Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 W dniu 19.04.2018 o 18:06, PeKa napisał: Ładne te "Piki" Rozsądnie złożony rowerek, ale waga nierealna Waga wisząca to z wysyłką 15pln, polecam Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Ładne to one są, ale już ich z 4-5 szt. pękniętych w tym samym miescu widziałem...
Guinek Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2019 20 godzin temu, VanRado napisał: @Guinek A czy twój suport bb-mt800 nie gryzie się z ową korbą m6000 ? Bo planuję takie połączenie u siebie w rowerze zastosować,ale podobno mogą się pojawić problemy,dlatego mnie ciekawi jak u ciebie to wygląda czy nie ma żadnych problemów z pracą korby przy tym suporcie. Wszytko działa jak powinno, żadnych problemów z tym nie miałem. 18 godzin temu, SpiderMAN napisał: Ładne to one są, ale już ich z 4-5 szt. pękniętych w tym samym miescu widziałem... W których miejscach, bo osobiście jeszcze się nie spotkałem z takim przypadkiem
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 5 minut temu, Guinek napisał: Wszytko działa jak powinno, żadnych problemów z tym nie miałem. W których miejscach, bo osobiście jeszcze się nie spotkałem z takim przypadkiem Dolne widełki za suportem...
Rekomendowane odpowiedzi