Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Hehenryk napisał:

Pogoda dopisała, ptaki też udało się obserwować. Stawy Milickie polecam też jesienią, można zaplanować ciekawą trasę asfaltem lub suchym szutrem unikając błota. 

Widzę że przerobiłeś trochę swój trekking.Jak Ci się jeździ w układzie baranek z flarą plus amortyzator przedni?

Opublikowano
Czterdzieste urodziny za pasem. A tu takie perełki od [mention=2170]zibi_j1[/mention]
Dziękuję przyjacielu!
20201112_092335.thumb.jpg.28a7119e332a3772a294896046b4c33c.jpg
Ja mam w przyszłym miesiącu
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Strek napisał:

Widzę że przerobiłeś trochę swój trekking.Jak Ci się jeździ w układzie baranek z flarą plus amortyzator przedni?

Powiem , ze spełnia moje oczekiwania, początkowo miał być to trochę substytut treka 920 😉. Mam bardzo szeroką kierownicę bo chciałem zmieścić namiot między wygięcie flary. Zdaje to egzamin i dobrze się jedzie na wyprawie. Na co dzień też jest ok, wygodnie w górnym chwycie i na łapach. Dolny chwyt przydaje się jak jadę pod wiatr lub , żeby zaoszczędzić na pedałowaniu i dalej zajechać z górki 🙂 . Dla zapewnienia odpowiedniej pozycji wstawiłem krótszy mostek 80mm. Amortyzator został bo lubię pochyloną pozycję i większy ciężar spoczywa na nadgarstkach. Dużo jeżdżę po szutrach i amortyzator trochę wygładza dziury, wygładza to odpowiednie słowo. Zastanawiałem się nad zamianą na sztywny widelec stalowy , ale zostaję przy tym jaki jest. Ewentualnie zmienię na inny amortyzowany z wyższej półki. 

Generalnie miałem dwa pomysły na taki rower, albo do grawela dodać amortyzator , albo do trekkinga kierownicę szosową.

Ta opcja była tańsza , a i trekking miał napęd 3x na czym mi zależało.  Gdybym miał fundusze to na 100% do treka 920 wszedłby amor. 

Edytowane przez Hehenryk
  • Lubię to! 1
Opublikowano
3 godziny temu, mareq napisał:

Piękne. Fajna byłaby fototapeta do pokoju.

Chyba naprawdę to sobie wydrukuje tylko raczej w formacie zdjęcia niż fototapety.

Opublikowano
13 godzin temu, Łabędź napisał:

Czterdzieste urodziny za pasem.

Zmiana kodu z przodu xD

Wszystkiego najlepszego, wielu Km i przede wszystkim ZDROWIA :D

Jak szaleć,to szaleć niech Ci zaśpiewa Marilyn Monroe ;)

Opublikowano
22 godziny temu, Zbyszek.K napisał:

choroba trochę odcisnęła się na kondycji.

Najważniejsze że wyzdrowiałeś :D

Kondycja wszystkim siada po tym syfie, nie przejmuj się wróci ;).

Opublikowano
10 godzin temu, Accent_Szaj napisał:

Piękna polska złota jesień :D 

20201112_135132a.thumb.jpg.aa49548e6f3bc21ab28eb425363fbc5b.jpg

Co to za miejsce? Lubię takie miejscówki, obstawiam, że  to Kraków, ale mogę się mylić :D. Zawsze ich szukam wszędzie gdzie jestem, w DE już sporo takich "podobnych" miejsc zwiedziłem i nadal ich szukam, w sumie zawsze staram się jeździć z jakimś celem na zwiedzenie czegoś interesującego.

Opublikowano

W ruinach Hohensyburg. Pomnik w tle pochodzi z 1930 r. Pierwotnie poświęcony poległym w I w. św.  potem dołożono tablice kamienne z nazwiskami żołnierzy pochodzących z tego rejonu a poległych w wojnie francusko pruskiej i II w.św 

DSC00336.JPG
  • Lubię to! 3
Opublikowano
Godzinę temu, Semtex napisał:

Co to za miejsce?

Bunkry za kopcem Kościuszki 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Takie szare, smutne... A założył bym się że super kolorki by były.

Opublikowano

Bawiłem się dziś telefonem i robiłem takie różne
Ale tak fakt kolorki świetne wychodzą
Jednak dziś był ponury dzień to i ponure kolory
Generalnie byłem poskakać na miejscówce i tak przy okazji po okolicy jeździłem
Zdjęcia czarno białe też mają swój urok

Opublikowano (edytowane)

Ahhh tebrude laski :D

16.thumb.jpg.c017fc0851dd5a59021c8911489a3b4b.jpg

Przy okazji panorama Krakowa z kopca Piłsudskiego 

Edytowane przez Accent_Szaj
  • Lubię to! 6
Opublikowano (edytowane)

Ruiny donżonu dawnego zamku Wetter, dziś wysokie na 26,5 m. XIIIw.

DSC00296.JPG

Edytowane przez Strek
  • Lubię to! 7
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...