Skocz do zawartości

SAVA HERD 6.0

dmxzor

Rekomendowane odpowiedzi

Qczalalatarantala
Opublikowano (edytowane)

Czarny na pewno lepszy, niż te odpustowe aktualne. Choć dla mnie najładniejsze są chyba Trek project one - fioletowo-niebiesko-czarny. Cube Attein też ma całkiem fajne kolorki. Pierwszy ma chorą cenę, drugi nieadekwatny osprzęt w porównaniu do ceny. Na obecną chwilę skłaniam się ku Van Ryselowi za 4200 zł z decathlonu, który wygląd ma neutralny - ani to ładne, ani brzydkie.

Trochę powinny firmy zainwestować w grafików do projektowania malowań, bo jest bieda z tym na rynku. 

bez-tytulu.jpg

olimpiadb_122994_d.jpg

Edytowane przez Qczalalatarantala
Opublikowano

Cześć @Dziaku

Przydałyby się, wiem, ale na razie nic mi o tym nie wiadomo. Gdyby coś się pojawiło to będę na bieżąco informował, z tymże jakakolwiek nowości będą raczej na wiosnę.

Pozdrawiam
Mateusz Gawron, Rowery SAVA

• Lubię to! 1
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy można kupić samą rame? Bez osprzetu, tylko rama wideł i sztyca ewentualnie kierownica

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć @Janekjanek
Wybacz późną odpowiedź. Nie widziałem pytania.

Nie prowadzimy sprzedaży samych ram. Tylko gotowe rowery, których na chwilę obecną już zbyt dużo nie mamy na stanie. 🙂🙃
Może w przyszłym roku będą same framesety - czas pokaże, ale wydaje mi się, że mój szef nie będzie chętny na sprowadzanie samych ram.

Pozdrawiam
Mateusz Gawron, Rowery SAVA

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Zostawiam to tu, niech sobie każdy sam przeanalizuje

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam rowerowi szaleńcy.

Jestem nowy tutaj i chciałbym się odnieść do roweru Sava Wind 6.0 

( czy tam Herd 6.0 )

Jak ktoś ma jakieś pytania o ten model służę pomocą bo mam ten pocisk w domu. Mogę podesłać również fotki itp.

Wiem że było dużo pytań o ten sprzęt ( wiem po sobie ) więc jak ktoś coś to śmiało pisać. Pozdrawiam

• Lubię to! 1