Gość Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 59 minut temu, bbc napisał: Dzięki za info. W takim razie chyba założę oddzielny temat albo będę musiał sam potestować (na szczęście drogo nie jest). Ja z CST morduję CST Camber (bardzo podobne do Maxxis Crossmark), trakcja wzorowa, trzymanie boczne i czołowe bardzo w porządku, a cena także niska.
ze4lot Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Opublikowano 23 Maja 2018 W dniu 18.05.2018 o 21:24, bbc napisał: Pozwolę sobie odkopać temat, ale bardzo interesują mnie wrażenia z jazdy na tej oponie. Rok używania to chyba wystarczająco, żeby móc powiedzieć czy warto zakładać czy raczej unikać. Napisz jak się trzymają i jak ze zużyciem. Bardzo fajna guma, lubi niskie ciśnienie (śmigałem na mleku). na wprost mega szybka natomiast boczne korki dobrze trzymają w zakrętach. Niestety bardzo szybko się zużyła. Na tylnym kole lepiej się sprawdziła od racekinga nawet w bardziej mokrych warunkach. Polecam nie tylko do ścigania.
Gość Opublikowano 23 Maja 2018 Opublikowano 23 Maja 2018 20 minut temu, ze4lot napisał: Bardzo fajna guma, lubi niskie ciśnienie (śmigałem na mleku). na wprost mega szybka natomiast boczne korki dobrze trzymają w zakrętach. Niestety bardzo szybko się zużyła. Na tylnym kole lepiej się sprawdziła od racekinga nawet w bardziej mokrych warunkach. Polecam nie tylko do ścigania. A ty którą wersję miałeś? Zwijaną z EPS? czy zwijankę zwykłą?
bbc Opublikowano 24 Maja 2018 Opublikowano 24 Maja 2018 17 godzin temu, ze4lot napisał: Bardzo fajna guma, lubi niskie ciśnienie (śmigałem na mleku). na wprost mega szybka natomiast boczne korki dobrze trzymają w zakrętach. Niestety bardzo szybko się zużyła. Na tylnym kole lepiej się sprawdziła od racekinga nawet w bardziej mokrych warunkach. Polecam nie tylko do ścigania. Dzięki za info. W takim razie zakładam i popróbuję.
ze4lot Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Opublikowano 24 Maja 2018 W dniu 23.05.2018 o 13:44, SpiderMAN napisał: A ty którą wersję miałeś? Zwijaną z EPS? czy zwijankę zwykłą? nie pamiętam ale wysoki model.
ze4lot Opublikowano 24 Lipca 2018 Autor Opublikowano 24 Lipca 2018 Niestety rower został skradziony, uprzejmie proszę o czujność czy gdzieś nie pojawia się na jakiś giełdach.
Wojtek Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 I co takiemu komuś zrobić? Brak cenzuralnych słów.
Gość Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 W dniu 24.07.2018 o 10:27, ze4lot napisał: Niestety rower został skradziony, uprzejmie proszę o czujność czy gdzieś nie pojawia się na jakiś giełdach. Zarzuć postem w dziale SKRADZIONE.
Gość Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 21 godzin temu, Wojtek napisał: I co takiemu komuś zrobić? Brak cenzuralnych słów. Łapy przy samych łokciach poucinać.
Marek Karnecki Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 W dniu 24.07.2018 o 10:27, ze4lot napisał: Niestety rower został skradziony, uprzejmie proszę o czujność czy gdzieś nie pojawia się na jakiś giełdach. współczuję, będę śledził i dam znać jak podejrzenia będą a powiedz jak możesz w jakich okolicznościach, jak był zabezpieczony - byśmy uniknęli podobnej sytuacji ( czasem wystarczy kilka minut nieuwagi - tak mnie lat temu 30 okradli w namiocie )
Rekomendowane odpowiedzi