Medzamir Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Linki do przerzutek są tylko w jednym rodzaju. Hamulcowe dzielą się na szosowe i mtb. 5 godzin temu, piter614 napisał: Blaty może i obsłużą ale korba jest kompatybilna na max 8 rzędowy napęd Mógłbyś wyjaśnić? Co jest takiego w ramionach korb, że nie podołają z innym napędem?
Ninja_Boy Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2018 zamówienie złożone i czekamy na kuriera 😃
Ninja_Boy Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Jutro przychodzi blat zakładam łańcuch i pokazuję efekt
Ninja_Boy Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Linkę dociąć założyć zaślepke i można śmigać Sorki ale forum psuje jakość I bardzo ale to bardo dziękuję wszystkim za pomoc i wyjaśnienie mi wszystkiego.
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Pancerz przy zmieniarce chyba deczko za długi. Przytnij go minimum o 1/4.
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 przytnij bo może przerzutka nieprawidłowo przez to pracować zębatkę wiozłeś owalną ? pytam jestem ciekaw czy ją prawidłowo założyłeś teraz zostaje zmienić te zabawkowe pedały 🧐
Ninja_Boy Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Właśnie też mam takie wrażenie Owalna
Ninja_Boy Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Przycięte i ustawione wszystko, jeszcze raz dziękuję za pomoc
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Chyba nawet za bardzo ale jak zmieniarka działa poprawnie to nic nie szkodzi.
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 przyglądam się i chyba tą zębatkę owalną źle założyłeś powinna być założona jak na foto a ty masz chyba odwrotnie porównaj sobie i zobacz
Ninja_Boy Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Powiem tak sprzęt pięter dobra idealnie, spełnia moje oczekiwania, ładnie się zmienia biegi i zjeżdżając po korzeniach nic nie obija itp. Wszystko działa należycie
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 30 minut temu, Ninja_Boy napisał: Powiem tak sprzęt pięter dobra idealnie, spełnia moje oczekiwania, ładnie się zmienia biegi i zjeżdżając po korzeniach nic nie obija itp. Wszystko działa należycie Popraw posta bo trudno się rozczytać Nie odpowiedziałeś na zapytanie o to czy masz dobrze założoną zębatkę owalną tak jak na zdjęciu 🧐
ponczi Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Na moje oko ma dobrze założoną. Gdy pedały są u samej góry, bądź u dołu widać, że tarcza jest najwęższa. Dodatkowo napisy są dobrze ułożone.
Ninja_Boy Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2018 A założyłem ją nie świadomie 😂😂 Trochę się zakurzyła A w ogóle jak już jesteśmy przy temacie tej zębatka to czym się różni owalna od okrągłej??
Heboket Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 9 minut temu, Ninja_Boy napisał: w ogóle jak już jesteśmy przy temacie tej zębatka to czym się różni owalna od okrągłej?? Ile ludzi tyle opinii. W teorii ma pomagać nodze w martwym punkcie.
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) https://www.1enduro.pl/zebatki-owalne/ tu masz lekturę z resztą poczytaj sobie jego blog znajdziesz sporo fajnych spraw Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez Gość edycja posta
Ninja_Boy Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Czyli wychodzi na to że jest lepsza bynajmniej z fragmentu który przeczytałem
Heboket Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Teoria z praktyką się nie lubią 😉 Tak jak mówiłem, ile ludzi tyle opinii. Każdy ma inne odczucia 😊
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Teoria z praktyką się nie lubią Tak jak mówiłem, ile ludzi tyle opinii. Każdy ma inne odczucia Dokładnie tak Ja jestem zadowolony z owala
Ninja_Boy Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2018 W sumie dzisiaj to więcej prowadziłem i niosłem rower więc dużo się nie wypowiem😂😂😂
Rekomendowane odpowiedzi