Qczalalatarantala Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 (edytowane) Czarny na pewno lepszy, niż te odpustowe aktualne. Choć dla mnie najładniejsze są chyba Trek project one - fioletowo-niebiesko-czarny. Cube Attein też ma całkiem fajne kolorki. Pierwszy ma chorą cenę, drugi nieadekwatny osprzęt w porównaniu do ceny. Na obecną chwilę skłaniam się ku Van Ryselowi za 4200 zł z decathlonu, który wygląd ma neutralny - ani to ładne, ani brzydkie. Trochę powinny firmy zainwestować w grafików do projektowania malowań, bo jest bieda z tym na rynku. Edytowane 7 Listopada 2020 przez Qczalalatarantala
Dziaku Opublikowano 10 Listopada 2020 Opublikowano 10 Listopada 2020 @mategawron Są w planie Savy jakieś gravele albo coś w stylu road+ na jakieś szersze oponki?
mategawron Opublikowano 10 Listopada 2020 Opublikowano 10 Listopada 2020 Cześć @Dziaku Przydałyby się, wiem, ale na razie nic mi o tym nie wiadomo. Gdyby coś się pojawiło to będę na bieżąco informował, z tymże jakakolwiek nowości będą raczej na wiosnę. Pozdrawiam Mateusz Gawron, Rowery SAVA 1
Janekjanek Opublikowano 8 Marca 2021 Opublikowano 8 Marca 2021 Czy można kupić samą rame? Bez osprzetu, tylko rama wideł i sztyca ewentualnie kierownica
mategawron Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Cześć @Janekjanek Wybacz późną odpowiedź. Nie widziałem pytania. Nie prowadzimy sprzedaży samych ram. Tylko gotowe rowery, których na chwilę obecną już zbyt dużo nie mamy na stanie. 🙂🙃 Może w przyszłym roku będą same framesety - czas pokaże, ale wydaje mi się, że mój szef nie będzie chętny na sprowadzanie samych ram. Pozdrawiam Mateusz Gawron, Rowery SAVA
Dziaku Opublikowano 19 Listopada 2021 Opublikowano 19 Listopada 2021 Zostawiam to tu, niech sobie każdy sam przeanalizuje
gogo sava Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Witam rowerowi szaleńcy. Jestem nowy tutaj i chciałbym się odnieść do roweru Sava Wind 6.0 ( czy tam Herd 6.0 ) Jak ktoś ma jakieś pytania o ten model służę pomocą bo mam ten pocisk w domu. Mogę podesłać również fotki itp. Wiem że było dużo pytań o ten sprzęt ( wiem po sobie ) więc jak ktoś coś to śmiało pisać. Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi