zmotywowało do działania jak tekst lekarza typu "nigdy już pan nie pobiegnie". W zasadzie u mnie było łatwiej, bo obyło się bez interwencji chirurgicznej i rehabilitacja zrobiła robotę. Niemniej problem nie znikł i muszę się pilnować, bo borykać się z nim będę do końca życia ale mogę biegać 🙂 @zibi_j1też wyjdzie na prostą i oby ze zdwojoną lub potrojoną siłą 💪

Opublikowano (edytowane)

Charakterystyczny domek z  tzw. murem pruskim . Ten na zdjęciu może mieć ok. 200 lat ale w okolicy Bochum widziałem zachowane  i takie z XVIw.

DSC00221.JPG

Edytowane przez Strek
  • Lubię to! 8
Opublikowano

Jak centralna część polskiego wybrzeża zwana "ktainą w krate" właśnie ze względu na taką zabudowe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...