Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Trening bunny hopa
IMG_20200301_181007.thumb.jpg.1c6cbbcb7b71da10c101b1f39ca3caee.jpg
I jaka wysokość osiągnięta? :-)
Opublikowano

Tak jak pisze @KrzysiekMTB, błota na trasach coraz więcej. Co się przyklei odpada, żeby zaraz znowu się przykleić. Tempo w lesie bardziej off-roadowe jak XC 😉

IMG_20200301_140402.thumb.jpg.a2a6a6fcfdf841b5dbb6a1efc42f55b3.jpg

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, KrzysiekMTB napisał:
Godzinę temu, Kruup napisał:
Trening bunny hopa emoji468.png

Pokaż więcej  

I jaka wysokość osiągnięta? 🙂

Przez drzewo położone na drodze średnicy 30-40 cm przelatuje bez problemu. Ale trening czyni mistrza, będzie wyżej :)

Edit. Z tymi 40 cm to może mnie trochę poniosło, ale wezme nastepnym razem metrówkę ze sobą i sprawdze :)

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Trening bunny hopa
Cóż to za maszyna?

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

Trening bunny hopa
Cóż to za maszyna?

Opublikowano
34 minuty temu, Grz_Bo napisał:

Cóż to za maszyna?

Cóż to za maszyna?

Kellys swag 30 tylko ze zmienionymi hamulcami na zee i tarczami xt.

Opublikowano

Odwyk alkoholowy jest, ale po Kofolę się nadal jeździ.

klocek zlate.jpg
  • Lubię to! 1
Opublikowano
6 minut temu, kaido2 napisał:

Odwyk alkoholowy jest, ale po Kofolę się nadal jeździ.

klocek zlate.jpg

Eeee ja tam nadal chleję xd Ale za to energetyki odstawiłem tydzień temu a piłem litr/day. Kofola original czy któraś wersja smakowa? W Cieszynie jestem raz w miesiącu alr w krakowskich ałchanach pojawiła się w lekko zaporowych cenach, w karolince zapewne również więc możesz zmienić kierunek wypraw 🤣

Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, Łabędź napisał:

mój drogi przyjacielu.

Widze, że mi nie jedynemu zdarza się nazywać rower przyjacielem 🙃

Edytowane przez DiamondDog
Opublikowano
10 godzin temu, DiamondDog napisał:

Widze, że mi nie jedynemu zdarza się nazywać rower przyjacielem 🙃

Kiedy @89neo sprzedawał mi rower powiedział, że ma nadzieję że się zaprzyjaźnimy, bo kolarstwo to samotny sport i przyjdzie nam spędzić razem wieeele czasu. To bardzo mądre i zapamiętam te słowa już chyba na zawsze... Bardzo dużo razem przeszliśmy i jeszcze więcej przed nami. Nawet teraz kiedy czeka mnie przerwa od jazdy, jego obecność mam nadzieję będzie motywować mnie do walki o powrót do zdrowia. Niby to tylko rower... a jednak coś więcej.

Opublikowano
Kiedy [mention=3414]89neo[/mention] sprzedawał mi rower powiedział, że ma nadzieję że się zaprzyjaźnimy, bo kolarstwo to samotny sport i przyjdzie nam spędzić razem wieeele czasu. To bardzo mądre i zapamiętam te słowa już chyba na zawsze... Bardzo dużo razem przeszliśmy i jeszcze więcej przed nami. Nawet teraz kiedy czeka mnie przerwa od jazdy, jego obecność mam nadzieję będzie motywować mnie do walki o powrót do zdrowia. Niby to tylko rower... a jednak coś więcej.
Potwierdzam, teraz mam rower w domu i szczerze mówiąc uwielbiam iść do pokoju, usiąść i na niego patrzeć... dotknąć, sprawdzić czy nic się od stania nie zepsulo wiem brzmi to dziwnie bo to tylko rzecz ale ja się z nim związałem i czasami wchodzę do pokoju i mówię że go kocham za to kim jest i jaki jest i, że jeszcze mnie nie zawiódł
Opublikowano

