Robertmtb Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Witam jakies grupy mtb okolice wesolej wawer praga pld, wisla itp chetnie z kims polatam
Dany Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 Krótka relacja: W sobotę o 9 rano wraz z @bazyl33wyruszyliśmy MTB z Ożarowa Maz. na twierdzę w Modlinie. Trasa w większości XC przez Kampinoski Park Narodowy. Tempo raczej turystyczne, gdyż nastawiliśmy się na dłuższą jazdę, choć nie mieliśmy większego planu. Do twierdzy dojechaliśmy ok. 11 i chwilę posiedzieliśmy. Zapowiadał się piękny, gorący dzień, dlatego postanowiliśmy objechać Warszawę dookoła. Pierwszy odcinek prowadził po bezdrożach, wałem wzdłuż Wisły ok. 50 km. Dojechaliśmy do bulwar, a tam leżaki i nawadnianie... Wyznaczyliśmy sobie kolejny cel - Kazurka na Warszawskim Ursynowie. Ruszyliśmy więc przez starówkę, dalej Nowym Światem, aż do palmy De Gaulle'a. Ścieżki rowerowe prowadziły nas praktycznie do samego celu. Czas na powrót. Puławską w stronę Piaseczna i odbicie w prawo. W międzyczasie pojawiły się chmury, a na ostatnich 10 km dopadła nas ulewa. Orzeźwiający deszcz nie zepsuł nam wycieczki, a jedynie sschodził po całodniowej jeździe w upale. Reasumując, zrobiliśmy 125 km MTB, a następnym razem zrobimy jeszcze więcej. Jeśli ktoś będzie chciał się przyłączyć w przyszłości to zapraszamy. Wrzucam mapkę z trasy i kilka fotek. 2
Brabuba Opublikowano 28 Września 2019 Opublikowano 28 Września 2019 Cześć, czołem! Ktoś może kręci km na szosie - Żyrardów i okolice? Przygarnę kompana, gdyż idzie zima, a w kupie raźniej głównie środy, piątki, weekendy. Dystanse głównie 30-50 km
Gość Opublikowano 28 Września 2019 Opublikowano 28 Września 2019 56 minut temu, Brabuba napisał: Cześć, czołem! Ktoś może kręci km na szosie - Żyrardów i okolice? Przygarnę kompana, gdyż idzie zima, a w kupie raźniej głównie środy, piątki, weekendy. Dystanse głównie 30-50 km Ja jestem z Żyrardowa i tak się składa że mam coś ala szosa
Brabuba Opublikowano 29 Września 2019 Opublikowano 29 Września 2019 4 godziny temu, Kruup napisał: Ja jestem z Żyrardowa i tak się składa że mam coś ala szosa No i ekstra
Andrzej232 Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Szukam chętnego do wyjazdów downhill na Telegraf Kielce ?
Karolek88 Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 Hej, Szukam miejsca gdzie mogę przechować rower na zimę? polecacie coś?
Karolek88 Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 Hej, Szukam miejsca gdzie mogę przechować rower na zimę? polecacie coś?
Mariusz Nowacki Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 Hej, Na rower mogę polecić Ci fajne miejsce, sam korzystam i sobie chwalę https://www.olx.pl/oferta/przechowalnia-roweru-hotel-na-rower-z-dostepem-24h-dobe-CID767-IDBZja3.html
Marcinsan Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 (edytowane) W dniu 19.07.2019 o 14:24, Robertmtb napisał: Witam jakies grupy mtb okolice wesolej wawer praga pld, wisla itp chetnie z kims polatam https://www.facebook.com/groups/878658058863963/?ref=share Polecam wejść do grupy. Ale uwaga często pojawiają się mazowieckie „konie„ Edytowane 2 Sierpnia 2020 przez Marcinsan
mliszka Opublikowano 31 Marca 2022 Opublikowano 31 Marca 2022 Cześć! Mieszkam na bielanach. Gravela mam od kilku tygodni i bardzo spodobała mi sie nim jazda po ścieżkach miejskich oraz lesie. Ale w kupie zawsze raźniej. Może ktoś ma ochote na wspólne wypady po pracy lub w weekendy. Trasy bliższe i dalsze, po pracy to dystanse 20-50km ale w weekendy można coś dalej z jakąś nawet przerwa w lesie na posiłek. Pozdro.
tygrysek Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 (edytowane) Szukam tras na rowery trekkingowe w okolicach Warszawy, tak do 80 km w 2 strony z Centrum, najlepiej takie które przebiegaja albo po ścieżkach albo szutrach albo asfaltach z małą ilościa samochodów Aktualnie znam 2 takie trasy: 1) Gassy, ew. z powrotem przez Prom i Józefó 2) Nieporęt wzdłuż kanałku Pozdrawiam! Edytowane 20 Maja 2022 przez tygrysek
Rekomendowane odpowiedzi