KrzysiekMTB Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 44 minuty temu, Palhessi napisał: DreamTeam to ze ślepym 😄 Ślepego nie było a kulawy Kulhavy się wycofał i w końcu nie wystartował :-). Dzisiaj był najcięższy etap Swiss Epic, 2700 metrów przewyższeń... 🙄 Trochę się baliśmy tego etapu bo, już mocno zmęczeni jesteśmy, a z drugiej strony nie chcemy tracić tej dobrej pozycji, którą wypracowaliśmy. Więc pierwszy podjazd 600 metrów staraliśmy się nie iść w trupa. Na zjazdach było lepiej niż w poprzednich dniach - jechaliśmy dzisiaj z trzeciego sektora, i już nas za bardzo nie blokowali na zjazdach, więc nie straciliśmy zbyt dużo czasu. Na koniec dnia byliśmy 35 i udało się dalej awansować w klasyfikacji generalnej na miejsce 37 😀 Jutro będzie makabra, ja już nie mam siły, będę jechał na oparach mocy, która mi jeszcze została. Oby teraz dowieźć wynik do końca, jutro ma być mocno technicznie, więc w sumie dobrze, ale wzrasta ryzyko kontuzji i defektów.... Tutaj filmik z dzisiaj I obligatoryjne zdjęcie 😉 5
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Patrząc na film widzę że dużo osób ma frajdę z jazdy w dół nawet tyłek ruszali
KrzysiekMTB Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 2 minuty temu, piter614 napisał: jazdy w dół Na filmie to głównie prosi. Ale jak pierwszego dnia startowaliśmy z tylnego sektora to widziałem masę osób na zjazdach, które nie opuszczały myk myka, chociaż miały i dziwiły się potem jak je wyprzedzaliśmy 🙈
Accent_Szaj Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 3 godziny temu, KrzysiekMTB napisał: Ślepego nie było a kulawy Kulhavy się wycofał i w końcu nie wystartował :-) "I Cały mizerny plan w pizdu" 3 godziny temu, KrzysiekMTB napisał: Oby teraz dowieźć wynik do końca, Nie wiem jak inni,ale ja tam trzymam za was kciuki Dajesz Krzychu!!! Do boju 3 godziny temu, KrzysiekMTB napisał: ale wzrasta ryzyko kontuzji i defektów.... Mam nadzieje że wam nic się nie przytrafi.Oby tak dalej
Accent_Szaj Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Trochę Historii.Oto mój pierwszy Bajuś,w dzień zakupu Od niego zaczęła się Cykloza 3
Bury Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 No i tym miłym akcentem zakończyłem urlop 1
P2501 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 16 godzin temu, nctrns napisał: Jechałem sobie dziś z Rzeszowa do Sanoka, miałem ok 4km takich klimatów na 28mm slickach Nie ma się czego bać, na 32mm Contact Speedach (a mają taki bieżnik jakby go nie miały ;D) latam po polach i lasach jak za młodu kiedy miałem MTB Zdziś: 1
Accent_Szaj Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 16 godzin temu, nctrns napisał: miałem ok 4km takich klimatów Ale za to jakie widoczki
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KrzysiekMTB Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Koniec...miejsce 36 w kategorii Men, przed nami około 20 teamów prosów i kilku amatorów. Generalnie świetny event, kapitalna organizacja, super pogoda, świetne techniczne trasy no i mieliśmy farta, że obyło się bez większych wypadków i defektów - chociaż dzisiaj przed ostatnim zjazdem urwała mi się linka od myk myka 🙂 Polecam, jakby ktoś chciał pojechać w przyszłym roku to służę radą 🙂 11
Grz_Bo Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Gratulacje.Pozdrawiam,GBNove Mesto.Pozdrawiam,GB 2
Accent_Szaj Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Godzinę temu, KrzysiekMTB napisał: Koniec...miejsce 36 To haha to oczywiście radość że tak świetnie wam poszło. Gratulacje i dalszych sukcesów życzę. Za rok 2-ga dycha ?
KrzysiekMTB Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 14 minut temu, Accent_Szaj napisał: Za rok 2-ga dycha Jedyna szansa żeby wejść na podium to odczekać kilka lat jak mi konkurencja powymiera i będę sam w kategorii... 🙂
Accent_Szaj Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 2 minuty temu, KrzysiekMTB napisał: odczekać kilka lat jak mi konkurencja powymiera Patrząc na te góry na jakich jeżdżą to może szybciej
Argi Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 2 godziny temu, KrzysiekMTB napisał: Koniec...miejsce 36 w kategorii Men, przed nami około 20 teamów prosów i kilku amatorów. Generalnie świetny event, kapitalna organizacja, super pogoda, świetne techniczne trasy no i mieliśmy farta, że obyło się bez większych wypadków i defektów - chociaż dzisiaj przed ostatnim zjazdem urwała mi się linka od myk myka 🙂 Polecam, jakby ktoś chciał pojechać w przyszłym roku to służę radą 🙂 Zupełnie nie moje klimaty, ale jesteś, k....a, GOŚĆ 1
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Ostatni mocny wyjazd na mojej bestii
Palhessi Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Urlopowe pozdrowienia z Jeleśni 😁 pięknie tu i trasy super 4
Accent_Szaj Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 29 minut temu, Palhessi napisał: pozdrowienia z Jeleśni 😁 Dzięki. Teraz zauważyłem,że Ty nawet buty masz pod kolor roweru . Gratuluję gustu. Widoczki też pięteż,ale Ci fajnie
Rekomendowane odpowiedzi