leszcz Opublikowano 9 Lutego 2020 Opublikowano 9 Lutego 2020 7 godzin temu, SzpiceR napisał: Nie wystarczy wiara w siebie, nie każdy rower może być jednak gravelem Ja po złamanej rzepce na oblodzonej koleinie rok temu nawet głową będę chronił kolano jeśli będzie trzeba. Warto mieć świadomość że to niesamowicie złożona technogia. Chyba lepiej biodro, udo, ostatecznie bark, łokieć niż kolano.... Rezerwat Beka. Wiatr wpompował troche wody na pola. 1
Gość Opublikowano 9 Lutego 2020 Opublikowano 9 Lutego 2020 8 godzin temu, SzpiceR napisał: Nie wystarczy wiara w siebie, nie każdy rower może być jednak gravelem Ja wczoraj zaliczyłem szlif na asfalcie, łokieć starty, w bluzie i koszulce termo dziura.
SzpiceR Opublikowano 9 Lutego 2020 Opublikowano 9 Lutego 2020 14 minut temu, Kruup napisał: Ja wczoraj zaliczyłem szlif na asfalcie, łokieć starty, w bluzie i koszulce termo dziura. To ja przeszlifowalem przez własną głupotę i lenistwo. Na szczęście tylko nogami pojechałem po asfalcie a reszta po prostu uwalona błotem. Z rowerem trochę gorzej bo poleciał dalej😎😉 Przetarta klamkomanetka, przetarty pedał - to była jego pierwsza jazda no i scentrowane koło. Dobrze chociaż, że nowiutkie buty i ochraniacze nie ucierpiały. A to wszystko przy 5kmh
Bujak Opublikowano 10 Lutego 2020 Opublikowano 10 Lutego 2020 W zeszłym roku przejechałem przez zamarzniętą rosę przez rondo z 10 m i kolano zdarte jeszcze bardziej.W tym roku jeżdżę całą zimę na schwalbe winter 42C - pewnie bez sensu bo pogoda wiosenna, ale czuję się bezpieczniej.2x się przydały w tym miesiącu. Nie pogubiłem kolców, a jeżdżę codziennie.https://www.rowertour.com/p/51609/schwalbe-winter-28-kg-ts-118k-opona-rowerowa-zimowa-drutowa-reflex#51804-rozmiar-28-x-1.60
Gość Opublikowano 10 Lutego 2020 Opublikowano 10 Lutego 2020 Widoki bez szału... Ale sucho i nie wieje
Gość Opublikowano 11 Lutego 2020 Opublikowano 11 Lutego 2020 21 godzin temu, zibi_j1 napisał: Widoki bez szału... Ale sucho i nie wieje Po płaskim Waść jechał
elmapeto Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 Kolejny dzień wicher nieprzeciętny. Zero radości z jazdy. Na szczęście tylko z i do pracy. 1
Gość Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 Godzinę temu, elmapeto napisał: Kolejny dzień wicher nieprzeciętny. Zero radości z jazdy. Na szczęście tylko z i do pracy. Kurtka rowerowa bardzo by pomogła;) Chociaż ja w tym tygodniu wybrałem trenażer... szkoda zdrowia...
elmapeto Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 1 godzinę temu, zibi_j1 napisał: Kurtka rowerowa bardzo by pomogła;) Chociaż ja w tym tygodniu wybrałem trenażer... szkoda zdrowia... Kurtkę biorę tylko w deszczowe dni😋
Bujak Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 W każdym razie dobre ubranie to podstawa. Jeżdżę w każdą pogodę i nie narzekam na zimno, czy deszcz. Przy dłuższych wyprawach jest kłopot jak przemokną ciuchy, ale w godzinę dojazdu do pracy naprawdę da się ubrać komfortowo na każdą pogodę.
elmapeto Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 Zupełnie nie narzekalem na odzieżowy stan rzeczy tylko na wiatr...🌪
kaido2 Opublikowano 13 Lutego 2020 Opublikowano 13 Lutego 2020 Noga już całkowicie zreanimowana, no to przerabiamy. I tak np taki 9- cio km sektor szosowy 2
kaido2 Opublikowano 15 Lutego 2020 Opublikowano 15 Lutego 2020 Sprawdzić stare DT R1900. Nie jest to cud techniki, no ale cóż oczekiwać, koła są już stare, jednak są zdecydowanie lepsze jak to z czym zazwyczaj sprzedaje się rowery ( te kiedyś były zakładane w Cayo)
Bujak Opublikowano 15 Lutego 2020 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zupełnie nie narzekalem na odzieżowy stan rzeczy tylko na wiatr...Jak mi wiatr doskwiera to znaczy, że źle się ubrałem.Rękawiczki, ochraniacze lub zimowe buty i maska na twarz (może być narciarska).
nctrns Opublikowano 15 Lutego 2020 Opublikowano 15 Lutego 2020 Jemu chodziło o opór powodowany przez wiatr Tapatalk'd 2
elmapeto Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 6 godzin temu, nctrns napisał: Jemu chodziło o opór powodowany przez wiatr Tapatalk'd Dokładnie tak. 1
CoolBreeze Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 Scociszcze odwiedził dzisiaj Speca 😉 1
Grz_Bo Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 Nurkujący Garmin. Po 15 min. kąpieli nadal działa. Mogę go polecić.__________________Pozdrawiam,GB.
Rekomendowane odpowiedzi