Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki mały sukces, wpadło dziś 1000 km na  szosie 🙂

W tle kulturalny czarny kot, zamiast przebiec mi drogę obszedł dookoła 😆

B428931C-A1E1-480E-B049-2F225572BA0D.jpeg
  • Lubię to! 6
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Palhessi napisał:

zamiast przebiec mi drogę obszedł dookoła 😆

Wyczuł swojska xD. Za to jak będzie jechała "Psiara"  to przebiegnie jej 2 razy ;)

Edytowane przez Accent_Szaj
Opublikowano
14 godzin temu, zibi_j1 napisał:

Zasłużył sobie :)
Nie mogłem pozwolić, żeby pasję ograniczał sprzęt. 250km za kółkiem i cały dzień na serwisie, ale warto było :)
Młody w skowronkach, a ja wycentrowałem swoje pierwsze koło :)
Ogarnąłem też piasty, linki i pancerze, hamulce, stery, przerzutkę (w tym rozbieranie manetki), regulacje i smarowanie napędu i gruuube czyszczenie :) rower jak spod igły! A synek w siódmym niebie.
a31ef7eb5f1842e4f2ff0bbdeb55a0f7.jpg

No pewnie radość dziecka bezcenna.Jaki uśmiech i duma🥰

Opublikowano

Moja żaba nie pasuje kolorystycznie do reszty na zdjęciu...

Chyba, że przecioramy się przez jakieś bagienko :D

Opublikowano
28 minut temu, SpiderMAN napisał:

przecioramy się przez jakieś bagienko :D

Wczoraj przebijamy się przez ten las, a tu rodzinka z 2 dzieci. Myślę Ok,zawracają,ale jak zobaczyłem dziewczynę na rowerze miejskim , to zwariowałem :P

Trzeba było zapuścić się dalej,aż w końcu trafiliśmy na błoto po kostki :D. Po takiej przejażdżce wszystkie bajki były moro xD.

Opublikowano
1 godzinę temu, Zbyszek.K napisał:

;) czy nie masz czasem w domu pytań typu: masz fany licznik (komputer) - mam, masz wszystkie czujniki - mam, to powiedz mi po co bierzesz jeszcze zegarek sportowy? 

Wczoraj miałem właśnie taką serię pytań ;) 

Na zegarku widzę aktualną godzinę :D 

Opublikowano
19 godzin temu, zibi_j1 napisał:

Zasłużył sobie

Bravo!

Opublikowano
55 minut temu, Sziva napisał:

Na zegarku widzę aktualną godzinę :D 

Ja mam godzinę w komputerku. Na zegarku za to widzę, kto do mnie dzwoni i mogę odebrać połączenie bez wyciągania telefonu.

Opublikowano (edytowane)

A ja też maki mam🤭

20200610_151508.jpg

Edytowane przez elmapeto
  • Lubię to! 5
Opublikowano

Debiut kartonowej kiery, 10,8kg z pedałami. Teraz tylko masę ojca prowadzącego będę zbijać :D

PSX_20200610_162410.jpg
  • Lubię to! 3
Opublikowano
10 minut temu, Zbyszek.K napisał:

Takie właśnie odpowiedzi usłyszała moja żona, riposta była szybka... przecież Ty na liczniku też widzisz godzinę i kto do Ciebie dzwoni ;) ... na to ja Tak ale z zegarka mogę odebrać rozmowę nie wyjmując telefonu :) i po wszystkim. 

Fenixa kupiłam głównie z myślą o łażeniu po górach, bo moja opaska Vivosport miała za małą baterię na takie wycieczki, więc brałam ze sobą w rezerwie licznik rowerowy :)

A krzywo mąż zaczął na mnie patrzeć, jak zaraz po zegarku kupiłam sobie jeszcze kamerę GopPro Hero 8. Dogryza mi za nią codziennie, choć prowadzimy osobne budżety, a kamera jeszcze nawet nie przyszła. Więc kartą pamięci 256GB i etui RollCage już się nie chwaliłam :D 

Opublikowano

Przepiękna fotka @Bujak. Mgła, las i bajk :D .Stephen King mógłby dać je na okładkę swojej kolejnej książki.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie wiem, ale w tym kraju nie ma rzepaku... jedyne co żółte dzisiaj znalazłem... 

EC159447-9CCD-4B17-9711-F03CA2B7A66D.jpeg
  • Lubię to! 3
Opublikowano

Dziś piękna pogoda i 53 km zrobione :)IMG_20200611_121337_HDR.thumb.jpg.1fee877c7a099e1cb2508ebeae739736.jpg

• Lubię to! 4
Opublikowano

Nie moc będzie z Wami!

starwars.thumb.jpg.0588ef717316c58aa006c5e8e17ba5c0.jpg

Dzisiaj wpadło 70km, ale ilość muszek i wszelkiego latającego tałatajstwa po drodze była wręcz niemożliwa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...