Skocz do zawartości

Ustawki Warszawa i okolice szosa/mtb

Marek Horoś

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
PawełZ-Biohazard
Opublikowano
Dnia 29.03.2017 o 18:33, Rafał napisał:

Witam. Teresin i Sochaczew, czekam na chętnych rower mtb i szosa. Pozdrawiam. 

Również pochodzę z Sochaczewa !  Zamieszkuje w W-wa  Ursynów/Mokotów /Ursynów 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy ktoś z szanownych Szajbajków stajonuje w Rembertowie? :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hej mieszkam w Sochaczewie jeżdżę głównie xc po Kampinowskim Parku Narodowym oraz szosa gravelem giant anyroad jak ktoś chętny na wspólne pociskanie to proszę pisać trasy różne od 30 do 150 km i różne prędkości.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pomoc, czy ktoś z was mógłby zobaczyć rower który jest na sprzedaż w okolicy Wwa? Radzymin dokładnie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, szukam kompanów do jazdy z Tarchomina Białołęka. Szosa / MTB.
Pozdrawiam Łukasz.

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 23.07.2018 o 12:48, lbc975 napisał:

Cześć, szukam kompanów do jazdy z Tarchomina Białołęka. Szosa / MTB.
Pozdrawiam Łukasz.

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

już deko późno, ale można spróbować. mieszkam po drugiej stronie Zalewu Zegrzyńskiego.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć. Jakby ktoś chciał. dołączyć do mnie to również jezdze na szosie czy na mtb w okolicach Konstancina-Jeziorny, czasem wyskoczę na 100, ale nie jezdze za szybko. Nie scigam się. Moja prędkosc w okolicach około 22 do około 32 km/h ,a z wiatrem moge jechać i lekko ponad 30 km/h. Natomiast na góralu moja predkosc to od 16 do 22 :D. A W terenie troszkę mniej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy ktoś ma ochotę pokręcić się w Sobote rano (od 9) po Wawerskich lasach? Bez jakiegoś ciężkiego MTB. Raczej na spokojnie żeby się rozruszać. Start przy kościele na ulicy Kościuszkowców.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wygląda na to, że pisanie tutaj jest bezcelowe, ale może ktoś się skusi. Planuję w sobotę wyskoczyć na jakąś pojeżdżawkę. Ma być sucho i +7 stopni więc można by przegonić rumaki. Jestem otwarty na trasę. Preferuje klimaty Gravel/MTB. @pizzaq masz może ochotę pojeździć coś jak będzie pogoda?

Opublikowano

Ja aktualnie na urlopie. Ale w przyszłości chętnie się ustawię na jakąś szosową trasę.

Wysłane z mojego LDN-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
11 godzin temu, Fimala napisał:

Wygląda na to, że pisanie tutaj jest bezcelowe, ale może ktoś się skusi. Planuję w sobotę wyskoczyć na jakąś pojeżdżawkę. Ma być sucho i +7 stopni więc można by przegonić rumaki. Jestem otwarty na trasę. Preferuje klimaty Gravel/MTB. @pizzaq masz może ochotę pojeździć coś jak będzie pogoda?

Dzięki za zaproszenie, ale nie dam rady. W niedzielę start w Northtec, więc sobota pod znakiem dnia z młodszym (już ustalone z czynnikami nadrzędnymi, a z tym jak wiesz się nie dyskutuje.... ;) ). Uprzedzam że następny weekend też odpada-Poland Bike w Nieporęcie.... Ale na propozycje jestem otwarty, jak będzie mi się klarował jakiś wypad weekendowy też dam znać.

Opublikowano
3 godziny temu, pizzaq napisał:

Dzięki za zaproszenie, ale nie dam rady. W niedzielę start w Northtec, więc sobota pod znakiem dnia z młodszym (już ustalone z czynnikami nadrzędnymi, a z tym jak wiesz się nie dyskutuje.... ;) ). Uprzedzam że następny weekend też odpada-Poland Bike w Nieporęcie.... Ale na propozycje jestem otwarty, jak będzie mi się klarował jakiś wypad weekendowy też dam znać.

Ooo do Nieporętu chetnie podjadę zobaczyc co sie będzie dzialo :)

Opublikowano
13 minut temu, Fimala napisał:

Ooo do Nieporętu chetnie podjadę zobaczyc co sie będzie dzialo :)

Jak załatwisz odpowiednią aurę, żeby wcześniej spadł śnieg, potem żeby się stopiło, a na chwilę przed zawodami złapał mróz to są szanse na kolejne wyczyny lodowe, ale bardziej sugerowałbym wyjazd do Marek, to jest dopiero miejsce na figury..... ;) 

6.jpg
Opublikowano

No i ch.. bombki strzelił. W ten weekend nie startuję z przyczyn rodzinnych, bardziej chyba zależy mi na przyszłotygodniowym PB w Nieporęcie. Jak się uda dogadać z żoną to może w niedzielę rano sobie sam wyskoczę gdzieś (albo Kampinos, albo zwykła rundka po Warszawie). @Fimala widzimy się w Nieporęcie? Spróbujesz wystartować? ;) Dasz radę, spokojnie ;) 

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam zamiar w sobotę przed PBM, tj.: 16.02 w godzinach południowych objechać zimowa trasę w Nieporęcie. już ją zapakowałem do ROX 11.0 i chcę sprawdzić 3 rzeczy: trasę (oznakowanie i zgodność śladu z zeszłoroczną trasą), rox 11.0(jego prowadzenie po wyznaczonej trasie) i mocowanie kamery na klatce piersiowej.

zapraszam do wspólnej jazdy. czas startu do ustalenia.

Edytowane przez Marcin_W
  • 2 tygodnie później...
PawełZ-Biohazard
Opublikowano

Cześć.  

Ktoś chętny na trening MTB XCO

Kiedy? Sobota 02.03. Ma być piękna pogoda, aktualnie cały tydzień zapowiada się słonecznie i ciepło więc błota w lasach nie będzie.  

Lokalizacja?  Warszawa i okolice. 

Proponuję otwock górę meran. Bądź las bielański opcjonalnie WAT.  Ale też się dostosuje.

Jak godzinowo? Od rana do około 13 14. 

Opublikowano
W dniu 20.03.2018 o 14:11, Fimala napisał:

witam wszystkich!

Dopiero tutaj zaczynam, a juz widzę że mogą być ciekawe znajomości :) Kolego, ja stacjonuje po drugiej stronie lasu :)

dawaj znać na stravie kiedy bedziesz śmigał, to sie podłącze w miarę możliwości

Opublikowano

Sorki, ja tu rzadko zaglądam ,więc nie zawsze trafię;)

Opublikowano
W dniu 20.03.2018 o 14:11, Fimala napisał:

Ja niedaleko - w Ząbkach :)

Opublikowano
30 minut temu, Bartosh napisał:

Ja niedaleko - w Ząbkach :)

O proszę! To jest już nas 3 w okolicy. Jakby była pogoda to można się zgrać w weekend @cowall

Opublikowano
3 godziny temu, Fimala napisał:

O proszę! To jest już nas 3 w okolicy. Jakby była pogoda to można się zgrać w weekend @cowall

Jestem na tak! 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć wszystkim, początkujący szosowy ludek z Wawy poszukuje kogoś kto by się wybrał na przejażdżki jakieś :) Odległość jakakolwiek byleby nie 200km (no po prostu nie dam rady) chociaż preferuję takie do 100km, aczkolwiek od czasu do czasu dłuższe mogą również być. 
Od razu zaznaczam, że na jazdę 40km/h się nie nadam, no chyba, że komuś nie przeszkadza wolniejsza przejażdżka i chce po prostu wspólnie polatać na nudy to walić do mnie jak w dym :) 

Miłego dnia

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 22.04.2019 o 20:21, Tiggre napisał:

Cześć wszystkim, początkujący szosowy ludek z Wawy poszukuje kogoś kto by się wybrał na przejażdżki jakieś :) Odległość jakakolwiek byleby nie 200km (no po prostu nie dam rady) chociaż preferuję takie do 100km, aczkolwiek od czasu do czasu dłuższe mogą również być. 
Od razu zaznaczam, że na jazdę 40km/h się nie nadam, no chyba, że komuś nie przeszkadza wolniejsza przejażdżka i chce po prostu wspólnie polatać na nudy to walić do mnie jak w dym :) 

Miłego dnia

skąd startujesz?

• 1 miesiąc temu...