eldomello Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Witam. Na rynku jest dużo książek poruszających tematykę treningu kolarskiego. Które z nich znacie i są one warte zakupu.
oska Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Na pewno każdy Ci napisze ,,Biblia treningu kolarza górskiego" Friela, kolejna to ,,Program Mistrza. W siedem tygodni do doskonałości" Lance'a Armstronga, ,,Trening rowerowy" Danielle Kosecki.Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Red Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Jazda rowerem górskim - Brian Lopes, Lee MacCormack. Bardzo przydatna książka, która jest w kompendium wiedzy na temat techniki jazdy rowerem górskim.
eldomello Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Opublikowano 19 Lutego 2018 Mnie bardziej niż technika jazdy MTB interesuje trening kolarski na szosie.
Red Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Jest jedną tak ale to podstawy https://bukrower.pl/sklep/kolarstwo-podstawy-treningu/
firefoks Opublikowano 20 Lutego 2018 Opublikowano 20 Lutego 2018 Dnia 18.02.2018 o 17:10, oska napisał: kolejna to ,,Program Mistrza. W siedem tygodni do doskonałości" Lance'a Armstronga, Polecam przeczytać "Wyścig tajemnic" Tylera Hamiltona - kolegi Lance'a. Również opisuje program mistrza
oska Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Polecam przeczytać "Wyścig tajemnic" Tylera Hamiltona - kolegi Lance'a. Również opisuje program mistrza Wyścig też przeczytany, ale jeszcze nie jestem gotowy na ten rodzaj programu Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
eldomello Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Opublikowano 22 Marca 2018 Jazda na rowerze Profesjonalnie o sporcie Wielinga ktoś z Was może czytał?
-Marcin- Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 "Kolarstwo zaawansowane" - kupiłem w empiku, ale to książka dla tych co już mają dobrze opanowane treningi. Dla mnie trochę za ciężka. Pół książki to o treningu z miernikiem mocy. Rozdział poświęcony ustawieniom pozycji na rowerze to porównanie metod bikefitingu ;p
Rapero7000 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zastanawiam się nad zakupem książki o podstawach kolarstwa mam na oku dwie pozycje: Kolarstwo. Podstawy treningu oraz Biblia treningu rowerowego. Którą pozycję byście bardziej polecali? Możecie jeszcze polecić inna pozycje książkowe dotyczące postawy treningu kolarskiego dla osoby zielonej w tych tematach.
Rekomendowane odpowiedzi