Emil. Opublikowano 19 Listopada 2020 Opublikowano 19 Listopada 2020 Witam. Planuje złożyć uniwersalny rowerek na ramie dartmoora model hornet 2020 w rozmiarze m. Budżet to około 1500zł Co polecicie? Jakiś aion?
Nela Opublikowano 18 Lutego 2021 Opublikowano 18 Lutego 2021 Witam. Jaki widelec będzie pasował do Cannondale Trail 4 2018r ? Głównie chodzi o rozstaw osi, czy w cannondale jest jakiś nietypowy? Na pewno 29 i taperowana główka, patrzałem wstępnie na Judy silver. Coś, aby zastąpiło nieszczęsną sprężyne w seryjnym za niewielkie pieniążki.
e2rdo Opublikowano 3 Września 2021 Opublikowano 3 Września 2021 Dzień dobry. Proszę o radę w doborze amortyzatora że sprężyną powietrzną. Rower trekkingowy elektryczny. Użytkowany głównie w mieście, ale i na leśnych i wiejskich szutrach. Prędkościach maksymalna roweru do 45 km/h. Waga roweru z ładunkiem ok 35 kg. + ja 90 kg Koła 29 cali Skok 100 mm Oś 9 mm Rura 11/8" Mocowanie na hamulce tarczowe. Wymóg konieczny: możliwość montażu światła oraz błotników.
TheNatoorat Opublikowano 24 Września 2023 Opublikowano 24 Września 2023 Dzien dobry. planuje zmienic widelec w swoim unibike fusion 29 model 2021. To bedzie jedyna zmiana do momentu az sie cos nie wysluzy... wybor padl na rebe co by troche odchudzic to co znajduje sie w tym jednosladzie. moje pytanie brzmi, ktora wersje kupic, jestem kompletnie zielony. prosze o porade
vdcmike Opublikowano 25 Września 2023 Opublikowano 25 Września 2023 Prosta główka i oś qr... ciężko będzie nabyć cokolwiek sensownego. Można coś zadrutować stosując dolny ster zewnętrzny (co podniesie główkę ramy kilkanaście mm) i zmienić koło na takie z osią TA najlepiej już 110mm ale osobiście nie lubię takiej rzeźby ludowej.
Rekomendowane odpowiedzi