Marek Horoś Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Siemanko:) tutaj możemy poszukać kompanów do jazdy z Warszawy i okolic jest ktoś chętny na wspólne treningi na szosie lub MTB ? mamy już mały skład i jesteśmy otwarci ! Odnośnik do komentarza
Rafał Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Witam. Teresin i Sochaczew, czekam na chętnych rower mtb i szosa. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Sillem Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Warszawa Ursynów, Szosa (ewentualnie MTB). Jeżdżę spokojnie, bez zrywów w kierunku Góry Kalwarii i z powrotem Preferuję na razie średnią w okolicach 30km/h. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Marek Horoś Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 5 minut temu, Sillem napisał: Warszawa Ursynów, Szosa (ewentualnie MTB). Jeżdżę spokojnie, bez zrywów w kierunku Góry Kalwarii i z powrotem Preferuję na razie średnią w okolicach 30km/h. Pozdrawiam. W niedziele może jedziemy na vat, chętny ? Odnośnik do komentarza
Sillem Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 2 godziny temu, Marek Horoś napisał: W niedziele może jedziemy na vat, chętny ? W tym tygodniu tylko szosa. Mtb rozłożony na łopatki Odnośnik do komentarza
Marek Horoś Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 9 godzin temu, Sillem napisał: W tym tygodniu tylko szosa. Mtb rozłożony na łopatki A ja akurat swoja upgraduje no to może next tydzien. Odnośnik do komentarza
TerpilowskiM Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Witam, może warto było by w pierwszym poście stworzyć i edytować raz na jakiś czas listę ludzi chętnych na szosę/mtb ? Piszę się na jazdy zarówno na mtb jak i szosę (w tej jestem początkującym więc na razie bez wielkich szaleństw), mieszkam na Bemowie Odnośnik do komentarza
kavoo Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Jak się zrobi już naprawdę ładnie i ciepło (a i parę kilo przy okazji się wytopi), to weekendowo chętnie się ustawię na jedną z zaplanowanych rundek - Tour de Kampinos w wersji half-distance Rekreacyjnie, bez szaleństw. Trenuję w tygodniu na trenażerze, więc w weekendy zero spinania pośladów - grzeczne i niezobowiązujące 25-30 km/h. Odnośnik do komentarza
Sillem Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Dnia 12.04.2017 o 20:48, kavoo napisał: Jak się zrobi już naprawdę ładnie i ciepło (a i parę kilo przy okazji się wytopi), to weekendowo chętnie się ustawię na jedną z zaplanowanych rundek - Tour de Kampinos w wersji half-distance Rekreacyjnie, bez szaleństw. Trenuję w tygodniu na trenażerze, więc w weekendy zero spinania pośladów - grzeczne i niezobowiązujące 25-30 km/h. Bardzo ładna trasa. Może by ją rozszerzyć do 100km ? Odnośnik do komentarza
regis Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Jak już odzyskam choć odrobinę kondycji utraconej przez ostatnie 2-3 lata "nicnierobienia" i zrzucę trochę kg,to chętnie się piszę na jakieś wspólne pojeżdżenie bez większej spiny i zabójczego tempa.Na razie pobrykam rekreacyjnie po Bemowie i okolicach,by nie przeciążyć "pompki" Odnośnik do komentarza
Marek Horoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Panowie ja juz koncze projekt szosa. Można by sie ustawić na duży Kampinos to jest właśnie cos około ponad 100km ewentualnie zabrać sie jeszcze z grupa Rondo Babka dość sporo ludzi tam jeździ fajny peleton sie robi i ucieczki. Co wy na to ? Odnośnik do komentarza
Bezmajtek Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Marek Horoś napisał: Panowie ja juz koncze projekt szosa. Można by sie ustawić na duży Kampinos to jest właśnie cos około ponad 100km ewentualnie zabrać sie jeszcze z grupa Rondo Babka dość sporo ludzi tam jeździ fajny peleton sie robi i ucieczki. Co wy na to ? Odnośnik do komentarza
Marek Horoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 wiem widziałem to już jestem na grupie ich. Zdarza się Odnośnik do komentarza
Bezmajtek Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Wiem, dokładnie tego dnia miałem pierwszy raz jechać tą ustawkę. Odnośnik do komentarza
Marek Horoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 U nich trzymam sie raczej na zewnętrznej bo inaczej sie nie da Odnośnik do komentarza
Dany Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Siema! Ożarów Mazowiecki > Kampinos > MTB Z Ożarowa Mazowieckiego wskakuję do KPN w miejscowości Lipków i tam poruszam się po ścieżkach w stronę Sochaczewa. Jeśli są chętni to zapraszam Odnośnik do komentarza
Marek Horoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Kto na jazdy w ten weekend ? Ma być znośnie ciepło. Tempo luźne bez spiny, może kilka mocniejszych akcentów ale tak to tempo będziemy trzymać równe. Oczywiscie szosa. KIerunek Babice,leszno. Ja z Bielan. Odnośnik do komentarza
Ewka Żalicka Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Dnia 30.03.2017 o 18:41, Sillem napisał: Preferuję na razie średnią w okolicach 30km/h. Ja preferuje średnią 40-45 więc trochę wolno jeździsz jak dla mnie Odnośnik do komentarza
Marek Horoś Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 A czy ktoś preferuje zamiast pisania pojezdzic w ten weekend ? Odnośnik do komentarza
Marek Horoś Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 wyszło 100.78km i średnia 29 ale strava nie zbyt współpracowała Odnośnik do komentarza
sajmon Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Są tu jacys chetni na gravelowanie cxowanie?? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Są tu jacys chetni na gravelowanie cxowanie?? Mów dalej... Odnośnik do komentarza
sajmon Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Zibi być może Wat być moze jakies Wały nad Wisła i ściezki w tamtych okolicach... Jestem poczatkującym i dopiero zaczynam zabawę z cx w chwili obecnej huragan jeszcze kilka drobiazgów potrzebuje by go uzbroic w speudo cx'a.Ale wszystko na to wskazuje ze sie uda bardziej szutruwka z niego edzie. Poprostu szukam osób które chciały by bądz juz smigaja w takich ustawieniach i zaczeły swoją przygodę z cxami Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 ja niestety MTB to choć bym chciał nie dogonię Cię na Huraganie Odnośnik do komentarza
sajmon Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 heheh Zibi mtb to i ja posiadam w chwili obecnej jerzdzę na góralu właśnie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi