mizuc Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich zapalonych cyklistów! Miło mi jest poinformować, że właśnie rusza projekt: Profesjonalne plany treningowe – za darmo! Udział w konkursie jest całkowicie darmowy – nic nie tracicie, a możecie wiele zyskać. Szanse na zwycięstwo ma każdy, bez względu na prezentowany poziom sportowy. Jak wziąć udział w konkursie? Czekam na Wasze zgłoszenia do dnia 23 grudnia 2017 roku. Ze wszystkich nadesłanych zgłoszeń wybierzemy 20 profili, które przejdą do drugiej fazy konkursu, o czym powiadomimy wybrane osoby. Ostatecznie, 31 grudnia 2017 roku, ogłosimy szczęśliwą siódemkę laureatów, którzy otrzymają możliwość wspólnego przygotowania się ze mną do sezonu 2018 i będę z nimi aż do końca sezonu startowego. Zgłoszenia wysyłajcie na adres mailowy mizucycling@gmail.com. W tytule proszę obowiązkowo wpisać ‚Mizu Cycling – konkurs’. Warunkiem wzięcia udziału w konkursie będzie odpowiedź na poniższe punkty: 1. imię i nazwisko 2. rok urodzenia 3. miejscowość 4. wzrost / waga 5. największy sukces 6. opis poprzedniego sezonu (7-8 zdań) 7. cele na 2018r. 8. 2-3 kolarskie zalety 9. 2-3 kolarskie wady 10. narzędzia treningu (rowery, trenażer, pulsometr, pomiar mocy, itd.) 11. dlaczego ja? (3-6 zdań) 12. fotografia – opcjonalnie Do zgłoszenia proszę dołączyć oświadczenie dotyczące zgody na przetwarzanie danych osobowych. Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji I edycji konkursu „Profesjonalne plany treningowe – za darmo!” zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.). W przypadku przejścia do drugiej fazy konkursu oraz otrzymania nagrody w konkursie „Profesjonalne plany treningowe – za darmo!” – czyli otrzymania opieki trenerskiej na sezon 2018 – wyrażam zgodę na umieszczenie moich danych osobowych w zakresie: punkty od 1 do 12 przesyłane w zgłoszeniu do konkursu (z możliwością wyłączenia konkretnych punktów) – na stronie internetowej Mizu Cycling, na stronie facebook’owej Mizu Cycling oraz mediach. Dane będą przetwarzane w celu wyłonienia laureatów I edycji konkursu „Profesjonalne plany treningowe – za darmo!”, a podanie ich jest dobrowolne. Udostępnianie danych nie jest przewidywane. Oświadczam, że zostałam/em poinformowana/y o przysługującym mi prawie do dostępu do treści moich danych i ich poprawieniu. Zapraszam! mizucycling.com Edytowane 10 Grudnia 2017 przez mizuc Doprecyzowano zasady konkursu
edmundo Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 A ja mam pytanie. Jak wygląda kwestia przetwarzania danych osobowych, które Zamierzasz zbierać do potrzeb tego konkursu?
Roman Wawa Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Kolego, pomysł fajny jednak bez weryfikacji twojej osoby nikt rozsądny się nie dopisze. Napisz proszę z kim wybrańcy będą mieli okazję ćwiczyć.
JakubP Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Już widziałem ten post na innym forum. Na Twojej stronie jedynie 3 wpisy z czerwca tamtego roku. I tyle. Na forum nic o Tobie nie wiemy, jest to Twój pierwszy post. I Tobie mamy powierzyć nasze zdrowie?
mizuc Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2017 Konkurs ogłosiłem przed uzupełnieniem strony internetowej do końca. Sukcesywnie będę dodawał informacje o sobie oraz o swoich osiągnięciach na przestrzeni lat z poprzednimi zawodnikami. Zacznę od danych osobowych: Zaktualizowałem formularz - te dane potrzebne mi są do wybrania 20 osób do 2 etapu konkursu - na jakiejś podstawie muszę to zrobić i głównie będą to punkty 5-11. Po wybraniu osób do 2 etapu skontaktuję się z nimi czy zgadzają się na publikację swojej osoby na stronie int. oraz jeśli chcą to mogą sobie zastrzec konkretne informacje, których nie chcą publikować. Osoby, które się nie dostaną do 2 etapu - ich dane nie zostaną opublikowane. 2 etap to ankieta - kto zbierze więcej głosów, ten ma większe szanse na wygraną. W tym miejscu chciałbym przedstawić 'widzom' sylwetki kolarzy, aby mieli obraz danej osoby - za zgodą danej osoby opublikuję konkretne dane + można w tym etapie coś jeszcze od siebie dołączyć. W trakcie sezonu będę przedstawiał poczynania laureatów - głównie podsumowanie danego miesiąca, wyścigu itd. Czyste relacje z treningów, zawodów, snucie planów oraz opinie. "nie ma nic za darmo" - jeśli nie wygrasz to nic nie zyskujesz, nic nie tracisz. Jeśli wygrasz to zyskujesz opiekę trenera do końca sezonu 2018 - a jedyne co wymagam to sumienność w realizowaniu planu treningowego po wcześniejszych konsultacjach itd. oraz krótkich relacji z zawodów, podsumowań miesiąca czy po prostu spostrzeżeń odnośnie postępów treningowych. Każdy może w każdej chwili zrezygnować z konkursu - nic na siłę. 1
Roman Wawa Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 To co piszesz na stronie Ok, fajny fan i postawa. Jednaj, czy nie uważasz, że wypadałoby się w jakiś sposób zaprezentować, przedstawić, itp. wkraczając w rewir grupy zapaleńców zrzeszonych pod "pewną marką"? Proponuję popracować, porozmawiać z tą społecznością i wtedy wyjść z inicjatywą (poniekąd bardzo fajną). Obecnie w mojej ocenie Twój post wygląda po prostu jak ogłoszenie "łowcy" danych. Zapraszam i polecam Nasze towarzystwo. Na pewno za jakiś czas znajdzie się wielu chętnych, którzy przystąpią do Twojego projektu. Pozdrawiam.
mizuc Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2017 Dziękuję za dobre słowo. Ile ludzi, tyle podejść do pewnych spraw - jak zacząłem w taki sposób Dziś ogarnąłem stronę int. uzupełniając ją o moje poprzednie poczynania z zawodnikami - działam już od paru lat i w pewnych kręgach jestem znany - ale kraj jest duży i większości jestem niestety nieznany - wiem Parę zgłoszeń już mam i na pewno w tym sezonie będzie można śledzić moje i zawodników poczynania - co pewnie uświadomi niektórym, że może warto spróbować w drugiej edycji konkursu. Wszystkiego dobrego
Rekomendowane odpowiedzi