Paul_Sz Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 13 godzin temu, Gregory34 napisał: @Paul_Sz a gdzie to tak pięknie ? @Gregory34 to Beskid Żywiecki a dokładnie Jeleśnia, w tle po prawej stronie ta najbardziej oddalona "górka" to Babia Góra 1
Grz_Bo Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Nareszcie! Mam i ja! Coś ciekawego w nim jest?Pozdrawiam,GB 1
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 7 godzin temu, Grz_Bo napisał: Coś ciekawego w nim jest? Pozdrawiam, GB Fajnie opracowane trasy, które można ze sobą łączyć. Z podaną ilością km, przewyższeń, oraz z wyszczególnionym rodzajem nawierzchni. Przy każdej trasie jest też podana informacja czy nadaje się na szosę czy terenowe rowery. Dużo zdjęć, fajne opisy, mapki, linki. Jak za przewodnik rozdawany za darmo - bajka.
Bujak Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Tu jest PDF:http://www.szlak.kud.pl/_pliki/pl-przewodnik-ost-compressed,cca02.pdf A tutaj strona:http://www.szlakwokoltatr.eu/GO 2
Fimala Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Dawno mi sie tak przyjemnie nie jeździło jak wczoraj. Czułem, że latam Nic nie bolało, nic nie uwierało. Można rzec w koncu! 3
kaido2 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Te oksy z Lidla są całkiem spoko. Mam identyczne 1
evcia_lina Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 35 minut temu, kaido2 napisał: Te oksy z Lidla są całkiem spoko. Mam identyczne Dla mnie też są ok tylko parują ale...za 20 zł sa git haha ważne że muszki mają opór;)
P2501 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Ostatnie kilometry do domu. Z wczoraj. Niby 76km to niedużo ale po pierwsze to mój rekord z ostatnich lat, po drugie trochę ciężko się toczy te 18 kilo pode mną kiedy połowa dystansu to dziurawe drogi 😉 Było fajnie! 3
Palhessi Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 20 godzin temu, Paul_Sz napisał: a dokładnie Jeleśnia Byłam tam parę razy, naprawdę jest pięknie. W tym roku będę kombinować jak zabrać na wyjazd chociaż jeden rower 🙂 1
kaido2 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 8 godzin temu, evcia_lina napisał: Dla mnie też są ok tylko parują ale...za 20 zł sa git haha ważne że muszki mają opór;) Mi nie parują, a sprawdzałem je na konkretnym tempie. Ich zaleta to oprawki które są tak samo wytrzymałe jak w innych za 100-we no i szkła które są zdecydowanie dużo lepsze jak w okularach z Deca za 20 pln. Ta partia im się udała.
evcia_lina Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 1 minutę temu, kaido2 napisał: Mi nie parują, a sprawdzałem je na konkretnym tempie. Ich zaleta to oprawki które są tak samo wytrzymałe jak w innych za 100-we no i szkła które są zdecydowanie dużo lepsze jak w okularach z Deca za 20 pln. Ta partia im się udała. Ja jak miałam komin maskę lekko parowały ale jestem zadowolona używam dla mnie jakość cena świetna
kaido2 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 W takim przypadku każde parują. Maska musiała by być dobrze dopasowana do twarzy a i tak gwarancji nie ma, że gdzieś nie będzie puszczać.
evcia_lina Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 2 minuty temu, kaido2 napisał: W takim przypadku każde parują. Maska musiała by być dobrze dopasowana do twarzy a i tak gwarancji nie ma, że gdzieś nie będzie puszczać. No w innej sytuacji nigdy mi nie parują Maz też ma te inny model i też świetne
kaido2 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Będą też parować przy dużej wilgotności powietrza, np przy mgłach, dlatego wtedy jadę bez, robactwa też wtedy niema tak, że spokojnie. Inna sytuacja- zimne powietrze, mocne tempo i halt na światłach, chwila i zaparowane.
kaido2 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Nie każde. Swego czasu były dostępne np w Lidlu oksy z uszczelniaczami dopasowującymi się do całości twarzy. Działało to dość dobrze, sprawdzałem. Edytowane 5 Czerwca 2020 przez kaido2
kaido2 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 No wszystko ma swoje granice. Mnie tam gdzie normalnie zaczęły parować w pewnych sytuacjach, te okazały się ok. Na mróz biorę przewiewne i jest ok, te uszcelnione przy tak dużej różnicy temperatur zaparują.
Paul_Sz Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 13 godzin temu, Palhessi napisał: Byłam tam parę razy, naprawdę jest pięknie. W tym roku będę kombinować jak zabrać na wyjazd chociaż jeden rower 🙂 @Palhessi bywam tam dość często bo czasami... 365 dni w roku 😄 a tak na poważnie to tereny są na prawdę piękne i zachęcają do rekreacji . Rower to podstawa a najlepiej dwa, MTB i szosa bo różnorodność tras jest niesamowita. Dzisiejszy widok z balkonu, na drugim planie po lewej Pilsko a po prawej Rysianka 😉 3
Accent_Szaj Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Słońce, plaża zimne ..... Wyprawą z synami na Bagry 4
P2501 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Poranna rodzinna przejażdżka. Pierwsze dwie dychy młodego za jednym razem🏅 A dopiero zaczął jeździć 😅 6
waldi_8027 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Rumak przygotowany do jutrzejszej wyprawy. 4
revolta1 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Daleko? Na długo? Jak te sakwy meridy? Chciałem je kupić zamiast crosso. Połowę tańsze wyglądają bardzo podobnie
Rekomendowane odpowiedzi