Strek Opublikowano 4 Września 2020 Opublikowano 4 Września 2020 (edytowane) Historia...kołem się toczy.Zamek Kemnade w Hattingen. Edytowane 10 Września 2020 przez Strek 8
elmapeto Opublikowano 4 Września 2020 Opublikowano 4 Września 2020 4 godziny temu, zibi_j1 napisał: Oksy z Alli przyszły w 10 dni. Rewelacyjne są. Mega polecam! Teraz to już PRO na maksa!
Gość Opublikowano 4 Września 2020 Opublikowano 4 Września 2020 Posłuchałem rady szaja na próbę testuję owijkę w fatbike , Ergony(Nigdy więcej ergon) twarde jak diabli w porównaniu z owijką accent
Gość Opublikowano 4 Września 2020 Opublikowano 4 Września 2020 Posłuchałem rady szaja na próbę testuję owijkę w fatbike , Ergony(Nigdy więcej ergon) twarde jak diabli w porównaniu z owijką accentJeśli zależy Ci na miękkich gripach, to kup żelowe
ponczi Opublikowano 4 Września 2020 Opublikowano 4 Września 2020 Na chwilę przed wycieczka dookoła Mogielicy rowerem. 7
Accent_Szaj Opublikowano 4 Września 2020 Opublikowano 4 Września 2020 Pomnik Rozdartych Serc. Jest tak zaprojektowany,że jak wiatr przechodzi przez otwór,to słychać jakby zawodzących ludzi 9
Eddek Opublikowano 5 Września 2020 Opublikowano 5 Września 2020 A poniosło mnie dziś do lasu. Teraz trochę żałuje, bo pół godziny w plecy na czyszczeniu roweru. 6
Gość Opublikowano 5 Września 2020 Opublikowano 5 Września 2020 Mówisz @Eddek? Ja nie czyszczę aż tak ,jutro powtórka i jeszcze większy ogień.
Accent_Szaj Opublikowano 5 Września 2020 Opublikowano 5 Września 2020 14 minut temu, Patryś napisał: Ja nie czyszczę A rower gdzie? Czekaj.... Jest Kamuflaż poziom ekspert
komandosek Opublikowano 5 Września 2020 Opublikowano 5 Września 2020 Dzieci, przyczepka, manele. Będzie z 50kg 5
nctrns Opublikowano 5 Września 2020 Opublikowano 5 Września 2020 Dziś podjazd na Chorągwicę, w sumie 70km i espresso tonic na zakończenie. 5
Strek Opublikowano 5 Września 2020 Opublikowano 5 Września 2020 5 minut temu, nctrns napisał: Dziś podjazd na Chorągwicę, w sumie 70km i espresso tonic na zakończenie. Na kierze jak widzę Knog? Jak się sprawuje bo też się do niego przymierzam?
nctrns Opublikowano 5 Września 2020 Opublikowano 5 Września 2020 Knog blinder mob. Bardzo spoko jako światło dzienne, w nocy też, pod warunkiem że jedziesz po dobrze oświetlonych drogach. Światło na ciemność to to nie jest Minusem jest sposób ładowania - wtyczka usb jest zintegrowana z lampką, a ze względu na rozmiar, czasami jest problem podpiąć ją np do laptopa. No i bateria słabo trzyma w niskich temperaturach 1
kaido2 Opublikowano 5 Września 2020 Opublikowano 5 Września 2020 Cisza przed burzą przed Obiszowem. Jerzmanka po 210 km już taka łatwa nie jest. 4
Strek Opublikowano 5 Września 2020 Opublikowano 5 Września 2020 1 minutę temu, nctrns napisał: Knog blinder mob. Bardzo spoko jako światło dzienne, w nocy też, pod warunkiem że jedziesz po dobrze oświetlonych drogach. Światło na ciemność to to nie jest Minusem jest sposób ładowania - wtyczka usb jest zintegrowana z lampką, a ze względu na rozmiar, czasami jest problem podpiąć ją np do laptopa. No i bateria słabo trzyma w niskich temperaturach Ok. Dzięki za info. Mam tylnego KNOG BLINDER MOB V i jestem bardzo zadowolony....poprzednią Lezyne bije na głowę pod względem długości pracy po jednokrotnym załadowaniu.
Argi Opublikowano 5 Września 2020 Opublikowano 5 Września 2020 15 minut temu, nctrns napisał: Knog blinder mob. Bardzo spoko jako światło dzienne, w nocy też, pod warunkiem że jedziesz po dobrze oświetlonych drogach. Światło na ciemność to to nie jest Minusem jest sposób ładowania - wtyczka usb jest zintegrowana z lampką, a ze względu na rozmiar, czasami jest problem podpiąć ją np do laptopa. No i bateria słabo trzyma w niskich temperaturach Potwierdzam. Mam podobne - Blinder Mini Chippy przód i tył, z różnych źródeł. Akumulatory to prawdziwy dramat. Latem jakieś 3 godziny, zimą połowę krócej. Do tego wspomniany upierdliwy sposób ładowania. Nie polecam, mimo iż wykonanie i materiały są bardzo dobre.
Strek Opublikowano 5 Września 2020 Opublikowano 5 Września 2020 30 minut temu, Argi napisał: Potwierdzam. Mam podobne - Blinder Mini Chippy przód i tył, z różnych źródeł. Akumulatory to prawdziwy dramat. Latem jakieś 3 godziny, zimą połowę krócej. Do tego wspomniany upierdliwy sposób ładowania. Nie polecam, mimo iż wykonanie i materiały są bardzo dobre. Te trzy godziny aku trzyma niezależnie od trybu pracy?
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KrzysiekMTB Opublikowano 5 Września 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 Września 2020 (edytowane) Udało się ukończyć trzydniowy wyścig enduro bez złamanych kości - jest sukces ;-). Mam szczęście w tym roku do pogody, bo znowu była super i w sumie tylko jeden kapeć w przeciągu trzech dni, więc wyścig był udany ;-). Edytowane 5 Września 2020 przez KrzysiekMTB 13
Argi Opublikowano 5 Września 2020 Opublikowano 5 Września 2020 42 minuty temu, Strek napisał: Te trzy godziny aku trzyma niezależnie od trybu pracy? W trybie "miganym częstym"
Rekomendowane odpowiedzi