Dziaku Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 23.11.2020 152W TrainerRoad Ramp test (musiałem zweryfikować FTP bo zmieniłem opone na stricte trenażerową, poprzedni test 11.11 142W), VirtualPower (opona Schwalbe Insider, trenażer stary Tacx Satori na 3 poziomie obciążenia, czujnik prędkości Magene), 11.11 zacząłem również plan treningowy, mid volume trening po grand fondo, 21.12 mam zaplanowany kolejny ramp test, ciekawe jaki progres będzie
lukaszzsch Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Ja zrobiłem ramp test w trzy tygodnie po chorobie.Wyszło mi 258 watów. Jest to wynik na trenażerze i w miejscu dalekim od mojej sierpniowej formy.Najważniejsze na koniec - Intervals.icu szacował mi ftp na podstawie treningów wrzucanych do stravy na 260w. Nie wiem jak, ale ma ten program dobry algorytm obliczeń.
Fimala Opublikowano 5 Grudnia 2020 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Mi dzisiaj wyszło 257W, ale test robiony w terenie. Nie mam porównania z wynikiem z trenażera. 1
Maćko11 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Opublikowano 7 Grudnia 2020 W dniu 4.12.2020 o 14:23, lukaszzsch napisał: Ja zrobiłem ramp test w trzy tygodnie po chorobie. Wyszło mi 258 watów. Jest to wynik na trenażerze i w miejscu dalekim od mojej sierpniowej formy. Najważniejsze na koniec - Intervals.icu szacował mi ftp na podstawie treningów wrzucanych do stravy na 260w. Nie wiem jak, ale ma ten program dobry algorytm obliczeń. Świetna ta apka intervals.icu, co prawda trochę zaniża moje aktualne FTP (koło 3%) ale dzięki Tobie anulowałem moją subskrypcje na Stravie bo tu mam dużo więcej danych do weryfikacji formy i to za free Bardzo fajna też jest zakładka Compare, gdzie można porównać dla wskazanych dat, wyniki mocy/HR - idealne do analizy aktualnej formy ze starym szczytem.
lukaszzsch Opublikowano 7 Grudnia 2020 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Dokładnie taki był mój cel. Ilość danych możliwych do zanalizowania w stosunku do ceny jest niesamowita,
Rekomendowane odpowiedzi