Puncu Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Opublikowano 13 Lutego 2019 Czy ktoś się orientuje jaki bębenek potrzebuje do piasty Shimano M475 lub zna kod?
Puncu Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Opublikowano 3 Marca 2019 Nastąpiła spora zmiana. Teraz nie wiem czy ciągnąć tą historie czy stworzyć na nowo 1
Cris92 Opublikowano 3 Marca 2019 Opublikowano 3 Marca 2019 Całkiem całkiem się wydaje ta merida, ale mało foto i detali. Dawaj nowy temat z nowym rowerem. Chyba większość ludzi tu tak robi. Wysłane z mojego P10 przy użyciu Tapatalka
M.C Opublikowano 3 Marca 2019 Opublikowano 3 Marca 2019 Ja też sam bym poczytał jak doszło do zrodzenia się białej strzały
Puncu Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Opublikowano 4 Marca 2019 Jednak edytowałem temat Zmiany w pierwszym poście.
Fimala Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Całkiem zgrabnie wyszła ta Merida. Jak ta rama? Odczucia w porządku teraz?
Puncu Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Opublikowano 4 Marca 2019 10 minut temu, Fimala napisał: Jak ta rama? Odczucia w porządku teraz? Teraz tak. Krótsza rama z dłuższym mostkiem zdecydowanie lepiej się prowadzi i zachowuje niż dłuższa z krótkim mostkiem
kogucik Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 Siema, Nadal używasz opon Panaracer Comet HardPack 700x38c? Jak się oceniasz po tak długim czasie użytkowania? Jakie max ciśnienie przyjmą? Udało się kupić gravel, przynajmniej z geometrii podobny i potrzebuję opon. Szukam coś o rozmiarze 35c bądz 38c. Do tej pory miałem Kendy 35c i było niby ok ale myślę, że warto spróbować coś innego. Może coś jeszcze polecisz?
Rekomendowane odpowiedzi