ViGor Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 Witajcie forumowicze, jako że jestem młody i nie mam zbytnio ochoty golić nóg tylko po to by być aero ,więc wymyśliłem swój własny sposób na to!!! Zamiast golić nogi wystarczy że wetrzesz (z włosem) żel do włosów Na mnie to działa i stosuje czasami Zachęcam do dyskusji
Marek Karnecki Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 Ja dawno temu miałem etap golenia klaty, nie polecam - efekty potem wrastających włosów i ciągłe paniczne drapanie się A nogi to bym golił czemu nie, ale po etapie z wyżej już tego jednak nie zrobię - na laserowe mnie nie stać
Antyszprycha Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Serio myślisz, że golenie nóg jest po to by być aero ? To raczej kwestia szybszego gojenia ran po upadkach lub ew otarciach. Miejsce w którym dokonało się przetarcie goi siue znacznie szybciej bez włosów i się nie babra. Idą tym tropem powinienem golić brodę Edytowane 21 Marca 2018 przez Antyszprycha 1
Gość Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 6 minut temu, Antyszprycha napisał: Serio myślisz, że golenie nóg jest po to by być aero ? To raczej kwestia szybszego gojenia ran po upadkach lub ew otarciach. Miejsce w którym dokonało się przetarcie goi siue znacznie szybciej bez włosów i się nie babra. Idą tym tropem powinienem golić brodę Oraz bardziej higieniczne dla masażysty i masowanego...
Puncu Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 Spróbuj wetrzeć krem do opalania w nogi to się zaplątasz
ViGor Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Opublikowano 21 Marca 2018 10 minut temu, Antyszprycha napisał: Serio myślisz, że golenie nóg jest po to by być aero ? To raczej kwestia szybszego gojenia ran po upadkach lub ew otarciach. Miejsce w którym dokonało się przetarcie goi siue znacznie szybciej bez włosów i się nie babra. Idą tym tropem powinienem golić brodę może źle to ująłem , ale gdzieś tam słyszałem że ogolone nogi są troche bardziej aero , ja osobiście słyszałem wersje taka że mało to daje jeśli chodzi o aero ale głównie chodzi o rany etc. tak jak napisaleś, po prostu mój błąd w poście
Gość Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 Matko jedyna, to ja nie wiedziałam, że praktycznie cała jestem aero
ViGor Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Opublikowano 21 Marca 2018 Teraz, Sziva napisał: Matko jedyna, to ja nie wiedziałam, że praktycznie cała jestem aero Jedna głupia pomyłka i widzisz
Gość Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 Teraz, ViGor napisał: Jedna głupia pomyłka i widzisz Jezu, jaka pomyłka? Rodzice mówili, że ja byłam chcianym dzieckiem
Antyszprycha Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 @Sziva sprawa załatwiona z rama i od razu jaki humorek
MadOnion Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 Godzinę temu, ViGor napisał: Witajcie forumowicze, jako że jestem młody i nie mam zbytnio ochoty golić nóg tylko po to by być aero ,więc wymyśliłem swój własny sposób na to!!! Zamiast golić nogi wystarczy że wetrzesz (z włosem) żel do włosów Na mnie to działa i stosuje czasami Zachęcam do dyskusji Jak Ci się żel skończy... http://www.gatta.pl/pl/
ViGor Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Opublikowano 21 Marca 2018 3 minuty temu, MadOnion napisał: Jak Ci się żel skończy... http://www.gatta.pl/pl/ hahah chyba posta usune ...
Gość Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 6 minut temu, Antyszprycha napisał: @Sziva sprawa załatwiona z rama i od razu jaki humorek No ba! Od niedzieli chodziłam jak struta.
MadOnion Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 1 minutę temu, ViGor napisał: hahah chyba posta usune ... Zabraniam ; ) ...
ViGor Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Opublikowano 21 Marca 2018 Teraz, MadOnion napisał: Zabraniam ; ) ... Teraz przez pare dni bedzie ze mnie "śmiech na sali"
MadOnion Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 Powinieneś czym prędzej ogolić nogi...
ViGor Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Opublikowano 21 Marca 2018 1 minutę temu, MadOnion napisał: Powinieneś czym prędzej ogolić nogi... Ale teraz już tak na poważnie, ogolić pewnie wkrótce ogole , ale czy mi to potrzebne jeśli nie chodze do fizjo ?
Antyszprycha Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 alboi nażelować swoją drogą nie ciągnęła Cię skóra ?:)
ViGor Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Opublikowano 21 Marca 2018 Teraz, Antyszprycha napisał: alboi nażelować swoją drogą nie ciągnęła Cię skóra ?:) troche ciągnęła ale jak zesztywniały po żelowaniu to już było dobrze
MadOnion Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 3 minuty temu, ViGor napisał: Ale teraz już tak na poważnie, ogolić pewnie wkrótce ogole , ale czy mi to potrzebne jeśli nie chodze do fizjo ? Tak na poważnie to pewnie z 2W różnicy się by w laboratorium znalazło przy ogolonych kończynach. Ja osobiście golę giry ale bardziej dla efektu AXE (cooling). Włosy to nie zęby - odrastają, sprawdź, zrób test, wrzuć zdjęcia na instagrama! Dziewczyny oszaleją... i może część chłopaków ; )
Gość Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 1 godzinę temu, MadOnion napisał: Tak na poważnie to pewnie z 2W różnicy się by w laboratorium znalazło przy ogolonych kończynach. No jak wiatr w plecy, to nawet na korzyść by wyszło.
Puncu Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 Ogolone nogi łatwiej się zszywa Jeżeli sobie zrobisz ziazi to chirurdzy będą mieli mniej roboty.
de Villars Opublikowano 23 Marca 2018 Opublikowano 23 Marca 2018 Co za szczęście że mi nogi słabo zarosły to nie mam takich problemów
Rekomendowane odpowiedzi