mareq Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 Jaki masz ten suport? Mam klucze do HT2.
Cris92 Opublikowano 13 Września 2019 Autor Opublikowano 13 Września 2019 Już zamówiony kluczhttps://www.centrumrowerowe.pl/klucz-do-suportu-bitul-hollowtech-2-3w1-pd17640/?v_Id=105736&gclid=Cj0KCQjw2efrBRD3ARIsAEnt0ehAesols7XQEijHPM60zXBJIs8R0VKtWKBkJ4pTpnvejLJr44jCZgMaAh7xEALw_wcBTakże dzięki przyjdzie, to się będę bawił zapewne. Wysłane z mojego P30 Pro przy użyciu Tapatalka
mareq Opublikowano 13 Września 2019 Opublikowano 13 Września 2019 Ja też wolę mieć pod ręką potrzebne narzędzia i lubię je kupować tak jak kobiety buty i torebki .
Cris92 Opublikowano 22 Września 2019 Autor Opublikowano 22 Września 2019 A więc dzięki[mention=5201]SzpiceR[/mention], zrobiłem tak jak radziłeś. Wykręciłem korbę, nasmarowałem gwinty smarem grafitowym, wcześniej czyszcząc naftą świetlną i benzyną ekstrakcyjną, skręciłem suport do kupy spowrotem (bez tego plastiku w środku, bo ponoć nic nie zmienia), wykręciłem i nasmarowałem pedały i nastała cisza. Dzisiaj 40km w ciszy. No prawie, chyba po tym wszystkim trzeba jeszcze małą regulację wózka zrobić, bo czasem ociera w miejscach, w których nie ocierał. Jeszcze raz dzięki Tak co by nie było, że bez zdjęć tylko sam tekst to dorzucam zdjęcie. Trochę przypomina drogę przez Puszczę Niepołomicką. Tylko niżej było dziś istne oblężenie ludzi. Jeszcze nigdy tam tyle ludu nie widziałem... Wysłane z mojego P30 Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi