szary_wolf Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Gdyby ktoś miał podobną sytuację z czymkolwiek, to hamulec kupowałem w sbike.pl, jak do tej pory nie mogę o nich powiedzieć złego słowa, jeśli chodzi o obsługę i kontakt. 1
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ja tak miałem z magur mt5 pękła klamka nie wiem czy syn uderzył czy sama z siebiePo tygodniu od odesłania przyszli info że hamulec został wysłany nowy
Ares Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 4 godziny temu, User56sz napisał: Bo to Polska jest, a u nas jest inaczej niż w świecie. My nic do tego nie mamy. Taka a nie inna polityka to działanie samej góry. Innymi słowy odgórna dyspozycja. Jak pisałem od razu mi tu zalatywało lipą i polecam każdemu kto ma kłopoty w tej kwestii ad razu reklamować.
szary_wolf Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2019 19 godzin temu, User56sz napisał: Gdzie oni maja siedzibę? Zwroty i reklamacje każą wysyłać do Bolesławca, a takiego fizycznego sklepu chyba nie mają w ogóle.
szary_wolf Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Opublikowano 9 Maja 2019 Mała aktualizacja Po kilku przejażdżkach w trudniejszym terenie (dużo wstrząsów) odpowietrzyłem kilka razy hamulec, wyciskając kilka bąbli i nareszcie działa idealnie. Bardzo chciałem podziękować wszystkim Kolegom za pomoc i dobre rady 1
Kruk Opublikowano 9 Maja 2019 Opublikowano 9 Maja 2019 Noo i super, czyli nie takie głupoty piszę coo Miłego użytkowania i dbaj o sprzęt
w0jta5 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Klameczki SLX M7000 jest sens serwisować? Mam lekki wyciek spod tłoczka i notorycznie zapowietrza się układ. Na Alliexperss są dostępne uszczelki - warto walczyć?
Kruk Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Jak idzie o klamki to też miałem jakiś czas temu lekki wyciek z klamki m9020 i problem leży w uszczelkach wargowych w tych klamkach. Ja wyciągnąłem tłoczek z klamki, wyczyściłem wszystko i pod uszczelki dałem folii teflonowej, takiej jak do uszczelniania gwintów rur. Uszczelka się zrobiła ciut grubsza i wycieki ustały. 1
w0jta5 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 4 minuty temu, Kruk napisał: Jak idzie o klamki to też miałem jakiś czas temu lekki wyciek z klamki m9020 i problem leży w uszczelkach wargowych w tych klamkach. Ja wyciągnąłem tłoczek z klamki, wyczyściłem wszystko i pod uszczelki dałem folii teflonowej, takiej jak do uszczelniania gwintów rur. Uszczelka się zrobiła ciut grubsza i wycieki ustały. Teflon w domu jest, więc w weekend się pobawię z tym.
vdcmike Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Jam używał tych z ali do naprawy m785. Działa od 2 sezonów. Wcześniej też ratowałem zaciski chińskimi tłoczkami i też problemu do dziś z nimi nikt nie zgłaszał. 1
Accent_Szaj Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 @w0jta5 tu masz filmik jak to rozebrać 1
w0jta5 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Dawka konkretnych informacji, dziękuję Panowie.
Kruk Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 18 minut temu, w0jta5 napisał: Teflon w domu jest, więc w weekend się pobawię z tym. Tylko pamiętaj że uszczelki są delikatne i aby je zdjąć bez uszkodzenia trzeba sie trochę napocić. Folii trzeba dąć tylko taki cieniutki pasek aby po założeniu uszczelek w ogóle nie wystawał z pod uszczelki. 1
Rekomendowane odpowiedzi