muadib667 Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 Jak z wytrzymałością tych Continentali? U siebie się ostatnio zaopatrzyłem w Race Kingi 26x2.2 i chciałbym się dowiedzieć jak z trwałością? Na ile km u Ciebie wystarczały? Pytam bo jednak trochę siedzisz w Conti
cieq Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Race King robi robotę, dlatego zostawiłem go jako oponę napędową (29x2.2). Boczne ścianki faktycznie są delikatne i trzeba uważać. Przód po zdjęciu nie wykazuje oznak zużycia (~3 000 km), z tyłu zostało jeszcze sporo bieżnika (70%). Dla mnie z RK przód i tył trochę za ślisko, chyba że latasz tylko po asfaltach i szutrach Edytowane 5 Lutego 2019 przez cieq
cieq Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Wpadają klamoty: korba XT 38/24, łańcuch XT i kaseta CS-HG50. Opona przednia zmieniona na X-King 29x2.2 w wersji RaceSport. Edytowane 7 Lutego 2019 przez cieq
cieq Opublikowano 21 Maja 2019 Autor Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) Skończyły się fabryczne klocki żywiczne i aktualnie (z przodu i z tyłu) są półmetaliczne Jagwire DCA016 - bardzo dobra zmiana Wpadł też kolejny łańcuch KMC X10.73, łańcuch XT pracował bardziej kulturalnie, ale szybko się wyciągnął... Na tyle Race King'a zastąpił Cross King PureGrip: Nowe klamoty zostały przetestowane na Puławy Cisowianka Mazovia MTB Marathon: Edytowane 23 Maja 2019 przez cieq
BrianGilcrest Opublikowano 22 Maja 2019 Opublikowano 22 Maja 2019 11 godzin temu, cieq napisał: Nowe klamoty zostały przetestowane na Puławy Cisowianka Mazovia MTB Marathon: Świetne malowanie...dodać tylko parapet i byłby niczym STI S209
cieq Opublikowano 22 Maja 2019 Autor Opublikowano 22 Maja 2019 (edytowane) 55 minut temu, BrianGilcrest napisał: Świetne malowanie...dodać tylko parapet i byłby niczym STI S209 Dlatego mając do wyboru te i Gloss Candy Red nie zastanawiałem się długo Edytowane 22 Maja 2019 przez cieq
BrianGilcrest Opublikowano 22 Maja 2019 Opublikowano 22 Maja 2019 55 minut temu, cieq napisał: Dlatego mając do wyboru te i Gloss Candy Red nie zastanawiałem się długo Za oceanem eSTaJa można kupić w Pure Red z oczojebnymi zaciskami Brembo...ale wybrałeś jedyne słuszne zestawienie State Express 555
Rekomendowane odpowiedzi