Skocz do zawartości

Wahoo

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nie ma takiej opcji.
2. Nie pamiętam jak to było z tym kodem, ale chyba tak jak mówi support. Ewentualnie spróbuj przez strava.com/wahoo

Tapatalk'd

Opublikowano

Podpowiedzcie jak lepiej zamontować czujnik kadencji lepiej na opaski czy lepiej przykleić ? Wytrzyma ten klej jazdę w mokrych warunkach.

Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja nie ryzykowałem w mtb tym uchwytem przyklejonym. Kieszonka i trytytki spełniają długo już swoją role

Opublikowano
Ja nie ryzykowałem w mtb tym uchwytem przyklejonym. Kieszonka i trytytki spełniają długo już swoją role
U mnie szosa ale też chyba zamontuje na opaski.

Opublikowano
W dniu 7.03.2019 o 13:12, StefanX napisał:

Spójrzcie Panowie na cennik:

- Komoot cały świat 29,99€ i jest to opłata jednorazowa

- RWGPS 50$ /rok

RWGPS jest faktycznie przyjemniejszy do wytyczania tras na komputerze. I do tego wystarcza wersja darmowa.

Ale czasem zdarza się potrzeba wytyczyć coś w terenie na smartfonie. Bo zwyczajnie na Wahoo się nie da, a na aplikacji wahoo, też słabo to się spisuje. I wtedy aplikacja komoot pokazuje swoja mocną stronę. W miarę wygodnie wytycza się na niej trasy.

Także moja rekomendacja jest taka - jeśli trasy wytyczasz wyłącznie na komputerze, to wystarczy darmowe rwgps.

Jeśli potrzebujesz narzedzia do wyznaczania tras na smartfonie, to polecam komoot za 29,99€.

Ja na początku roku płaciłem jednorazowo  19,99 eur. za Komoot musiała być jakaś promocja,ale ogólnie warto nawet te 29,99 zapłacić

Opublikowano
Ja na początku roku płaciłem jednorazowo  19,99 eur. za Komoot musiała być jakaś promocja,ale ogólnie warto nawet te 29,99 zapłacić

Ja mam darmowy komoot i wytycza normalnie trasy. Nic nie kupowałem.

Opublikowano

1 region jest darmowy. Gorzej, jak ktoś jeździ w okolicy granicy regionów

Opublikowano
1 region jest darmowy. Gorzej, jak ktoś jeździ w okolicy granicy regionów
Właśnie ja tak myślem że nie będzie pokazywać bo mieszkam na granicy w zasadzie 3 regionów ale w piątek jechałem i wszytko pokazywalo chociaż bylem w regionie którego nie mam zakupionego.

Opublikowano

Teraz jest propocja na cały świat w Komoot 19,99 ojro chyba zapodam i św spokój ! Powoli zaczynam się przyzwyczajać do tej platformy i Wahoo EB :) 

Opublikowano
Teraz jest propocja na cały świat w Komoot 19,99 ojro chyba zapodam i św spokój ! Powoli zaczynam się przyzwyczajać do tej platformy i Wahoo EB  
A gdzie kolego tak widziales mi 154 zł wyświetla?

Opublikowano
5 minut temu, orzecho napisał:

A gdzie kolego tak widziales mi 154 zł wyświetla?

Heh, każdemu inaczej chyba :)

fullsizeoutput_922.jpeg
Opublikowano
Heh, każdemu inaczej chyba

fullsizeoutput_922.thumb.jpeg.eb3f143c02ef87458ebc7901ebe72174.jpeg
No u mnie tak12b110d223052b4deca90e05f9c88a0a.jpg

Opublikowano (edytowane)

Wyszło mi przez PayPal dokładnie 89,95pln właśnie sobie opłaciłem. :)

Bez tytułu.jpg

Edytowane przez Eldo
Opublikowano

Warto, bo to dożywotnia subskrypcja na  mapy  i upgrejdy, a mapy (zwłaszcza dla tych jezdżących bardziej w terenie) bardzo fajne.

Jedyne co mnie wkurza w KOmocie (a może się nie znam) to brak katalogów z utworzonymi trasami (jak w GPSies), tylko wszystko w jednym worku.

Opublikowano
2 godziny temu, Eldo napisał:

Wyszło mi przez PayPal dokładnie 89,95pln właśnie sobie opłaciłem. :)

Bez tytułu.jpg

Chyba masz jakąś lepszą wersję :P Widzę, ze nawet strona po polsku, ja nigdzie w opcjach nie mogę przełączyć. 

Opublikowano

U mnie cały czas 154 zł. Szkoda że nie ma takiej promocji jak powyżej.

Opublikowano (edytowane)

w maju 2018 do 5 czerwca  i bodajże w sierpniu była taka promocja

Edytowane przez dfq
Opublikowano

Ja też mam za 154 w apce (nie mam dostępu do kompa), ale za to mogłem wziąć jeden region za darmo oprócz tego co już miałem wcześniej.

Tapatalk'd

Opublikowano

Mówisz że dostałeś jeden region za darmo po zakupie Wahoo? Ja niestey nic nie dostałem podobnie jak że Strava.

Opublikowano

O kod do Komoot upominałem się w supporcie wahoo. A strava da ci premium 60 dni jak połączysz aplikacje wahoo ze strava a potem uruchmisz trial na stravie. Po prostu zamiast 30 będzie 60 dni.

Tapatalk'd

Opublikowano
O kod do Komoot upominałem się w supporcie wahoo. A strava da ci premium 60 dni jak połączysz aplikacje wahoo ze strava a potem uruchmisz trial na stravie. Po prostu zamiast 30 będzie 60 dni.

Tapatalk'd

Kolego tylko ja już wcześniej miesiąc premium wykorzystałem teraz jak wchodzę to mam tylko możliwość żeby kupić nie uaktywnia się 60 dni za darmo. Pisalem do supportu wahoo co zrobić ale mówią że na końcu się uaktywni ale tak się nie dzieje-mam na końcu tylko możliwość płatności. Napisalem im o tym ale jest weekend i pewnie dlatego nie odpowiadają.
Odniśnie Komoot też muszę do nich napisać bo też nie dostałem żadnego maila ani kodu promocyjnego.

Opublikowano (edytowane)

Ja to w nocy opłaciłem z poziomu PC 😉 Przy tworzeniu profilu w lutym tego roku mialem 1 region za free. Jezyk Polski generuja google 😉 

Edytowane przez Eldo
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Eldo napisał:

Ja to w nocy opłaciłem z poziomu PC 😉 Przy tworzeniu profilu w lutym tego roku mialem 1 region za free. Jezyk Polski generuja google 😉 

A to zwykły free region (dostawany za zarejestrowanie w Komoot) czy FREE REGION BUNDLE opisany na stronie wahoo?

Edytowane przez Zigfir
Opublikowano

Kurcze kolego chyba z Komoot-a to bylo teraz ciezko mi stwierdzic. Odpalilem Kraków bo ja z okolic i powiadomienia zadziałały od razu. Teraz jak mam full opcje za 19,99 euro mam nadzieje ze bede miał je wszedzie na trasie 😉