Gość Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Góry Kaczawskie, singiel OkoleByłem jeździłem całkiem spoko jazda
Grz_Bo Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Mam nadzieję, że nic poważnego się Tobie nie stało i ucierpiał tylko rower. Ten rower to nie mój. Wczoraj zauważyłem i zrobiłem fote. Mnie natomiast sponiewoerało tydzień wcześniej, ale cały jestem.Pozdrawiam,GB 1
kolaNka Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Majowy chillout (po weekendzie zdejmę te odblaski, nie bijcie, nie zdążyłam 😅🤣). Miłego weekendu wszystkim 4
Yare Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Dziergowice rosną. Piasek na drzewach nie rośnie . Szkoda lasu, sukcesywnie wyżerany od środka. 2
craroce Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Foto z dzisiejszej szybkie jazdy. Pogoda mało stabilna i trochę strach dalej odjechać jeśli nie chce się być mokrym... 2
Eddek Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Chmurno, ale pojadę, może nie zmoknę! Zmokłem... 3
Gość Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Wycieczka do Kampinosu, ale bez wjeżdżania do puszczy.
KRL064 Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Dziś dotarłem miedzy innymi na Westerplatte. 5
youmound Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Dziś było wszystko - deszcz, słońce, owady, słońce z deszczem, zapach rzepaku mm :3, kręcenie się w lesie z rozpaczą szukając: " jak stąd .... wyjechać?! " jedyna droga prowadziła na posesję rolnika, a tam nie wiedziałem co mnie spotkać może - a może jakieś młode niewiasty, na moje szczęście bez chłopa? ;> a może wręcz przeciwnie :O Po drugiej stronie zdjęcia, zaczęła się pojawiać piękna tęcza.. Ale skoro tylko jedno zdjęcie No szkoda 2
kolaNka Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 14 minut temu, youmound napisał: Dziś było wszystko - deszcz, słońce, owady, słońce z deszczem, zapach rzepaku mm :3, kręcenie się w lesie z rozpaczą szukając: " jak stąd .... wyjechać?! " jedyna droga prowadziła na posesję rolnika, a tam nie wiedziałem co mnie spotkać może - a może jakieś młode niewiasty, na moje szczęście bez chłopa? ;> a może wręcz przeciwnie :O Po drugiej stronie zdjęcia, zaczęła się pojawiać piękna tęcza.. Ale skoro tylko jedno zdjęcie No szkoda Haha, co spotkać może w polu....rolnik z grabiami przegonić, a nie daj jak jeszcze psy ma..:D życiówka by wpadła ładne ujęcie. 1
youmound Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 1 minutę temu, kolaNka napisał: Haha, co spotkać może w polu....rolnik z grabiami przegonić, a nie daj jak jeszcze psy ma..:D życiówka by wpadła ładne ujęcie. Źle mnie zrozumiałaś. Jedyna droga wyjazdowa z lasu prowadziła na posesję rolnika... ) i pal licho widły, jak jak córy nie zamężne ma 1
Yare Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Godzinę temu, Palhessi napisał: Zaryzykowałam i nie zmokłam 😄 Mnie niestety w 20 minut przed schronieniem złapał mocny deszcz i nie dość że przemokłem to rower do gruntownego mycia. Glinka i piasek dają bardzo mocną zaprawę. 1
evcia_lina Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Moje chłopaki;) Akcja naprawcza haha siłownia męża dom dla rowerów 4
Gość Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Korba i suport pięknie się zgrały,upgrade udany,a jak się jeździ w terenie;)Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Rowerowa Szajba Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Z okazji Dnia Flagi taka oto wycieczka 2
kolaNka Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 1 godzinę temu, elmapeto napisał: Jak nic się minęli :c Błotniście dzisiaj. I ładne wiatry. W tle windsurferzy. Za tydzień może by do nich dołączyć..🤔 3
Palhessi Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 15 godzin temu, Yare napisał: Mnie niestety w 20 minut przed schronieniem złapał mocny deszcz i nie dość że przemokłem to rower do gruntownego mycia. Glinka i piasek dają bardzo mocną zaprawę. Też nie lubię skrobać roweru z błota... Dziś miało padać jeszcze mocniej, ale przynajmniej u mnie się zmieniło
evcia_lina Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Mój mały mistrz Uwielbiam to zdjęcie. Teraz już kawaler(7l.) i nadal ta sama zajawka 3
Rekomendowane odpowiedzi