Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Usunieto Edytowane 20 Grudnia 2017 przez Gość
MZoltowski Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zawsze mi się ta rama podobała Fajna bryka na w zupełności wystarczającym osprzęcie
Bizon Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Po pierwsze świetne zdjęcia Kadry niesowite jestem pod wrażeniem.A rower no cóż podoba mi się pośmigałbym, na takim zwłaszcza ,że na przełajowce nie miałem okazji jeździć. Świetna maszynka Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez Admin Słownictwo!
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Dziękuje chłopaki za miłe słowa Zdjęcia dużo straciły na atrakcyjności ponieważ forum użyło bardzo dużej kompresji względem przesyłanych oryginałów co w efekcie skutkuje kiepską rozdzielczością.
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Świetny rower, bardzo mi się podoba no i faktycznie we wspaniałych okolicznościach zaprezentowałeś tego ACCENTA . Jeszcze nie dawno byłem tam na sesji zdjęciowej,zamek Olsztyn ,Bobolice wspaniałe okolice ( się rymło ) pozdrawiam
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Jura pozwala na uprawianie zarówno kolarstwa szosowego, górskiego jak i właśnie przełajowego. Pomimo iż każdy kolarz bez względu na posiadany rower znajdzie tu coś dla siebie; to chyba ta ostatnia dyscyplina kolarstwa odnajduje się tutaj moim zdaniem najlepiej. Duże odległości na pięknych szlakach Orlich Gniazd z mnóstwem wzniesień i stromych zjazdów dobrze się pokonuje na przełaju, a zjechanie w leśne ścieżki nie jest żadną przeszkodą; a wręcz zachętą ! Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez Gość
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Stare fotki i dwie nowe z wczorajszego kręcenia . Przed wiatrem uciekłem w las, a tam zielono i pięknie. Jura zakwitła Edytowane 20 Grudnia 2017 przez Gość
Spinner Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Super sprzęcik, uniwersalna maszynka!!
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Mam taki sam tylko rozmiar XS i też polecam
artfal Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Świetnie zdjęcia! Szkoda, że u mnie nie ma takich widoków. Oczywiście rower też bardzo fajny
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Powiem nieskromnie, że tych widoków sam sobie zazdroszczę ( ) Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez Gość
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Że też dopiero teraz tutaj zajrzałem... Świetne zdjęcia, bardzo ładnie wyeksponowałeś swoją maszynę. A i maszyna wygląda niesamowicie - bardzo spodobała mi się ta rama. Coraz bardziej ciągnie mnie do szosy, a w taki wydaniu, to już w ogóle tracę głowę. Do tego włożyłeś dużo serca (i konkretów) w opis, a to duży plus. Jestem oczarowany i dorzucam plusa od siebie.
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Fajnie się takie rzeczy czyta... dziękuje
Gość Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) Zdjęcie z wczoraj, było pięknie w lesie Edytowane 20 Grudnia 2017 przez Gość
Przemo Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Jak V-brake sprawuje się przy jeździe po śniegu ????
Gość Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Prócz tego że hałasuje tak samo jak na deszczu nie mam zarzutów. Problemy na śniegu miałem z przyczepnością.
Gość Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Rozwiń swoje pytanie bo nie rozumiem o co konkretne chodzi.
Murio Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Agresywna? Mocno pochylona? Łagodniejsza? Na godzinny wyścig czy do dłuższej jazdy itp? Różnie z tym jest, co producent to inaczej a same cyferki w tabelce niewiele mówią. Dodatkowo widzę po osprzęcie, że wersja 2017 nieco "złagodniała" i jakby mniej agresywna jest - dostała korbę z dużą zębatką 50 zamiast 46 itp. Edytowane 6 Maja 2017 przez Murio
Gość Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Pytanie czy ta duża zębatka to aby nie pomylka na www ? Pozycja jest pochylona ale mniej niz na szosie. Rower jest tez krotszy niz szosowy co skutkuje swietna zwinnascia w terenie. Rower skreca i reaguje blyskawicznie. Jezdze trasy od 30 km do zazwyczaj 70-150 km. Bylo kilka tras w okolicach 250-300 km. A maksymalne przejechalem 368km w ciagu 15godzin. Nie odczuwam jakiegos dyskomfortu, ale to rower sportowy nie rekreacyjny. Ciezko tu mowic o wygodzie. To nie Kross czy Treking. Rower ma ewidentnie sportowy pazur i służy mi nie do rekreacyjnego jezdzenia ale do uprawiania sportu.
Murio Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) 8 minut temu, Kufir napisał: Pytanie czy ta duża zębatka to aby nie pomylka na www ? Nie sądzę - dali korbę od Sory Wcześniej była innego producenta, nie pomnę w tej chwili konkretnej nazwy Coś na "O" chyba Czyli nie ma tragedii. Chodzi za mną ten przełaj od jakiegoś czasu, ale bałem się ile się na tym usiedzi Ponoć rama jest bardzo dobra i jest to już sprzęt, który można spokojnie doinwestować w przyszłości. To może jeszcze jedno - pewnie bardzo, bardzo głupie pytanko - a na pewno w przypadku roweru przełajowego: da się tam wsadzić błotniki? Rama ma jakieś mocowania? (Pewnie nie.. ) Edytowane 6 Maja 2017 przez Murio
Gość Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Ja mam wlasnie korbe Sory i 46 zębów. Rama jest przystosowana do założenia błotników. Pisalem o tym w 1 poście
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) Nowa fotka Accenta Edytowane 20 Grudnia 2017 przez Gość
Rolo Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Fajne tereny do jeżdżenia masz:) Ja planuję znaleźć weekend w tym roku by zwiedzić rowerem Jurę Krakowsko-Częstochowską. Takie foty, tylko mnie nakręcają...:)
Rekomendowane odpowiedzi