slavoog Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 niedzielny poranek w bukowym lesieWysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 4
lary84 Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 Pętla testowa, pierwszy przejazd z pomiarem czasu, szału nie robi zobaczymy jaka i czy w ogóle będzie poprawa.
pizzaq Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 Dzisiejsze grupowe całego teamu przed startem. 3
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Co prawda do czteredziestki mam jeszcze ponad półtora roku, ale żona stwierdziła, że czasem lepiej wcześniej świętować niż później. Co prawda, miał być S-Works, ale nie było mojego rozmiaru w Polsce i musiałbym czekać ze dwa miesiące. Co prawda, miał być lekki rower dla górala, do szosowych wspinaczek, a nie do sprintów aero, ale ile ja tam w te góry pojeżdżę. Poza tym ten kolor mnie oczarował. I tak myślę, że będę zadowolony.
Franz Mauer Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Z serii TAKTYKA NA PRZECIWNIKA, czyli geniusz kolarstwa górskiego 😂😂😂
SzpiceR Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, Łabędź napisał: Poza tym ten kolor mnie oczarował. I tak myślę, że będę zadowolony. I dlatego kupiłem sobie breloczek do kluczy w takim samym 😎😎😎
JaW Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Łabędź napisał: Poza tym ten kolor mnie oczarował. I tak myślę, że będę zadowolony. Kolor... Hmmm... Hmmmmmmm....
svoboda Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 a @SzajBajk wspominał o stopkach w swoich wyzwaniach rzucanych inżynierom. Ja go w tym popieram, a Twoje zdjęcie jest dowodem, że coś na rzeczy jest 18 minut temu, Kruup napisał:
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Franz Mauer napisał: Z serii TAKTYKA NA PRZECIWNIKA, czyli geniusz kolarstwa górskiego 😂😂😂 Pasuje jak ulał
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 43 minuty temu, svoboda napisał: a @SzajBajk wspominał o stopkach w swoich wyzwaniach rzucanych inżynierom. Ja go w tym popieram, a Twoje zdjęcie jest dowodem, że coś na rzeczy jest Żebym ja jeszcze wiedział o czym Ty do mnie mówisz?
lary84 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Już jest, jeszcze tylko regulacja i napęd 2x10 jak się patrzy.
svoboda Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Żebym ja jeszcze wiedział o czym Ty do mnie mówisz? Rower widzę leży, a w materiale (3:50) jest właśnie o nóżce.O tym ja do Ciebie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 12 godzin temu, Łabędź napisał: Co prawda do czteredziestki mam jeszcze ponad półtora roku, ale żona stwierdziła, że czasem lepiej wcześniej świętować niż później. Co prawda, miał być S-Works, ale nie było mojego rozmiaru w Polsce i musiałbym czekać ze dwa miesiące. Co prawda, miał być lekki rower dla górala, do szosowych wspinaczek, a nie do sprintów aero, ale ile ja tam w te góry pojeżdżę. Poza tym ten kolor mnie oczarował. I tak myślę, że będę zadowolony. Spieszę donieść, że oczywiście ta informacja jest primaaprilisowym żartem, fake'em, ściemą. Nie stałem się właścicielem Speca Venge. I nie w tym malowaniu. Pozdrawiam wszystkich i przepraszam, ale nie mogłem się oprzeć pokusie.
de Villars Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 13 godzin temu, Łabędź napisał: Spieszę donieść, że oczywiście ta informacja jest primaaprilisowym żartem, fake'em, ściemą. Nie stałem się właścicielem Speca Venge. I nie w tym malowaniu. Udało Ci się! Już obmyslałem, jak się do tego ustosunkować, bo ten rower mnie szczerze mówiąc, nie zachwyca. Twój stary dobry spec jest dużo ładniejszy
Eddek Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Godzinę temu, de Villars napisał: Udało Ci się! Już obmyslałem, jak się do tego ustosunkować, bo ten rower mnie szczerze mówiąc, nie zachwyca. Twój stary dobry spec jest dużo ładniejszy Zawsze mogłeś podsumować, jak mnie kolega z pracy, gdy zobaczył czerwone golenie widelca w moim Cubeku: Cytat Męskich nie było?
Franz Mauer Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Jednak ten nasz naród jest spięty jak agrafka. Każdy na wyścigu kojarzy gościa z kaskiem tył na przód, a niewielu pamięta kto wygrał... 😉😁 Dla rozwiania wątpliwości, działanie to było zamierzone... I to teraz ja mam największy z tego ubaw 🤩 1
panMarcin Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 3 godziny temu, 13Surykatek napisał: Lubię górki. Piękne widoki! Zazdro.. Gdzie dokładnie jesteś?
Rekomendowane odpowiedzi