Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Godzinę temu, egzo23 napisał: Bo ochraniacze zostały w szafie Jakiś miesiąc temu zrobiłem to samo w Bielsku. Stwierdziłem, że na pierwszy rozgrzewkowy zjazd nie bede zbroi zakładał, i wyhamowalem plecami na kamieniach.
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 4 minuty temu, egzo23 napisał: Mi to padał załatwił Widać że po pinach poszło.
egzo23 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Piny poszły po nodze jak dzik w szyszki.A nie byle jakie.. bo stamp 7
CorvusCorax Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Jedna z moich ulubionych miejscówek na zakończenie trasy 2
Accent_Szaj Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Panorama Krakowa z kawiarni przy kopcu 3
P2501 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 54 minuty temu, Accent_Szaj napisał: Panorama Krakowa z kawiarni przy kopcu Jakiś rower zasłania 1
Accent_Szaj Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) 3 godziny temu, P2501 napisał: Jakiś rower zasłania Hehe panorama to mistrz drugiego planu Na pierwszym zawsze to co dla nas najważniejsze 16 godzin temu, Cajtek napisał: Spece Czyli napęd podświetlany,a rura wystaje pod twoim siodłem W dniu 15.08.2020 o 15:36, KrzysiekMTB napisał: Start we wtorek, No to zaczynamy trzymać kciuki Krzychu,Krzychu, uł je je ,mistrzem Polski, mistrzem świata w MTB Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez Accent_Szaj
Cajtek Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Który twój? Na zmianę używam, w zależności od terenu
Accent_Szaj Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Cajtek napisał: Na zmianę używam Jeden treningowy, a drugi,ten bardziej wypasiony 1x1 na zawody
KrzysiekMTB Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 3 godziny temu, Accent_Szaj napisał: Krzychu,Krzychu, uł je je ,mistrzem Polski, mistrzem świata w MTB Haha daj spokój, ale przynajmniej z dwóch Polskich teamów jesteśmy jak na razie pierwsi 🙂. Po pierwszym dniu miejsce 91 na jakoś ponad 200 teamów w generalce, ale kilkanaście pierwszych teamów to prosi więc w sumie powyżej oczekiwań. Pytanie jest tylko czy uda nam się utrzymać to tempo przez kolejne cztery dni...:-) czarno to widzę. Co do trasy, to wyszło jakieś 60km i 2400 metrów podjazdów. W dół generalnie same traile alpejskie, czasem trudniejsze czasem łatwiejsze, trochę czasu na nich straciliśmy bo nie zawsze dało sie wyprzedzać. Był jeden długi trail w lesie, z bardzo dużą ilością korzeni, a cały dzień wczoraj padało więc wszystko było strasznie śliskie a my na tych rowerach xc, myślałem, że umrę...😂 Ale udało się bez większych defektów dojechać do mety i tylko kilka gleb. Jutro kolejne 2500 metrów i chyba trochę mniej traili, na koniec etapu będzie podjazd 1400 metrów na raz 😉 Pozdrawiam Krzysiek 5
Accent_Szaj Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 4 minuty temu, KrzysiekMTB napisał: Haha daj spokój Haha działa doping 6 minut temu, KrzysiekMTB napisał: powyżej oczekiwań. Tak trzymaj brachu,trzymam kciuki dalej .Oczywiście czekam na dalsze relacje 1
CoolBreeze Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 @KrzysiekMTB, jakieś video z waszego przejazdu będzie? No i oczywiście powodzenia 👍 1
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 E tam połamania roweruPowodze ia życzę i trzymał kciuk za kondycję
KrzysiekMTB Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 [mention=8488]KrzysiekMTB[/mention], jakieś video z waszego przejazdu będzie? No i oczywiście powodzenia Ja nie filmuję bo na tym rowerze xc tak telepie po tych trailach, że i tak nic by nie było widać :-). Swiss Epic publikuje w mediach socjalnych masę materiałów tutaj z race village i z trasy. Za to będą super foty, dzisiaj kilka razy już mi coś błysnęło po oczach, staram się wtedy robić zawsze szybką minę, żeby fota była imponująca! Btw dzisiejszy etap wygrał Schurter, Kulhavy 21 a my 45. Jesteśmy niestety klasyfikowani w tej samej kategorii co oni Dzięki za motywację i wsparcie, będę dalej walczył, żeby nie dać plamy!PozdrawiamKrzysiek 5
Accent_Szaj Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 2 godziny temu, KrzysiekMTB napisał: staram się wtedy robić zawsze szybką minę, żeby fota była imponująca! Hahahahaaa świetne No to dziś w nocy ćwiczenie agresywnych min przed lustrem 1
KrzysiekMTB Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Już po drugim etapie, teraz czas na regenerację. Dzisiejszy etap był z założenia ciężkim etapem dla nas bo mało traili i sporo podjazdów (2600m). Po wczorajszym dobrym wyniku wpakowali nas do szybszego sektora startowego, więc mieliśmy trochę obaw czy damy radę utrzymać tempo sektora. Po starcie najpierw mały podjazd 300 metrów i później większość z tych nielicznych traili dzisiaj. Traile takie typowo "Polskie" czyli w lesie i dużo korzeni, które cały czas były mega mokre. Okazało się, że nasz sektor jednak nie zbyt dobrze daje sobie radę w tych warunkach, więc udało się wyprzedzić sporo zespołów. Później było mocno interwałowo, ale udało nam się doczepić do koła mocnych teamów i tak nas przeciągnęli. Na koniec był podjazd 1400 metrów, najpierw asfalt, później ścianki szutrowe a na koniec stromy trail, myślałem, że umrę ale utrzymałem jako takie tempo. Wynik 39 w naszej kategorii, 78 wśród wszystkich teamów - czyli nawet sporo lepiej niż wczoraj 😉 Co ciekawe Kulhavy jest 44 w naszej kategorii, ale miał dzisiaj sporo problemów, więc to niewspółmierne. Jutro teoretycznie etap, który nam pasuje, sporo traili no ale zobaczymy, mały błąd i gleba, która może wykluczyć z wyścigu. @CoolBreeze tutaj, krótki filmik z pierwszego etapu Pozdrawiam Krzysiek 5
Rowerowa Szajba Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) Udało mi się wreszcie dopaść zdjęcie z rajdu rowerowego. Jedyne takie gdzie ktoś mi zrobił podczas jazdy Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez Rowerowa Szajba 6
Accent_Szaj Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Rowerowa Szajba napisał: rajdu rowerowego Gdzie reszta scigąjacych? Tak ich wyprzedziłeś? No ładnie
Rekomendowane odpowiedzi