Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, Gregory34 napisał:

@Paul_Sz a gdzie to tak pięknie ?

@Gregory34 to Beskid Żywiecki a dokładnie Jeleśnia, w tle po prawej stronie ta najbardziej oddalona "górka" to Babia Góra :D

• Lubię to! 1
Opublikowano
Nareszcie! Mam i ja! 
20200604_153627.thumb.jpg.165431a286b84d28d6dc1c96c07f2b46.jpg
Coś ciekawego w nim jest?

Pozdrawiam,
GB

• Lubię to! 1
Opublikowano
7 godzin temu, Grz_Bo napisał:

Coś ciekawego w nim jest?

Pozdrawiam,
GB

Fajnie opracowane trasy, które można ze sobą łączyć. Z podaną ilością km, przewyższeń, oraz z wyszczególnionym rodzajem nawierzchni. Przy każdej trasie jest też podana informacja czy nadaje się na szosę czy terenowe rowery. Dużo zdjęć, fajne opisy, mapki, linki. Jak za przewodnik rozdawany za darmo - bajka.

1273470209_20200603_0740051.thumb.jpg.00926c57448aa82572286b891d8f6885.jpg

Opublikowano

Dawno mi sie tak przyjemnie nie jeździło jak wczoraj. Czułem, że latam :D Nic nie bolało, nic nie uwierało. Można rzec w koncu! :D

PSX_20200604_230851.jpg
  • Lubię to! 3
Opublikowano

Te oksy z Lidla są całkiem spoko. Mam identyczne :)

• Lubię to! 1
Opublikowano
35 minut temu, kaido2 napisał:

Te oksy z Lidla są całkiem spoko. Mam identyczne :)

Dla mnie też są ok tylko parują ale...za 20 zł sa git haha ważne że muszki mają opór;)

Opublikowano

Ostatnie kilometry do domu. Z wczoraj. Niby 76km to niedużo ale po pierwsze to mój rekord z ostatnich lat, po drugie trochę ciężko się toczy te 18 kilo pode mną kiedy połowa dystansu to dziurawe drogi 😉 Było fajnie!

IMG_20200604_135032.jpg
  • Lubię to! 3
Opublikowano
20 godzin temu, Paul_Sz napisał:

a dokładnie Jeleśnia

Byłam tam parę razy, naprawdę jest pięknie. 

W tym roku będę kombinować jak zabrać na wyjazd chociaż jeden rower 🙂

• Lubię to! 1
Opublikowano
8 godzin temu, evcia_lina napisał:

Dla mnie też są ok tylko parują ale...za 20 zł sa git haha ważne że muszki mają opór;)

Mi nie parują, a sprawdzałem je na konkretnym tempie. Ich zaleta to oprawki które są tak samo wytrzymałe jak w innych za 100-we no i szkła które są zdecydowanie dużo lepsze jak w okularach z Deca za 20 pln. Ta partia im się udała.

Opublikowano
1 minutę temu, kaido2 napisał:

Mi nie parują, a sprawdzałem je na konkretnym tempie. Ich zaleta to oprawki które są tak samo wytrzymałe jak w innych za 100-we no i szkła które są zdecydowanie dużo lepsze jak w okularach z Deca za 20 pln. Ta partia im się udała.

Ja jak miałam komin maskę lekko parowały ale jestem zadowolona używam dla mnie jakość cena świetna

Opublikowano

W takim przypadku każde parują. Maska musiała by być dobrze dopasowana do twarzy a i tak gwarancji nie ma, że gdzieś nie będzie puszczać.

Opublikowano
2 minuty temu, kaido2 napisał:

W takim przypadku każde parują. Maska musiała by być dobrze dopasowana do twarzy a i tak gwarancji nie ma, że gdzieś nie będzie puszczać.

No w innej sytuacji nigdy mi nie parują

Maz też ma te inny model i też świetne 

Opublikowano

Będą też parować przy dużej wilgotności powietrza, np przy mgłach, dlatego wtedy jadę bez, robactwa też wtedy niema tak, że spokojnie. Inna sytuacja- zimne powietrze, mocne tempo i halt na światłach, chwila i zaparowane.

Opublikowano (edytowane)

Nie każde.

Swego czasu były dostępne  np w Lidlu oksy z uszczelniaczami dopasowującymi się do całości twarzy. Działało to dość dobrze, sprawdzałem.

Edytowane przez kaido2
Opublikowano

No wszystko ma swoje granice. Mnie tam gdzie  normalnie  zaczęły parować w pewnych sytuacjach, te okazały się ok. Na mróz biorę przewiewne i jest ok, te uszcelnione przy tak dużej różnicy temperatur zaparują.

Opublikowano
13 godzin temu, Palhessi napisał:

Byłam tam parę razy, naprawdę jest pięknie. 

W tym roku będę kombinować jak zabrać na wyjazd chociaż jeden rower 🙂

@Palhessi bywam tam dość często bo czasami... 365 dni w roku 😄 a tak na poważnie to tereny są na prawdę piękne i zachęcają do rekreacji . Rower to podstawa a najlepiej dwa, MTB i szosa bo różnorodność tras jest niesamowita.

Dzisiejszy widok z balkonu, na drugim planie po lewej Pilsko a po prawej Rysianka 😉

20200606_084401.jpg
  • Lubię to! 3
Opublikowano

Słońce, plaża zimne ..... :D

20200606_125537.thumb.jpg.20feacd43e1313180a6bd7fe7ad78250.jpg

Wyprawą z synami na Bagry 

• Lubię to! 4
Opublikowano

Poranna rodzinna przejażdżka. Pierwsze dwie dychy młodego za jednym razem🏅 A dopiero zaczął jeździć 😅

IMG_20200606_103716.jpg
  • Lubię to! 6
Opublikowano

Rumak przygotowany do jutrzejszej wyprawy.934bfb44242ab34f13a1736139359fed.jpg

• Lubię to! 4
Opublikowano

Daleko? Na długo? 

Jak te sakwy meridy? Chciałem je kupić zamiast crosso. Połowę tańsze wyglądają bardzo podobnie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...