Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 I jak robiłeś coś? Jestem ciekaw czy to pomogło
TomDybu Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Po założeniu nowego łańcucha problem nie występuje.
egebege89 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witam, proszę o poradę , otóż wymieniłem łańcuch na nowy gdyż sie rozciągnął i nowy nie chciał współpracować z kaseta - przeskakiwał - wniosek kaseta również do wymiany. Jako że kasety nie posiadam postanowiłem tymczasowo założyć stary łańcuch. Niestety po powrocie do starego - również występuje zjawisko przeskakiwania . Co mogłem zrobić nie tak ?
eathan Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, egebege89 napisał: Co mogłem zrobić nie tak ? Łańcuch kierunkowy? Montowałeś napisami do przodu?
egebege89 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 4 godziny temu, eathan napisał: Łańcuch kierunkowy? Montowałeś napisami do przodu? Łańcuch nie jest kierunkowy, ma napisy z 2 stron ...
Rekomendowane odpowiedzi