eldomello Napisano 18 Luty 2018 Udostępnij Napisano 18 Luty 2018 Witam. Na rynku jest dużo książek poruszających tematykę treningu kolarskiego. Które z nich znacie i są one warte zakupu. Odnośnik do komentarza
oska Napisano 18 Luty 2018 Udostępnij Napisano 18 Luty 2018 Na pewno każdy Ci napisze ,,Biblia treningu kolarza górskiego" Friela, kolejna to ,,Program Mistrza. W siedem tygodni do doskonałości" Lance'a Armstronga, ,,Trening rowerowy" Danielle Kosecki.Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Red Napisano 18 Luty 2018 Udostępnij Napisano 18 Luty 2018 Jazda rowerem górskim - Brian Lopes, Lee MacCormack. Bardzo przydatna książka, która jest w kompendium wiedzy na temat techniki jazdy rowerem górskim. Odnośnik do komentarza
eldomello Napisano 19 Luty 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Luty 2018 Mnie bardziej niż technika jazdy MTB interesuje trening kolarski na szosie. Odnośnik do komentarza
Red Napisano 19 Luty 2018 Udostępnij Napisano 19 Luty 2018 Jest jedną tak ale to podstawy https://bukrower.pl/sklep/kolarstwo-podstawy-treningu/ Odnośnik do komentarza
firefoks Napisano 20 Luty 2018 Udostępnij Napisano 20 Luty 2018 Dnia 18.02.2018 o 17:10, oska napisał: kolejna to ,,Program Mistrza. W siedem tygodni do doskonałości" Lance'a Armstronga, Polecam przeczytać "Wyścig tajemnic" Tylera Hamiltona - kolegi Lance'a. Również opisuje program mistrza Odnośnik do komentarza
oska Napisano 7 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 7 Marzec 2018 Polecam przeczytać "Wyścig tajemnic" Tylera Hamiltona - kolegi Lance'a. Również opisuje program mistrza Wyścig też przeczytany, ale jeszcze nie jestem gotowy na ten rodzaj programu Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
malkontent Napisano 21 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 21 Marzec 2018 Ja dorzucę "Maraton z blatu 2.0" Odnośnik do komentarza
eldomello Napisano 22 Marzec 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Marzec 2018 Jazda na rowerze Profesjonalnie o sporcie Wielinga ktoś z Was może czytał? Odnośnik do komentarza
-Marcin- Napisano 27 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 27 Marzec 2018 "Kolarstwo zaawansowane" - kupiłem w empiku, ale to książka dla tych co już mają dobrze opanowane treningi. Dla mnie trochę za ciężka. Pół książki to o treningu z miernikiem mocy. Rozdział poświęcony ustawieniom pozycji na rowerze to porównanie metod bikefitingu ;p Odnośnik do komentarza
Rapero7000 Napisano 14 Kwiecień Udostępnij Napisano 14 Kwiecień Zastanawiam się nad zakupem książki o podstawach kolarstwa mam na oku dwie pozycje: Kolarstwo. Podstawy treningu oraz Biblia treningu rowerowego. Którą pozycję byście bardziej polecali? Możecie jeszcze polecić inna pozycje książkowe dotyczące postawy treningu kolarskiego dla osoby zielonej w tych tematach. Odnośnik do komentarza
mmzaj Napisano 22 Kwiecień Udostępnij Napisano 22 Kwiecień Szukam czegoś ciekawego na weekend. Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza
ntr Napisano 22 Kwiecień Udostępnij Napisano 22 Kwiecień (edytowane) Jedna z piekniejszych, moim zdaniem książek: "Most na Drinie" Ivo Andric; "Powrót do Missing" Abraham Verghesse; "Na wschód od Edenu," John Steinbeck, "Wyznaję" Cabre; "Hotel New Hampshire John Irving Lub po prostu sięgnij po odmienny gatunek, niż ten który zwykle czytasz; może literatura popularno-naukowa np "Odliczanie: ostatnia nadzieja na przyszłość naszej planety" lub reportaże albo książki oparte na faktach, mnie bardzo podobala sie "W ogrodzie bestii" Eric Larson. Jeśli chcesz coś lżejszego, to moze zainteresują Cię komiksy Marvela https://egmont.pl/seria/MARVEL-NOW,s,625684 - wszystko zależy od tego, co Cię interesuje i na co masz w tym momencie ochotę... Edytowane 26 Kwiecień przez ntr Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi