Onopollo13 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Cześć tak jak w tytule jestem początkujący jeżdżę na mtb i mam 16 lat.Rower złożyłem sobie sam za ok 7 tys koła 27.5 amortyzator 150mm na osprzęcie x9.jezdze prawie codziennie wracam do domu zakładam czapkę i w takim ubraniu w jakim chodzę wyruszam na trasę po poznańskich lasach.chcialbym się dowiedzieć czy taki wynik jaki średnio osiągam to fajny rezultat czy raczej bardzo przeciętny dystans: 33.07km czas: 1.14.57 sred tempo:2.16 śred km/h: 26.5 kalorie:807 nawodnienie:2.43 lacznie w górę:203m łącznie w dół:197m dane z endomondo pozdrawiam Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Kask!!! Tempo jak na płaskie spoko, zależy jaki teren. Odnośnik do komentarza
Hilek Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Teren po jakim sie jezdzi mtb jest kluczowy , wiec samo podanie dystansu i czasu nie wiele mowi i na podstawie tych danych nie mozna stwierdzic czy dobre tempo. Wspomniales ze jezdzisz tak jak stoisz to moze zainwestuj w ubranie, spd, okularki no i kask. Kask i okularki zakladaj zawsze nawet jak jedziesz tyljo po bulki do sklepu😉 Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Wrzuć charakterystykę trasy to być może trochę więcej będzie można powiedzieć na temat Twoich wyników. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi