waldi_8027 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 8 minut temu, revolta1 napisał: Daleko? Na długo? Jak te sakwy meridy? Chciałem je kupić zamiast crosso. Połowę tańsze wyglądają bardzo podobnie Tak sakwy są od Meridy juz drugi rok je używam i są ok. Jadę do rodziców pociągiem ale po drodze wysiadam i ostatnie 80km jadę już rowerem. 2
Palhessi Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 21 godzin temu, Zbyszek.K napisał: Jeszcze jak były piękne czasy "zim" to przy minus 17 nic nie pomagało. Nawet polewanie kołowrotku czystym spirytusem a o okularach nie wspomnę.... Za takich czasów to spirytus był towarem deficytowym na kartki 😄 11 godzin temu, Paul_Sz napisał: Dzisiejszy widok z balkonu, na drugim planie po lewej Pilsko a po prawej Rysianka 😉 Pilsko najlepiej wspominam z pierwszej majówki w Jeleśni z lepienia bałwana 🙃 Szlaki piesze to już mam zaliczone, więc czas dla odmiany pozwiedzać rowerowo. 2
Accent_Szaj Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 36 minut temu, Palhessi napisał: Pilsko najlepiej wspominam z pierwszej majówki w Jeleśni z lepienia bałwana Od razu przypomniało mi się jak za szczeniaka jeździłem tam na nartach.Aż łza się w oku kręci.Była zabawa.Na Pilsko na piwsko 1
Paul_Sz Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 52 minuty temu, Accent_Szaj napisał: Od razu przypomniało mi się jak za szczeniaka jeździłem tam na nartach.Aż łza się w oku kręci.Była zabawa.Na Pilsko na piwsko To już niestety nie to samo Pilsko, mówię oczywiście o sezonie zimowym. Totalna degradacja, lepiej pojechać 15 km dalej na Słowację bo tam przynajmniej dbają o stok i o narciarzy. Muszę przyznać, że pierwszy raz w tym sezonie chyba od 40-u lat... nie pojechałem na narty na Pilsko, chociaż kocham ten stok i znam tam każdy kamyk. Kanapa na Buczynkę w dalszm ciągu stoi, a wszystko to przez jakieś lokalne zatargi... Ale w sezonie letnim jak najbardziej, polecam. Chociaż konkurencyjny Szczyrk odskoczył o lata świetlne z przygotowaniem tras i zaplecza zarówno narciarskiego jak i rowerowego. Nawet pobliska Kozia Górka jest świetnie przygotowana i w niczym nie odstaje. Tak czy inaczej, tras jest masa i jest w czym wybierać. Pozdrowionka! 1
Accent_Szaj Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 9 minut temu, Kajgana napisał: : Też lubię tam jeździć. Wyjazdu od groma,a jak już wyjedziesz,to piękne widoczki i powrót w 5min 6 minut temu, Paul_Sz napisał: To już niestety nie to samo Pilsko, Wielka szkoda. Za dawnych czasów,te nartostrady ciągnące się kilometrami. Ale było świetnie. Zawsze będę wspominał tamto stare Pilsko 1
waldi_8027 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zaczynamy podróż pociągowo-rowerową. 3
Accent_Szaj Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 12 minut temu, lukaszzsch napisał: Ku przestrodze No widzisz. Lepiej kask niż głowa 1
lukaszzsch Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Chodzi mino tych, którzy wątpią w zasadność noszenia kasków.Chodzi mino tych, którzy wątpią w zasadność noszenia kasków.
elmapeto Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Wszystko ok? 20 minut temu, lukaszzsch napisał: Ku przestrodze
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Rekreacja z żoną. Zabrakło jej 8 km do życiówki Znotywowałem obiecanym w Sobieszewie Cheeseburgerem z Żabki. Więc pykło 50 km. Cheeseburger niedobry. Czołg za to spisuję się wyśmienicie Edytowane 7 Czerwca 2020 przez Odie
kaido2 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Oldschool never die Edytowane 7 Czerwca 2020 przez kaido2 5
revolta1 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Kaido lubię takie klimaty. Chodzi o teren budynki las itd. A tu proszę Mazurskie asfalty gravel nie da rady tu potrzebne jest mtb 😉
kaido2 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Jak lubisz takie klimaty to powiem Ci, że u mnie jest wiele takich miejsc, gdzie jedziesz sobie lasem, a tu ciach wioska w środku boru, zero asphalts, tylko szuter dziurawy i typowe leśne drogi. Taki asfalt jak pokazałeś to jest jeszcze elegancki na szosę. Dziś zresztą takim jechałem. Edytowane 7 Czerwca 2020 przez kaido2
revolta1 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Piszę że lubię bo u mnie na mazurach jest tak 😋 jak mówisz szutry lasy stare zabudowy jeziora co 15 km bunkry. A nie tiry co chwilę za plecami 1
Accent_Szaj Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Piękna pogoda i odpoczywamy sobie na trawce w parku 2
CoolBreeze Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 1 minutę temu, Accent_Szaj napisał: Piękna pogoda i odpoczywamy sobie na trawce w parku I znowu na przerzutce 😋 Po polach też dzisiaj pojeździłem. 5
Accent_Szaj Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) 4 minuty temu, CoolBreeze napisał: Po polach też dzisiaj pojeździłem Haha GPS Cię tak wyniósł ?(Za 50m skręć w lewo) Pięknie tam Edytowane 7 Czerwca 2020 przez Accent_Szaj
Bujak Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Piękna pogoda i odpoczywamy sobie na trawce w parku Nie mogę patrzeć, jak kładziesz rower na przerzutkę
Accent_Szaj Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 1 minutę temu, Bujak napisał: jak kładziesz rower na przerzutkę Był kładziony bardzo delikatnie,ona nie dotyka ziemi.Mam ogromne pedały
Rekomendowane odpowiedzi