svoboda Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Wyjeżdżamy na wakaje... Tydzień odpoczynku od kieratu. W trumnie 2 rowery dzieci się zmieściły po wykręceniu pedałów i skręceniu kierownic. Międzyzdroje... W drodze czytałem aktualne artykuły o tym miejscu i widziałem zdjęcia, ale rowery głównie wykorzystane będą po to, żeby podjechać na plażę, na której choć jakiś dystans będzie do utrzymania. 1
kaido2 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Gavelarsko się zrobiło już na konkretnym poziomie pomimo, że i całe 250 było całkiem ok. 2
news_ Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Przykład typowego polaczka - Rozsypany pas potłuczonego szkła - lokalna niespodzianka na drodze w okolicach Żelazowej Woli - Górka i zakręt = idiotyzm... 1
Accent_Szaj Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Kolejna fotka z wypadu Ojciec,Syn Młody zaliczył swój pierwszy single 2
P2501 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Wczoraj przeciągnelismy koleżankę na składaku ponad 62km. Dała radę, było super. 2
Palhessi Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 W dniu 7.08.2020 o 23:33, Accent_Szaj napisał: Zabrakło 5 przejażdżki"wygrać etap w tour de pologne" Widzę, że poziom żarcików nadal w normie 😄 Dziś gorąco i duszno, asfalt się miejscami topił, chwilowe ochłodzenie przyszło z burzą, niestety deszcz szybko wyparował. 3
JaroYarecki Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) Chwila oddechu w cieniu lasku Osobowickiego-Wrocław, i tu słowa podziękowania dla miejscowych komarów, które zadbały, by przerwa nie przedłużyła się niepotrzebnie.... Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez JaroYarecki ponowne dodanie zdjęcia
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Piękny Poranek z buta..tak mnie plecy bolą że muszę troszkę odpocząć, w końcu jutro nowy tydzień i nowe możliwości.
ponczi Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Gdy chcesz zrobić fajne zdjęcie czołówki TdP, ale zdjęcie robisz za szybko😅 1
Accent_Szaj Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Godzinę temu, ponczi napisał: ale zdjęcie robisz za szybko Ty zdjęcie zrobiłeś dobrze,to oni za bardzo się wlekli @Palhessi z koleżankami by ich na jednym kole objechała
varth1 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Kopiec druidów?Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka 1
mareq Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 17 godzin temu, ponczi napisał: Gdy chcesz zrobić fajne zdjęcie czołówki TdP, ale zdjęcie robisz za szybko😅 U mnie też tak szybko popylali, że albo robiłem za wcześnie albo za późno . Akurat byłem na pętli, którą robili 3 razy i udało się kilka rozsądnych zdjęć.
Korposzczur Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Podjazd do Przylasku. Rower po drugiej stronie obiektywu. 3
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 A na wyciągu z rowerem jeżdżę tak Źle powiesiłam rower i podczas szarpnięcia kolejki kierownica zadziałała jak dźwignia i rower z jednego haka spadł, a na samym czubku drugiego się trzymał. 10 minut takiej jazdy dało się we znaki i ponaciągane ścięgna czułam jeszcze przez 3 dni. Na szczęście udało mi się całość utrzymać aż do wjazdu na szczyt, ale spociłam się cała. Powtarzałam sobie tylko w głowie, że jak już Soil zacznie spadać, to mam go puścić, żeby sobie ręki w barku nie wyrwać.
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Gdzie byłaś? @Sziva Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez Gość
JaroYarecki Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 W dniu 10.08.2020 o 16:02, dfq napisał: Na Roztoczu : Puszcza Solska Jak ja lubię takie klimaty, ech, szkoda, że w moich okolicach prawdziwych lasów jak włosów na pięści 8 godzin temu, Sziva napisał: A na wyciągu z rowerem jeżdżę tak Źle powiesiłam rower i podczas szarpnięcia kolejki kierownica zadziałała jak dźwignia i rower z jednego haka spadł, a na samym czubku drugiego się trzymał. 10 minut takiej jazdy dało się we znaki i ponaciągane ścięgna czułam jeszcze przez 3 dni. Na szczęście udało mi się całość utrzymać aż do wjazdu na szczyt, ale spociłam się cała. Powtarzałam sobie tylko w głowie, że jak już Soil zacznie spadać, to mam go puścić, żeby sobie ręki w barku nie wyrwać. o kurcze, podbramkowa sytuacja, zawsze w razie "w" lepiej z pewnością poobijać rower niż siebie, dobrze, że wytrzymałaś 1
elmapeto Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 9 godzin temu, Sziva napisał: A na wyciągu z rowerem jeżdżę tak Źle powiesiłam rower i podczas szarpnięcia kolejki kierownica zadziałała jak dźwignia i rower z jednego haka spadł, a na samym czubku drugiego się trzymał. 10 minut takiej jazdy dało się we znaki i ponaciągane ścięgna czułam jeszcze przez 3 dni. Na szczęście udało mi się całość utrzymać aż do wjazdu na szczyt, ale spociłam się cała. Powtarzałam sobie tylko w głowie, że jak już Soil zacznie spadać, to mam go puścić, żeby sobie ręki w barku nie wyrwać. Ładnie...👍
dfq Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Roztocze dzień drugi - na Borowy Mlyn 1
varth1 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Nad morzem wieje więc znów wyprawa wzdłuż jezioraWysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka 2
KRL064 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Dziś fota w ruchu. Przy okazji mój brat dziś dał mi cynk że widział w okolicach Warszawy dokładnie w Gassach. Giosa Aerolite Disc może właściciel przegląda forum chętnie zorganizuje wspólną sesję dwa Giosy Aerolite w jednym miejscu w PL to już coś. 2
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 7 godzin temu, piter614 napisał: Gdzie byłaś? @Sziva Góra Wdżar - Kluszkowce.
Rekomendowane odpowiedzi