Fimala Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2020 5 minut temu, kaido2 napisał: Na wale może nie, ale w dolinie bobrowej na powalonych drzewach już stosowałem różne myki. Natomiast jak się wyjeździsz na kamolach to po granatowisku idziesz, aż wióry lecą. Prawda jest taka, że jak patrze z perspektywy czasu to rzuciłem się troche z motyką na słońce aby przejechać tą Wisłe. Ciesze się, że w ogole to ukończyłem. Aby sensownie to przejechać to naprawdę trzeba sporo i w różnych warunkach/nawierzchniach wyjeździć.
kaido2 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 A oprócz tego w konfigu, warunkach, trasach jakimi będziesz jechać imprezę. Rzecz się tyczy obciążenia. Ze mnie grzali, że sobie po browary do Czech jeżdżę i z tymi browarami dalej jeżdżę po górach... A efekt tego jest taki, że Wisłę przejechałem na luzie no i mogę sobie szosówka świrować w lesie, gdzie kiedyś bym tego nie zrobił. A jeździć? Praktycznie że mną nikt nie chce. Ty skończyłeś imprezę, a ilu nie dojechało. Tak czy siak, i dla mnie to było dobre doświadczenie, bo takich chaszczy tutaj nie ma i nauka szła od nowa.
pinnacle_rider Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Do tego schroniska Przysłop dotarliście dzień wcześniej i nocowaliście w namiotach ?
Fimala Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2020 21 minut temu, pinnacle_rider napisał: Do tego schroniska Przysłop dotarliście dzień wcześniej i nocowaliście w namiotach ? Ja byłem dwa dni przed i spałem w schronisku normalnie tylko, że z pół roku wcześniej zaklepałem sobie miejsce
pinnacle_rider Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Dużo miejsc noclegowych jest w tym schronisku ? Można powiedzieć, ze byłes dobrze zregenerowany
Fimala Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2020 14 minut temu, pinnacle_rider napisał: Dużo miejsc noclegowych jest w tym schronisku ? Można powiedzieć, ze byłes dobrze zregenerowany Zapomnij o jakimkolwiek miejscu na łóżku w tym momencie. Może na glebie dostaniesz jeszcze coś. Radze kontaktować się czym prędzej.
kaido2 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 3 godziny temu, pinnacle_rider napisał: Dużo miejsc noclegowych jest w tym schronisku ? Można powiedzieć, ze byłes dobrze zregenerowany Najlepiej zadzwonić i bezpośrednio się zorientować. Dziś sytuacja jest zupełnie inna. jest wiele miejsc gdzie można się przekimać.
pinnacle_rider Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Od razu napisze chłopaki, bo tego nie napisałem, ze generalnie szykuję się na przyszłoroczną edycję Wisły1200 ale pytam już wcześniej
Yarooo Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 Ciekawe czy faktycznie dojdzie do startu? @Fimala wybierasz się? https://www.facebook.com/pomorska500/photos/a.109817433789704/236118397826273/?type=3
Fimala Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Opublikowano 12 Maja 2020 12 minut temu, Yarooo napisał: Ciekawe czy faktycznie dojdzie do startu? @Fimala wybierasz się? https://www.facebook.com/pomorska500/photos/a.109817433789704/236118397826273/?type=3 Do startu dojdzie z tym, że to będzie partyzantka. Swoją opłatę startową przerzucilem na przyszloroczna edycję. W tym roku nie jade.
Yarooo Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 23 minuty temu, Fimala napisał: Do startu dojdzie z tym, że to będzie partyzantka. Swoją opłatę startową przerzucilem na przyszloroczna edycję. W tym roku nie jade. W jaki sposób można przenieść opłatę na przyszły rok?
Fimala Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Opublikowano 12 Maja 2020 Teraz, Yarooo napisał: W jaki sposób można przenieść opłatę na przyszły rok? Piszesz do organizatora, że chcesz przenieść opłatę na przyszłą edycje i tyle. 1
Rekomendowane odpowiedzi