Wojtek Opublikowano 21 Maja 2018 Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) Odpoczynek po relaksie. W ten weekend uświadomiłem sobie jedną rzecz. A mianowicie że nie lubię czegoś musieć zrobić na rowerze. Nie lubię momentu kiedy jadę rowerem jest coś przy czym warto się zatrzymać a ja nie mogę bo muszę jechać do mety. Wczoraj widziałem ludzi jadących w zawodach OTR i też sobie tak myślę po co jechać do spokojnego lasu żeby z mega zadyszką wjeżdżać na szczyt góry. Zdecydowanie lepiej przesiąść odpocząć posłuchać ptaków, a jak się na ochotę to wdrapać się ma szczyt górki i zjechać w dół tylko dlatego że tak chcę. Edytowane 21 Maja 2018 przez Wojtek 2
de Villars Opublikowano 21 Maja 2018 Opublikowano 21 Maja 2018 10 godzin temu, Puncu napisał: @de Villars się załapał 👍 Dobrze, że choć na starcie mam fotkę, bo w ogóle to mnie fotograf chyba unikał, a miałem ochotę na jakieś dynamiczne zdjęcie z trasy
Nemrod Opublikowano 21 Maja 2018 Opublikowano 21 Maja 2018 Tydzień na tublessach w szosie i prawie 200 km nakręcone. Na razie pro one dzielnie się trzymają i mleczka nie puszczają 😄.
urg Opublikowano 21 Maja 2018 Opublikowano 21 Maja 2018 1 godzinę temu, suqub napisał: @urg gdzie krecisz? Ja jestem z Włocławka ja też w koło komina gdzie się da. smólnik, skrzynki, gwpk, izbica, kruszwica, inowrocław, nieszawa, toruń, ciech, golub-dobrzyń, płock albo rowery na dach i dalej, wtedy pętelki od samochodu do samochodu. w tym roku dramat z czasem, oprócz "w koło komina" tylko pętelka po rozlewiskach/kamieniołomach/kopalniach noteci (inowrocław-janikowo-mierucin-pakość-dźwierzchno-pławin-inowrocław)
suqub Opublikowano 21 Maja 2018 Opublikowano 21 Maja 2018 U to niemowa liga jeszcze Ale może kiedyś pośmigamy. Podeślij namiar na strave.
Andrzej Sawicki Opublikowano 21 Maja 2018 Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) Dzisiejsze byle gdzie. Edytowane 21 Maja 2018 przez Andrzej Sawicki Zepsute forum przestało wstawiać obrazki pod miniaturki
Wojtek Opublikowano 21 Maja 2018 Opublikowano 21 Maja 2018 3 minuty temu, Puncu napisał: Cały ja Już wiem dlaczego @Puncu chce mi sprzedać mało używaną kierownicę.
pizzaq Opublikowano 21 Maja 2018 Opublikowano 21 Maja 2018 35 minut temu, Puncu napisał: Cały ja Zawsze musisz tak incognito?
Puncu Opublikowano 21 Maja 2018 Opublikowano 21 Maja 2018 3 minuty temu, pizzaq napisał: Zawsze musisz tak incognito? Nie muszę, mam przestać?
pizzaq Opublikowano 21 Maja 2018 Opublikowano 21 Maja 2018 2 minuty temu, Puncu napisał: Nie muszę, mam przestać? Jeździć? No co Ty, czy ja jestem twoja żona? Czy inny czynnik?
Gość Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 Szosa szosą, a jednak ciągnie wilka łabędzia do lasu...
Gość Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 @Puncu, co to masz tam za bidon pod dolną rurą? Na narzędzia? Czy to jakiś silniczek?
Puncu Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 @Łabędź, ja zdjęciu jest ToolBottle na dętkę, łyżki i łatki. Na dłuższe wypady wożę tam butelki z piciem.
pizzaq Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 4 minuty temu, Puncu napisał: @Łabędź, ja zdjęciu jest ToolBottle na dętkę, łyżki i łatki. Na dłuższe wypady wożę tam butelki z piciem. Na siakąś opaskę masz to zamocowane? Daj zbliżenie, nie bądź wiśnia....
Rekomendowane odpowiedzi