Skocz do zawartości

Dziadek zrzuca kilogramy .

carrera51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O zasadzie nr 5 to zapomnij :D Szczególnie z Wnuczkiem.. :D 

O treningu napisze tylko tyle że powinieneś zerknąć na forum w dziele trening i skupić się na słowie -interwały. Dieta trochę więcej urozmaiceń. Choć na tym jednym przykładzie trudno napisać cokolwiek konstruktywnego. Sam mam tak że coś już jest ulubione w diecie i tego nie ruszam lub czasem zamieniam na chwilę z czymś innym. A ten garnek brzmi jak pieczonki. Lub podobnie brzmiąca nazwa. Rok temu bardzo pilnowałem diety ale teraz bardziej tego co jem ale ilości już nie , jednak przekłada się to na długość jazd i dystansów . Bilans energetyczny musi być zawsze pilnowany . Spalić więcej niż dostarczyłeś . Poszukaj dobrze n forum. Spalić więcej kalorii niż dostarczyłeś ot cała prawda i słowo klucz. Pozdrawiam.

Opublikowano

W temacie odżywek nie udzielam się . To już indywidualna sprawa i sprawa portfela :D Ale Zięcia to masz ze złota :D Spróbuj jak działa na Ciebie. Ja używam SIS Rego (regeneracja) i jest tak dobre że pije w czasie treningu i po. Dzięki temu nie muszę dokupować SIS Go itd, itp. A zasada nr 5 brzmi w wersji bardzo dyplomatycznej -Nie gadaj tylko kręć :D Pozdrawiam! 

https://supple.pl/s/olimp-iso-plus

Opublikowano
14 godzin temu, carrera51 napisał:

Ale Zięcia to masz ze złota

Dobrze, że nie teścia :D

Opublikowano
8 godzin temu, de Villars napisał:

Dobrze, że nie teścia :D

Według zapotrzebowania. Przy okazji dzięki za pomoc na IOH :D Dawno temu. 

Opublikowano
16 godzin temu, carrera51 napisał:

Przy okazji dzięki za pomoc na IOH

Spoko, wprawdzie nie pamiętam konkretnej sytuacji ale miło spotkać kogoś z IOH, fajnie tam było swego czasu ;)