To ja jestem inny. Nie przywiązuję się do rzeczy (do ludzi też ciężko...). Rower po prostu jest rzeczą, która daje mi wiele radości. Ale gdybym miał możliwość, obecnego pozbyłbym się bez mrugnięcia okiem i zamienił na lepszy model ;) 

Opublikowano
12 godzin temu, SzpiceR napisał:

Eeee ja tam nadal chleję xd Ale za to energetyki odstawiłem tydzień temu a piłem litr/day. Kofola original czy któraś wersja smakowa? W Cieszynie jestem raz w miesiącu alr w krakowskich ałchanach pojawiła się w lekko zaporowych cenach, w karolince zapewne również więc możesz zmienić kierunek wypraw 🤣

Orginal, ale cytrynowa też jest całkiem spoko.

Od czasu do czasu się pojawiają, ale właśnie ta cena.  W CZ bywają takie promocje np na 2,5 litrówkę, że przebijają wszytko.

Do tego wyroby mają dużo lepsze, Cola , Snickers, czekolady ( nawet Milki) mają lepsze za często porównywalną albo nawet niższa cenę ( np w Lidlu, COOPie).

No i browary za śmieszny hajs - od nich się zaczęło :)

A co do browarów to nawet kompanijne nadal robią swoje tej samej jakości co przed, a u nas masz jeden wielki pędzony ściek po którym albo jakieś rozstroje, albo sraczka.

Dlatego dobrze od czasu do czasu trochę poćwiczyć w ten sposób pod Wisłę.

Godzinę temu, zibi_j1 napisał:

bo kolarstwo to samotny sport

Z założenia drużynowy jak noga, czy siata.

Co najwyżej masz konkurencje, gdzie jedziesz na swoje konto.

55 minut temu, 89neo napisał:

Potwierdzam, teraz mam rower w domu i szczerze mówiąc uwielbiam iść do pokoju, usiąść i na niego patrzeć... dotknąć, sprawdzić czy nic się od stania nie zepsulo emoji3.png wiem brzmi to dziwnie bo to tylko rzecz ale ja się z nim związałem i czasami wchodzę do pokoju i mówię że go kocham za to kim jest i jaki jest i, że jeszcze mnie nie zawiódł emoji854.pngemoji2960.png

Więcej mu słodź to zacznie sam jeździć i z przyjemności nici.

Opublikowano

Kiedyś mu powiesz: "No to może pojeździmy?" a on ci odpowie, że go łańcuch boli :) .

Ja się przywiązuję do ludzi czy pracy ale przedmioty jak się da to kupuję nowe. Niestety żal mi się pozbywać starych. Taki chomik ze mnie :) .

Opublikowano
IMG_20200303_175408.thumb.jpg.8f47742091b9f8cc5fcca524b8b7149f.jpg
Projekt gotowy w 99,9%  
Łoooo panie! Jestem w szoku! Mega!
Opublikowano

Dziś dalszy ciąg zwiedzania Torunia, tym razem na rowerze bardziej do tego przystosowanym :D Po pierwszych kilkudziesięciu kilometrach zrobionych na tym rowerku stwierdzam, że decyzja o budowie MONSTER CROSSA była bardzo właściwa :D

IMG_20200304_192906.thumb.jpg.479d14d15921324904e83331a9ecc53e.jpg

• Lubię to! 2
Opublikowano
1 godzinę temu, zibi_j1 napisał:

;)

Przesadziłeś z suwakami w Snapseedzie ;)

Opublikowano (edytowane)

W temacie popełniłem posta dla pstykaczy. Zapraszam do wymiany doświadczeń.

Edytowane przez leszcz
Opublikowano

Ale ,że on tu se tak jeździ kolarzówką.

Czechosłowacki Favorit F6 mod, na kołach z Tribana 5 ( b`twin sport 32) i szosowych Specach Turbo.

Rama z 1972r.

hmym_SNb1CIyiiPYMjzG1mlXKrJW2Ug3V0ixCS1r

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Taka dziś pogoda piękna , że 540ka do domu nie chciała...stanęła w poprzek i stała. 

20200304_152824.jpg

Edytowane przez elmapeto
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...