Gość Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 Nowe siodło wieńczy dzieło. Mach jest gotowy na nowy sezon. Obecny niestety dobiegł u mnie końca...
Semtex Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 U mnie dziś takie spotkanie trzeciego stopnia . Przebiegło w atmosferze pokojowej, bez zbędnych napięć.... 7
Eddek Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 Wylazłem w końcu na bajka. Lekko mnie pokropiło, ale temp spadła momentalnie z 20 do 14 stopni i zmarzłem jak dawno na rowerze nie 2
Gość Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 Krążenie i szukanie deszczu, jak na złość wszystko przeszło bokiem.
JaroYarecki Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 2 godziny temu, Semtex napisał: U mnie dziś takie spotkanie trzeciego stopnia . Przebiegło w atmosferze pokojowej, bez zbędnych napięć.... hmm, takie spotkanie może zaowocować pobiciem rekordu na stravie...
Semtex Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 Godzinę temu, JaroYarecki napisał: ... pobiciem rekordu na stravie... Miałem z górki akurat, także luzik, ale trzeba powiedzieć, że była dosyć spora, całkowicie jej była obojętna moja obecność, miejsce, w którym byłem to swego rodzaju park, zwierzęta są, chyba, przyczajone, że im człowiek krzywdy nie robi, plus mamy porę, gdzie warchlaki już odchowane są.
Accent_Szaj Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 Widok na kopiec z całkiem innej strony 5
Semtex Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 (edytowane) Dzisiejszy wypad na wieżę Ith, nazwa zawsze kojarzy mi się z Lovecraftem, kto czytał ten wie Trasa wiedzie wzdłuż urwiska skalnego, ścieżka dosyć wąska, na pewno pojadę tam znowu Edytowane 3 Września 2020 przez Semtex 5
dfq Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 (edytowane) Spec w nowej odsłonie - z nowymi kółkami na szutry i asfalty : Edytowane 3 Września 2020 przez dfq 5
KrzysiekMTB Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 Po wyścigu to przed następnym 😉 - dzisiaj był pierwszy dzień Mondraker Enduro Team - trzy dni ścigania enduro w zespołach dwuosobowych w Davos. Mieliśmy mieć trzy sekcje dzisiaj, ale po pierwszej sekcji okazało się, że jeden z wolontariuszy, który pomagał w organizacji dostał zawału i zmarł... Więc przerwano wyścig na dzisiaj. Ale jutro znowu się normalnie ścigamy, mają być cztery sekcje. Dzisiaj poszło nam słabo, kolega z teamu wygrzmocił się dwa razy i straciliśmy sporo czasu, ale postaramy się to jutro nadrobić ;-). 8
Semtex Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 46 minut temu, Strek napisał: Mój wehikuł czasu.... Piękne miejsce, gdzie to jest?
Strek Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 3 minuty temu, Semtex napisał: Piękne miejsce, gdzie to jest? Ruiny zamku Hardenstein niedaleko Witten w Nadrenii Płn.Westfalii.
Semtex Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 5 minut temu, Strek napisał: Witten w Nadrenii Płn.Westfalii. 215km ode mnie, trochę daleko żeby się zgadać na jakiś wypad
Strek Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 1 minutę temu, Semtex napisał: 215km ode mnie, trochę daleko żeby się zgadać na jakiś wypad Jak trochę potrenuje dystanse pow. 100km to kto wie?....W przyszłym roku chcę zrobić trasę Winterberg - Duisburg to jakieś 240 km. 1
Accent_Szaj Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, KrzysiekMTB napisał: Dzisiaj poszło nam słabo Nic nie mówiłeś i Ci nie kibicowaliśmy. Teraz jak zaczniemy, to już tylko będzie wam szło lepiej 16 minut temu, Semtex napisał: 215km ode mnie No to nic,tylko zgadać się ze @Strekpo środku,chlapnąć jakieś piwko,wspólna fota i do domku Edytowane 3 Września 2020 przez Accent_Szaj 2
KrzysiekMTB Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 17 minut temu, Accent_Szaj napisał: Nic nie mówiłeś i Ci nie kibicowaliśmy. Teraz jak zaczniemy, to już tylko będzie wam szło lepiej No do bani jechaliśmy, ja jakoś potrzebuję chwilę żeby poczuć rower a to była pierwsza sekcja wyścigu, ale jutro atakujemy! 🙂 Tutaj wrzuciłem filmik z tej sekcji jakby kogoś interesowało
Accent_Szaj Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 2 godziny temu, Cajtek napisał: zadowolona z rumaka.. No pięknie wygląda. Ma dziewczyna gust 4 godziny temu, dfq napisał: nowymi kółkami Jeszcze baranek i masz rasowego gravel'a 1
elmapeto Opublikowano 4 Września 2020 Opublikowano 4 Września 2020 Ja dawno nic , wiec dziś fotkę przed pracą zrobiłem. 6
Gość Opublikowano 4 Września 2020 Opublikowano 4 Września 2020 Oksy z Alli przyszły w 10 dni. Rewelacyjne są. Mega polecam!
Rekomendowane odpowiedzi