Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, egzo23 napisał:

Bo ochraniacze zostały w szafie ;)f7a327e980cefa5aed28487daa113151.jpg

Jakiś miesiąc temu zrobiłem to samo w Bielsku. Stwierdziłem, że na pierwszy rozgrzewkowy zjazd nie bede zbroi zakładał, i wyhamowalem plecami na kamieniach.

Opublikowano
4 minuty temu, egzo23 napisał:

Mi to padał załatwił :)

Widać że po pinach poszło.

Opublikowano

Piny poszły po nodze jak dzik w szyszki.
A nie byle jakie.. bo stamp 7

Opublikowano

Jedna z moich ulubionych miejscówek na zakończenie trasy :)

IMG_20200817_195142283.jpg
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Panorama Krakowa z kawiarni przy kopcu

20200818_113525.thumb.jpg.aa0ff17fc61bcc51c5ab7f546e06a86d.jpg

• Lubię to! 3
Opublikowano
54 minuty temu, Accent_Szaj napisał:

Panorama Krakowa z kawiarni przy kopcu

20200818_113525.thumb.jpg.aa0ff17fc61bcc51c5ab7f546e06a86d.jpg

Jakiś rower zasłania ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, P2501 napisał:

Jakiś rower zasłania

Hehe panorama to mistrz drugiego planu :P

Na pierwszym zawsze to co dla nas najważniejsze :D

16 godzin temu, Cajtek napisał:

Spece

Czyli napęd podświetlany,a rura wystaje pod twoim siodłem xD

W dniu 15.08.2020 o 15:36, KrzysiekMTB napisał:

Start we wtorek,

No to zaczynamy trzymać kciuki :D

Krzychu,Krzychu, uł je je ,mistrzem Polski, mistrzem świata w MTB xD xD xD xD xD

Edytowane przez Accent_Szaj
Opublikowano
Który twój?
Na zmianę używam, w zależności od terenu
Opublikowano
2 godziny temu, Cajtek napisał:

Na zmianę używam

Jeden treningowy, a drugi,ten bardziej wypasiony 1x1 na zawody xD

Opublikowano
3 godziny temu, Accent_Szaj napisał:

Krzychu,Krzychu, uł je je ,mistrzem Polski, mistrzem świata w MTB xD xD xD xD xD

Haha daj spokój, ale przynajmniej z dwóch Polskich teamów jesteśmy jak na razie pierwsi 🙂. Po pierwszym dniu miejsce 91 na jakoś ponad 200 teamów w generalce, ale kilkanaście pierwszych teamów to prosi więc w sumie powyżej oczekiwań. Pytanie jest tylko czy uda nam się utrzymać to tempo przez kolejne cztery dni...:-)  czarno to widzę. Co do trasy, to wyszło jakieś 60km i 2400 metrów podjazdów. W dół generalnie same traile alpejskie, czasem trudniejsze czasem łatwiejsze, trochę czasu na nich straciliśmy bo nie zawsze dało sie wyprzedzać. Był jeden długi trail w lesie, z bardzo dużą ilością korzeni, a cały dzień wczoraj padało więc wszystko było strasznie śliskie a my na tych rowerach xc, myślałem, że umrę...😂 Ale udało się bez większych defektów dojechać do mety i tylko kilka gleb. Jutro kolejne 2500 metrów i chyba trochę mniej traili, na koniec etapu będzie podjazd 1400 metrów na raz 😉

Pozdrawiam

Krzysiek

IMG_20200817_164446.jpg
  • Lubię to! 5
Opublikowano
4 minuty temu, KrzysiekMTB napisał:

Haha daj spokój

Haha działa doping :D 

6 minut temu, KrzysiekMTB napisał:

powyżej oczekiwań.

Tak trzymaj brachu,trzymam kciuki dalej ;) .Oczywiście czekam na dalsze relacje

• Lubię to! 1
Opublikowano

E tam połamania roweru
Powodze ia życzę i trzymał kciuk za kondycję

Opublikowano
[mention=8488]KrzysiekMTB[/mention], jakieś video z waszego przejazdu będzie?
No i oczywiście powodzenia
Ja nie filmuję bo na tym rowerze xc tak telepie po tych trailach, że i tak nic by nie było widać :-). Swiss Epic publikuje w mediach socjalnych masę materiałów tutaj z race village i z trasy. Za to będą super foty, dzisiaj kilka razy już mi coś błysnęło po oczach, staram się wtedy robić zawsze szybką minę, żeby fota była imponująca!

Btw dzisiejszy etap wygrał Schurter, Kulhavy 21 a my 45. Jesteśmy niestety klasyfikowani w tej samej kategorii co oni

Dzięki za motywację i wsparcie, będę dalej walczył, żeby nie dać plamy!

Pozdrawiam

Krzysiek
  • Lubię to! 5
Opublikowano
2 godziny temu, KrzysiekMTB napisał:

staram się wtedy robić zawsze szybką minę, żeby fota była imponująca!

Hahahahaaa świetne xD 

No to dziś w nocy ćwiczenie agresywnych min przed lustrem :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Już po drugim etapie, teraz czas na regenerację. Dzisiejszy etap był z założenia ciężkim etapem dla nas bo mało traili i sporo podjazdów (2600m). Po wczorajszym dobrym wyniku wpakowali nas do szybszego sektora startowego, więc mieliśmy trochę obaw czy damy radę utrzymać tempo sektora. Po starcie najpierw mały podjazd 300 metrów i później większość z tych nielicznych traili dzisiaj. Traile takie typowo "Polskie" czyli w lesie i dużo korzeni, które cały czas były mega mokre. Okazało się, że nasz sektor jednak nie zbyt dobrze daje sobie radę w tych warunkach, więc udało się wyprzedzić sporo zespołów. Później było mocno interwałowo, ale udało nam się doczepić do koła mocnych teamów i tak nas przeciągnęli. Na koniec był podjazd 1400 metrów, najpierw asfalt, później ścianki szutrowe a na koniec stromy trail, myślałem, że umrę ale utrzymałem jako takie tempo. Wynik 39 w naszej kategorii, 78 wśród wszystkich teamów - czyli nawet sporo lepiej niż wczoraj 😉 Co ciekawe Kulhavy jest 44 w naszej kategorii, ale miał dzisiaj sporo problemów, więc to niewspółmierne.

Jutro teoretycznie etap, który nam pasuje, sporo traili no ale zobaczymy, mały błąd i gleba, która może wykluczyć z wyścigu.

@CoolBreeze tutaj, krótki filmik z pierwszego etapu 

Pozdrawiam

Krzysiek

IMG_20200818_162353.jpg
  • Lubię to! 5
Opublikowano (edytowane)

Udało  mi się wreszcie dopaść zdjęcie z rajdu rowerowego. Jedyne takie gdzie ktoś mi zrobił podczas jazdy :D

106319268_3359717294089136_753319157600555965_o.thumb.jpg.ad14fcc277777bee6d2ddfa05610ef53.jpg

Edytowane przez Rowerowa Szajba
  • Lubię to! 6
Opublikowano
Godzinę temu, Rowerowa Szajba napisał:

rajdu rowerowego

Gdzie reszta scigąjacych? Tak ich wyprzedziłeś? No ładnie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...